|
Bildirim
|
Arkadaşlar ben konu ile ilgili bilgilendirdikçe siz tam tersini dile getiriyorsunuz. Benim anlatımımda problemler var sanırım.
![]() DİKKAT HİKAYE VE ANARŞİST DLC'SİNDEN SPOILER İÇERİR. |
Oyunun çevirisi devam ediyor. Gerekli açıklamaları bir iki mesaj üstte yazdım. Bunun dışında çıkış tarihine kadar başka bir açıklama yapmayacağım. Sağlıcakla kalın.
|
Bu sefer buraya açıklamayı ben yapıyım:
![]() Herkese selamlar arkadaşlar, Hepinizin bildiği gibi Anno 1800 Türkçe çevirisi belli başlı sebeplerden ötürü tıkanma derecesine geldi. Haliyle, oldukça yavaş ilerliyordu. Aranızda oyunu hali hazırda temin etmiş arkadaşların yanı sıra, bu çeviriyi görüp oyunu satın alanlarınızın olduğunu biliyorum. Bu sebepten ötürü çevirinin tamamlanması için bir çözüm arayışına girildi ve çözüm bulundu. Oyunun çevirisini, tanınmış bir oyun çeviri grubuna teslim ettik. Bu ne demek? Bu, sevgili anno severler... Daha fazla çevirmen ile oyunun çevrileceği anlamına gelmekte. Konu ile ilgili tüm detayları vakti geldiğinde kendileri açıklama yapacak. Ben ise yine çeviride yer alacağım. Sabrınız için teşekkürler. |
Çeviride hummalı çalışma devam ediyor. Şu an için Ağustos sonu gibi çevirinin biteceğini öngörüyoruz.
![]() |
Konuyu bir iki ekran görüntüsü ile neşelendirelim.
![]() ![]() ![]() |
Evet hocam, tüm DLC'ler dahil olacak.
|
Teşekkürler arkadaşlar.
Yine sevdiğimiz bir seride buluştuk Rondo'yla. Güle oynaya çeviririz sanıyorduk ama dil -en azından bizim beklentimize göre- ağdalı ve ağır çıktı. Sabırla sonunu getiririz inşallah. Edit:Biraz karamsar bir mesaj olmuş. Mevzuyu biraz açayım. Oyun, kırılmadığı ve fiyatı da makul seviyelere -birkaç indirim dışında- düşmediği için kitle edinemedi. Bu da yamayı bekleyen oyuncu sayısını hayli düşürüyor. Aksi takdirde çeviri grupları çoktan (paraya) çevirmiş olurdu oyunu. Heyecanı sonuna kadar götürmek dileğiyle. |
Cok guzel bir haber, umarim en kisa surede (1-1.5 ay gibi) bitirebilirsiniz. Erken bitirmeniz icin her turlu maddi ve manevi destegi saglayabilirim. İsterseniz kariya da goturebilirim:p ama korona var. Farketmez biz virusu de si... diyorsaniz bir pm kadar uzaginizdayim :d
|
Oyunu bugün indirimden aldım ve bol bol video izliyordum sonra bu konuyu görünce oyunu oynamayı askıya aldım
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |