Şimdi Ara

Annemi güzel yaşatamamam zoruma gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasitlarimin hatta benden kucuk insanlarin annelerine bakiyorumda altlarinda araba olsun ne bileyim kollarinda bilzeikler falan gar tek bunlar degil tabiki . Annem ise bir isyerinde calisip biseyler yapmaya calisiyor babama gelirsek avrupada tir soforu yalan yok guzel para aliyor ama oralarda yiyor kumar oynuyor eve gene iyi kotu biseyle getiriyor ama olmuyor oyle yetmiyor.Hadi beni gec bende bi yerlerde biseyler yapmaya calisiyorum ama ne yapabilirim ki ? Annem her zaman daha iyilerina layik onu cok kirdim kiz yuzunden olsun baska seyler olsun ama o bilmiyor ki ben onu uzdukten sonra agladim..

Kisaca anneme daha refah bir yasam surdurmek isterdim.. Ama yapamiyorum onun bir isyerinde calismasini hazmedemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşın ufakse büyütüp adam olduğunu, eğitiminle kariyerinle başarılı bir insan olduğunu görmek en büyük mutluluk olacaktır ona. hem para konusunu halledersen annene de istediklerini yaşatabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

yaşın ufakse büyütüp adam olduğunu, eğitiminle kariyerinle başarılı bir insan olduğunu görmek en büyük mutluluk olacaktır ona. hem para konusunu halledersen annene de istediklerini yaşatabilirsin.

24 yasindayim ama okudum sayilmaz universiteye gitmistim ama devam etmedim suan bir yerde calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.