Şimdi Ara

Anlık borç sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni kampanyaya katıldım 2 yıllık sözleşme ile kampanyada fatura 39 lira gelecek tamam ama anlık borca baktım 70.77 tl gibi bir tutar yazıyor başka kampanya falan almadım ekstra ücret falanda alınmayacak yazıyordu bunda bir hata ihtimali var mıdır ? kampanyanın adı konuşturan hd ve sınırsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Ekim 2016; 19:20:15 >

• daha önce anlık borca baktığımda abidik gubidik rakamlar yazıyordu ama fatura yine 45 50 geliyordu sistemde hata olma ihtimali var sanırım anlık borçta alakasız fiyatları yazan arkadaşlar varsa bildirirse sevinirim
  • Hiç uydunet kullanmadım ancak tahminim anlık borca kampanyasız fiyatı ve bağlantı ücretleri vs. yansıtmış olma ihtimalleri var. En sağlıklı bilgi için müşteri hizmetlerini arayıp sormalısın net cevap verirler.
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    onları sayma zaten 3 yıldır kullanıyorum modem falan var telefon hizmetide var hepsinden bağlantı ücreti alınmayacak yazıyordu sözleşmede sanırım bir hata var hocam böyle olmaz yanlız eylül ayının faturası gelmedi ondan bahsediyor olabilir 48 gelecek o fatura zaten sözleşme ayın 30 unda bitti yani 30 undan sonra sözleşmesiz fiyatlandırma yapmıyorlar ay bitti çünkü ama gelirse düzeltmelerini talep ederim mail falan attım ilgili yerlere ama uydunet kullanan arkadaşlarda anlık borç böyle hatalıysa diye konu açtım
  • şimdi borç 48 liraya düştü arkadaşlar öyle birşey gelecek fatura zaten son ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.