Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bir konum vardı,üyelerin mesleklerini yazdıgı,bulabilirsem editlerim,çok geçmiş olsun up yapmış olayım en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up konuyu yukarı çıkaralım arkadaşlar daha çok insan görsün mutlaka bir doktor görür
  • up
  • Yolla bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin, inşallah forumdan uzman bir doktor çıkar
  • Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
  • Çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir sorun yaşamazsınız ve birisi çıkıp yardımcı olabilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı?

İlk sevindirici haber geldi arkadaşlar. Çok şükür bişey yok denildi. Teyid amacıyla kardeşimiz hastaneye gidebilir.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Şişli hamidiye etfal eğitim ve araştırma hastanesinde anestezist tanıdık var. Ona sorayım istersen sonuçlara baktırma şansı varsa baktırırım.

Edit: testi at yarın doktor arkadaşıma sorayım dedi. Eğer gelme şansın varsa Şişli'ye gidin, doktora gösterin. Bana özelden bilgileri yazın.

Edit2: arkadaşlar özelden bilgi ve test gönderilmedi. Umarım csb dir ve böyle bir hasta yoktur. Ancak eğer csb ise gerçekten yazıklar olsun, çünkü ben ve arkadaşım seferber olduk.

Edit3: Arkadaşlar telefon ile görüştük, yarın inşallah testlere bakılacak. Umarım test sonuçları temiz çıkar. Tüm anneler bizim annemizdir, kahrımızı onca senedir çeken ayakları öpülesi annelerimize ne yapsak azdır. Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CECCBCE5F -- 21 Haziran 2019; 11:53:36 >

• Allah şifa versin hocam

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Bu durumun tüm sorumlusu, hastalık hastası tipler. En ufak bir şikayette hastaneye koşanlar. Aile hekimleri varken, soru sormak için bile uzmana görünmek isteyenler. Bir doktorun tedavisini beğenmeyipte 30 doktora ayrı ayrı gidenler. Yine doktordan anlamsız anlamsız MR, grafi veya kan tahlilleri talep edenler.
    Bunun sorumlusu sağlığı reklam edenler, hergün internette veya televizyonlarda “aman aman şunu ihmal etmeyin” diye naralar koparan sağlık kapitalizminin ekmeğini yiyenler, bilboardlarda doktor veya cihaz raklamı yapan özel hastaneler.
    Kısaca bu işin sorumlusu sağlık politikasını tamamen bu işten para yiyenlere göre yapan sağlık bakanlığı. Boşuna kimseye sinirlenmeyin.
    Hastaneye başvuruların %90 ı gereksiz sebep, gereksiz tahlil, yanlış başvuru bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 19 Haziran 2019; 12:18:26 >
  • Allah sağlık versin

• Çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Umarım kötü hiç bir şey çıkmaz.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu gorusunuze katilmiyorum. Hastalik hastasi diye tabir ettiginiz insanlar psikolojik olarak anksiyete rahatsizligi olan insanlar olabiliyor. Bunu da yasayan bilir. Aile hekimlerimiz cogu rahatsizliga hakim olamayabiliyor ve her ilaci yazabilme yetkileri yok. Uzman doktor recetesiyle alinan ilaclar var. Ayrica Devlet hastanelerine gidip, cogu tecrubesiz doktora gittiginizde zaten onlar otomatik olarak bir nevi tetkikler talep ediyorlar. Ornegin noroloji'ye gittiginizde en ufak bas agrinizda kimi tecrubeli hekimler MR ve tomografi, EEG, basvurmadan tani koyabiliyor. Ama cogu hekimde direk dogru duzgun dinlemeden, muayene dahi etmeden MR veya Tomografi yonlendiriyor. Bunun suclusu hastalar degil. Herkesin sagligi degerli. Ortalikta dert savruluyor artik. Cogu doktor kurbani olan hastalarida unutmamak lazim, bir cok hastada yanlis tedavi ile basbasa kalabiliyor. O yuzden artik cogu insanimizin doktorlara olan guveni azaliyor. Londra'da gorev yapan bayan bir Turk doktorla yaptigim gorusmenin SS'ini atiyorum, umarim aciklayici olur.

Not: Konuyu acan arkadas icin UP ve Allahtan sifa diliyorum annesine.

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı?

• Denizli’de tekniker olarak çalışıyorum . Çalıştığım hastanede Hematoloji bölümü 200 ,215 Tl doktorda profesör yani bari insaflı alsalarmış

• Elektoforezle tanı konmaz. Konacak olsa bile de eşlik eden pahalı bir tedaviye ihtiyacınız olacak ama tedavi şansı etkili. Eğer o test sonucu olmadan tanı koyulamıyorsa hekiminizi değiştirin bence.

• sonuçları neden konuya eklemediniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.