Şimdi Ara

Annenin Çocuklara Bağırması (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım. Sizlere derdimi dökmek,sizden yardim almak istiyorum.
    Ben 19 yaşında erkek kardeşim ise 12 yaşında. Malumunuz kardesim artik yasi dolayisiyla ergenlik donemine girmekte tepkileri farklı olmakta. Bugun yaşanan bir hadiseyi sizlere anlatmak istiyorum. Annem yaklasik 3 hafta once ayagindan ameliyat oldu ayak kismi sargida yureyebiliyor ama normal bi sekilde degil zorlanarak. Babamin esnaf olmasi dolayisiyla cogu isi ben yapiyorum. Surekli pansumana gidiyoruz ehliyetim oldugu icin arabayla getirip goturuyorum. Her sabah erkenden kalkip gidiyoruz. Bu sene liseden mezun oldum universite isleri falan biraz gergindim ama insanlara bu gerginligi yansitmamaya calisiyorum. Her uniye gecen gibi bende rahat bi yaz tatili bekliyodum ama ev isleri ameliyat isleri universite derken su gune kadar yaz tatilinden gram bisi anlamadim. Surekli sabahlari erken kalkmama ragmen bi kere of puf demedim verilen isi (her kim tarafindan olursa olsun) layikiyla yerine getirmeye calistim. Az once annem seslendi hemen ayaklandim gittim yanina dediki dun utu yaptim ayagim sakat oldugundan kardesin utu masasini benim yerime toplayip yerine koydu. (bu sirada hakaretler tabi salak aptal gibi) ama koyarken masayi bozmuş dedi. Bende aldim baktim bilenler vardir utu masasinin hemen altinda ayaklarini toplamak icin bi kol vardir onu cekersin masa toplanir. O yamulmus demirinden. Kendim duzeltmeye calistim asiri derecede zorladim ama duzelmedi. 19 yasinda 190 boy 90 kilo biri demiri oynatamiyorsa 12 yasindaki kardesim demiri hic kipirtadamaz. Ancak mekanizmada bi ariza varsa belki ustten zorladiysa oyle olmustur diyerekten anneme anlattim. O da hic dinlemeden yok kardesin yapti nasi becerdi anlamadim aptal salak herif falan dedi. Bende sesimi cikarmadim. Kardesimde karsimda sesini cikarmiyo icten icten kurulmaya basladi moral falan kalmadi cocukta. Bende bosver kac yillik sey illa bozulcakti zaten bunun icin cocugu uzmeye degmez der demez. annemde tabi ya zenginiz ya zaten ne bozulsa yenisini aliriz falan demeye basladi bagirarak. Susmak bilmiyo ama bekliyorum sussunda adam gibi konusayim diye susmuyo. Bende beni bi dinlermisin dedim yok hala bu seferde bana basladi laf soylenmeye. Neyse bende sustum.bi sure sonra asiri sinirlerim bozuldu masayi aldim yerden yere vurdum al simdi tam senin istedigin gibi oldu artik herseyi soyleyebilirsin dedim. Bu seferde bana sen canisin nasil hareketler bunlar demeye basladi. Bende sen 50 liralik 10 yillik bi alet icin hem beni hem kardesimi bu hale soktuysan ben bunu yapmisim bi onemi yok dedim. Arkamdan bagirmalar cagirmalar yok babani arar soylerim demeler. (babam annemin bu tarz huylari oldugunu bilir ve tahammulu yok) bende ciktim evden attim kendimi sokaga sizlere derdimi anlatiyorum.
    Sizce gercekten sorunlu olan benmiyim? Eger oyleyse acimadan soyleyinki haddimi bileyim. Cocuklarinin kalbini kirmak bu kadar basitse soyleyin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kardeş onca derdin arasında de get kardeşin 10 dakkalık üzülsün onamı taktın.

Ufacık sorunları büyütmeye ne meraklısınız sal gitsin böyle şeylere takmak çok saçma..

• Annen psikolojik olarak zor bir durumda büyük ihtimalle. Suç sende değil

• Kardesinide yanina alsaydin gezdir cocugu yemek fln yesin kafasi dagilir

• Anadır bağrına basıcan

• Ayni olayları buna benzer bende yaşıyorum annemle kendisi sinir hastası cabuk sinirleniyor. Malesef bende senin gibi bi anın siniriyle bağırıyor kavga ediyorum sakin olunca boş geliyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 12 Ağustos 2016; 14:20:12 >
  • Olur böyle şeyler abi unut gitsin çetelesini tutmaya gerek yok annene sarıl öp geçer gider yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk bana zulmediyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah uçak kazası vermesin

İşin gerçeği çok fazla beraber kalan insanlarda oluşabilecek bir durumdur bende bazen kavga ederdim evden bi ayrıldım herkes herkesin kıymetini anladı yani boş durmaktan aranılıyor kafana takma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.