Şimdi Ara

Annem Yüzünden Bakkala Rezil Oldum Yine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
11
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadın beni hep rezil ediyor. biliyorsunuz beyler bugün anneler günüydü. ben de çıktım bakkala 3 tane max duo aldım, hani şu elli kuruş olanlardan. bir bana bir anneme bir de kardeşime aldım. neyse bunlar sevindi yiyorlar max duolarını gayet mutlu mesuduz.

dondurmalar bittikten sonra kardeşim çubuklarda birşey keşfetti. abi bak d, u ve o harfi var çubuklarda birleştirtince aslan max resmi çıkıyor. iyi dedim ne güzel. o sırada da cartoon network açık. jonny bravo'nun anneler gününe özel bölümünü bekliyorum. reklamlar var.

bir an max duo nun reklamı çıktı. d, u ve o harfini tamamla bakkaldan bedavanı al. ben umursamadım önce. kardeşim atladı " abi abi bu çubukları götür bak bedava veriyorlar" dedim uğraştırma beni yedin işte dondurmanı. bu gitti anneme söyledi.

annem geldi " git bedavayı al bakkaldan" dedi. ya anne dedim 22 yaşında adamım gidip bakkaldan bedava dondurma mı istiyim? yok anlamıyor kadın illaki gideceksin diyor o duo senin hakkın diyor. kendine güvenin yok diyor gidip hakkın olan dondurmayı alamıyorsun falan.

ulan dedim ver ne aç insanlarsınız. aldım duo çubuklarını gittim bakkala. bakkal da o ara yoğun. ben de utanıyorum . adam döndü bana "buyrun " dedi. "şeyy abi şu çubuklar bedavaymış heralde bizim birader istedi ehehehe" gibi birşey söyledim. bakkal bana resmen acıyarak baktı . o an arkamda iki tane kız vardı sıra bekliyorlardı, bana bakıp gülüştüler. bakkal bana dondurma dolabının anahtarını verdi. gelmedi bile hiç uğraşmadı benle. al şu anahtarı git al duo yu. gittim yanlışlıkla max classic almışım. o olmaz dedi kör müsün max duo lardan al en sağda. ulan ben kıpkırmızı oldum bakkaldakiler bıyık altından gülüyor.

tekrar gittim max dolabına aldım çilekli max duo yu. çıkarken bakkal bağırdı dolabı niye kapatmıyorsun kardeşim diye. daha da dönemezdim oraya duymamazlıktan geldim, elimde duomla koşarak uzaklaştım oradan. gittim eve max duo yu bizim biraderin kafasına fırlattım. al dedim ye. annem geldi suratıma tükürdü yine . ben de odama gittim yastığa yumulup ağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACWorange -- 11 Mayıs 2014; 19:04:48 >

• güldüm lae
  • sana kargoyla istediğin kadar max duo yolluyayımda şu konuyu kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrparazit0 -- 11 Mayıs 2014; 19:04:10 >
  • iyiymiş samimi bir anlatım olmuş

kardeşin kaç yaşında o gidemiyor mu bakkala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen. -- 11 Mayıs 2014; 19:07:06 >
  • olm ezikliğe bak xd
  • Kardeş 22 değilde 12 yaşında olmayasın.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen.

iyiymiş samimi bir anlatım olmuş

kardeşin kaç yaşında o gidemiyor mu bakkala
    ulan yaa
  • Neden koştun ki, sanki mal kaçırıyorsun
  • Güldürdün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polydos -- 11 Mayıs 2014; 19:07:14 >
  • ıyyy piss fakir bide beceriksiz
  • tam bir trajedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody_Found

ıyyy piss fakir bide beceriksiz
    komikmiş
  • Ahaha guldum, keske paranla bir tane alip kardesine verseydin.
  • Good job
  • Gülüyüm mü sana mı ağlıyım çözemedim hayatın buguna soktun beni
  • quote:

yok artık. yerin dibine girmişsin resmen. hemen o aileyi terk et bence.
  • quote:

son paragrafta kahkaha attım :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

komikmiş

Alıntıları Göster
    Güldürdü
  • güzeldi csb mi acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.