Şimdi Ara

Annem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana hayat veren kişi,her türlü fedakarlığı yapan kişi.. Ailevi sorunlar yüzünden kendini kötü hissediyo bitik durumda. Babamla kavga etmekten canı acıyo. Ağlarken yanına hep giderim ama bunu ilk kez duyuyorum. Ağlayıp sakinleştikten sonra istersen az uyu rahatla dedim o da uyuyucam oğlum ama hiç kalkmamak üzere dedi. Dünyam başıma yıkıldı 4-5 kez beni affet oğlum dedi.. Çaresizim arkadaşlarım bana bi çıkış yolu gösterin...

• Annenle baban kavga edeceğine sen babanla kavga et annen bulaşmasınn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeksikaliAtHirsizi

Bana hayat veren kişi,her türlü fedakarlığı yapan kişi.. Ailevi sorunlar yüzünden kendini kötü hissediyo bitik durumda. Babamla kavga etmekten canı acıyo. Ağlarken yanına hep giderim ama bunu ilk kez duyuyorum. Ağlayıp sakinleştikten sonra istersen az uyu rahatla dedim o da uyuyucam oğlum ama hiç kalkmamak üzere dedi. Dünyam başıma yıkıldı 4-5 kez beni affet oğlum dedi.. Çaresizim arkadaşlarım bana bi çıkış yolu gösterin...

Kaç yaşındasın? Annen çalışıyor mu? Ayrılın annene de ben seninle gelirim de. Hiç gecikmeden ikna et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların kavgası maddi geçimsizlikten oluyor arkadaşlarım.. yaş 17 annem babamdan ayrılmak istemiyor zaten romanyaya bi aylığına gitme umudumuz vardı babamda maddi açıdan sıkışık olduğu için şimdilik 100 euro sonrasında bi 200 daha vereceğini söyledi fakat annem masrafların çok olduğunda bide orada borçlu olduğumuzdan o parayla gidemeyeceğini falan söyledi.. annem zaten çalışıyodu babam annemin çalışmasını istmedi ve onu ikna etti 4 aydır falan çalışmayınca bide parasız kalınca böyle ümitsizliğe kapıldı
  • Affetmem öyle bir şey olursa de, sert çık duygusal konuş. Direnmesine yardım et
  • Neyse ki annem kendine geldi heralde dualarım kabul oldu gidiyoruz herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem kemoterapiye girdi bugün
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.