Şimdi Ara

Anlık Takılma/Donma Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selamlar. Üstteki videoda ki kadar olmasa da 10 dk da bir bu problemi yaşıyorum . Özellikle public sunucularda oluyor.

Sistem :

i5 3350p
    Rx 460 2gb OC
    8 GB Ram

Windows ve bütün driverlar güncel FPS ile ilgili bir problemim yok ama bu takılma sorununu çözemedim var mı benzeri durumu yaşayıp çözebilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun arkadaşımda var şu anda. i5 4690 gtx 960 ve 16 gb ram ile. sistem w10 yeni formatlı

sorun hdd gibi duruyor onda çünkü oyun dışındayken de bu şekilde pc'de anlık takılma ve donmalar oluyormuş. sende de oluyorsa eğer sende de sorun hdd olabilir.
  • Son 1 aydır falan bende de var aynı şey dün 6000 liralık pc'si olan arkadaşta da başladı hdd ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ssd'yi yeni taktım ben.
  • Yaz ayları geldi pc nin ekstra ısındığını bunun fps drop yaşatabileceğinide unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Yaz ayları geldi pc nin ekstra ısındığını bunun fps drop yaşatabileceğinide unutmayın

• quote:

Yaz ayları geldi pc nin ekstra ısındığını bunun fps drop yaşatabileceğinide unutmayın

Hocam işlemci sıcaklığı boştayken 37-40 derece yükte 60
    Aynı şekilde ekran kartı içinde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristallo

quote:

Hocam işlemci sıcaklığı boştayken 37-40 derece yükte 60
    Aynı şekilde ekran kartı içinde geçerli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format attım , driverları tek tek yükledim MSI AfterBurner ile hızı düşürdüm, yükselttim CS ayarları zaten very low da hiç bir şey fayda etmedi bu nedir ya hu 7670m ekran kartımda böyle takılmalar yaşadığımı hatırlamıyorum acaba sorun kartta mı ? Sorunun kartta olup olmadığını nasıl anlarız ?

• işlemcinin grafiğiyle çalıştırmayı dene

• Sorunu çözdüm gibi bişey :

1 - Ekran kartı sürücüsünü komple Program ile kaldırıp tekrardan kurdum ancak kurarken HDMI ses driver'ını yüklemedim

2- Cs go dan da kulaklık ayarını sterio kulaklık olarak ayarladım.

3 - Başlangıç komutuna -freq 75 i ekledim.

Şuan için bir sıkıntı yok belki sorunu yaşayan başka arkadaşlara da yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 20 Haziran 2017; 4:46:28 >
  • Ses programı creative,realtek vs. onu silin demeye gelecektim ki arkadaş yazmış zaten. Sorun genelde ses driverlarından kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.