Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneyecem güzeke benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

baska alternatıfın varmı pekı ? uretım adası sehre yakın olacak bu 1.hammaddeyı uretım adasından cıkaracaksın orada uretıp sehre goruteceksın. orn: matkap gerek uretım adasından demır madenı kuracaksın,demırı komur ıle işleyeceksın,fabrıkada matkap yapıcaksın ve bunu sehrıne gotureceksın.bu sadece ornek matkap ımalatı ilk baslarda gereklı oldugundan sehre kurarsın sorun olmaz.eger uretım zıncırını 4 5 adaya yayar isen bayağı bır gemı trafıgın olacak.sehre tasımayı yapmak ıcın konteyner tasıyan buyuk gemılerden kullan.halka goturecegın zati temel maddeler olacak : hamburger,sarap,plastık gıbı sehre fabrıkadan bıtmıs urunu gotureceksın.

Ben senin önerdiğin yol yanlış demiyorum, sadece üretim ve fabrikaları başka adada denemedim bu yolun sakıncalı olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum, yoksa elbette temeli strateji olan bir oyunu farklı şekillerde oynamanın değişik güzellikleri vardır, ben 4-5 değişik adada üretim yapıp hammaddeyi ana adaya getirecek şekilde gemi trafiği de kurdum, aslında Tycon ırkını görev gereği hariç pek oynamadım ama Eco ırkı zaten doğası gereği şehirde pek kirlilik yaratmıyor, yaratsa bile bunu önleyecek binaları mevcut, şu an single 1 nci bölüme geçtim, bakalım burada bizi neler bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 24 Ocak 2012; 17:33:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

baska alternatıfın varmı pekı ? uretım adası sehre yakın olacak bu 1.hammaddeyı uretım adasından cıkaracaksın orada uretıp sehre goruteceksın. orn: matkap gerek uretım adasından demır madenı kuracaksın,demırı komur ıle işleyeceksın,fabrıkada matkap yapıcaksın ve bunu sehrıne gotureceksın.bu sadece ornek matkap ımalatı ilk baslarda gereklı oldugundan sehre kurarsın sorun olmaz.eger uretım zıncırını 4 5 adaya yayar isen bayağı bır gemı trafıgın olacak.sehre tasımayı yapmak ıcın konteyner tasıyan buyuk gemılerden kullan.halka goturecegın zati temel maddeler olacak : hamburger,sarap,plastık gıbı sehre fabrıkadan bıtmıs urunu gotureceksın.

Ben senin önerdiğin yol yanlış demiyorum, sadece üretim ve fabrikaları başka adada denemedim bu yolun sakıncalı olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum, yoksa elbette temeli strateji olan bir oyunu farklı şekillerde oynamanın değişik güzellikleri vardır, ben 4-5 değişik adada üretim yapıp hammaddeyi ana adaya getirecek şekilde gemi trafiği de kurdum, aslında Tycon ırkını görev gereği hariç pek oynamadım ama Eco ırkı zaten doğası gereği şehirde pek kirlilik yaratmıyor, yaratsa bile bunu önleyecek binaları mevcut, şu an single 1 nci bölüme geçtim, bakalım burada bizi neler bekliyor.

haklısın.farklı metotlarda denemekte fayda var.öneri vereyim arada.arkadaşlar deniz halkı olan tech halkının avantajlarından yararlanın.örn: tech halkı bılgıdınız gıbı denız dıbınden baslangıc olarak petrol çıkarmakta.deniz dibinde bazı yerlerde petrol sınırsız çıkmakta ıken bazı yerlerdede petrolun belirli bir tonajı vardır.tech halkı ileri seviyelerde size deniz dibinden bakır,altın gibi madenleri çıkarmanıza imkan veriyor bundan yararlanın.avantajı : karadaki kurmus oldugunuz madenlerı kapatıp denızden madde saglayabılır bu sayede karadakı madenlerın almıs oldugu enerjıden ve vermıs oldugu kırlılıkten kurtulmus oluruz. dezavantaj : cıkan madenı tasımak ıcın gemı ayarlıyacak yada mevcut gemının kargo bolumunu kullanacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

haklısın.farklı metotlarda denemekte fayda var.öneri vereyim arada.arkadaşlar deniz halkı olan tech halkının avantajlarından yararlanın.örn: tech halkı bılgıdınız gıbı denız dıbınden baslangıc olarak petrol çıkarmakta.deniz dibinde bazı yerlerde petrol sınırsız çıkmakta ıken bazı yerlerdede petrolun belirli bir tonajı vardır.tech halkı ileri seviyelerde size deniz dibinden bakır,altın gibi madenleri çıkarmanıza imkan veriyor bundan yararlanın.avantajı : karadaki kurmus oldugunuz madenlerı kapatıp denızden madde saglayabılır bu sayede karadakı madenlerın almıs oldugu enerjıden ve vermıs oldugu kırlılıkten kurtulmus oluruz. dezavantaj : cıkan madenı tasımak ıcın gemı ayarlıyacak yada mevcut gemının kargo bolumunu kullanacaksınız.

Bu deniz dibi olayını bilmiyordum, bilgi için teşekkürler, işimize yarayacaktır kesinlikle.

• quote:

adanızda yetısmeyen urunu baska bır adada yetıstırebılırsın.yanlız sececegın ada uretım ıcın ideal olmalıdır.oncelıkle halkın refahı onemlı olmalıdırkı hava kırlılıgını onleyınız.bu vergılerden ıyı kazanıcagınız anlamına gelır.ihtiyactan fazla fabrıka,tarla,maden kurmayınız,sıze daha cok masraf anlamına gelır.fabrıkaları tek bır adaya kurarısenız hem nukleer enerjıye basvurabılırsınız hemde sehrın bulundugu adayı kırletmemıs olursunuz.

arkadaş haklı bu şekilde yaparsanız büyük şehirler kurabilirsiniz. gemilerle hammaddeyi taşımalısınız. annonun ana teması buzaten.

http://img36.imageshack.us/img36/5019/screenshot0023o.jpg
    http://img27.imageshack.us/img27/3827/screenshot0026h.jpg
    http://img855.imageshack.us/img855/7262/screenshot0024v.jpg
    http://img515.imageshack.us/img515/3206/screenshot0025a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camtes -- 28 Ocak 2012; 23:53:53 >

• Bu single oyunun 1 ncisinde 2500 executive nüfusa ulaşmak ne kadar zormuş yahu, millet ha bre onu istiyor, bunu istiyor, sağa sola koşturmaktan yoruldum valla , daha 1600 executive ancak yapabildim, bir de olmadık yerde suç artıyor, yangın çıkıyor, halk hastalanıyor derken insanı daha da yokuşa sürüyor bu oyun.
  • bu oyunda bıraz daha yorucu yapmıslar sahsen sevemedım oyunu.kafa şişirıyor eglenceden zıyade
  • Benden 50 Lab Assistant istiyor, hangi ırka ait bu halk.?
    Tech mi, tycoon mı.?
  • kolay gelsin arkadaşlar
  • quote:

Benden 50 Lab Assistant istiyor, hangi ırka ait bu halk.?
    Tech mi, tycoon mı.?

tech ırkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

kolay gelsin arkadaşlar

Oooo, sen buralara uğrar mıydın.?
    yüzünü gören cennetlik yahu.
    biz burada anno ile cebelleşirken sen oralarda kpss çalış,
    iyi kaytarıyorsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: camtes

quote:

Benden 50 Lab Assistant istiyor, hangi ırka ait bu halk.?
    Tech mi, tycoon mı.?

tech ırkına

teşekkürler.
  • quote:

quote:

kolay gelsin arkadaşlar

iyi kaytarıyorsun yani.

oyy oyy

canım abim sorma yaa kpss-xbox-criminal minds(dizi) arasında günlerim geçiyor

bu arada 3.2 de kalmıştım öyle duruyor bakalım şimdilik.

millet kopturmuş hoşda olmuş

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin arkadaşlar

iyi kaytarıyorsun yani.

oyy oyy

canım abim sorma yaa kpss-xbox-criminal minds(dizi) arasında günlerim geçiyor

bu arada 3.2 de kalmıştım öyle duruyor bakalım şimdilik.

millet kopturmuş hoşda olmuş

ohh maşallah, diziler ve oyunlar derken (xbox) senin keyfin yerinde anlaşılan.
    ben de single mission-1 ile cebelleşiyordum, biraz evvel bitti ve buraya bir bakayım dedim.
    sen 3.2 - 3.3 derken yaz'a kadar anca bitirirsin 3'ün bölümlerini.
    single 2 ye geçmeden biraz dinlenecem valla, kafam ambale oldu resmen.
    ben de diziport sitesinden muhtelif dizileri takip ediyorum, mesela :
    nikita, fringe, vampir diaries, supernatural, revenge, alcatraz gbi.
    bazılarının da yeni sezonlarını bekliyorum, başta game of thrones olmak üzere...
    benden haberler bu kadar, hadey kendine sağlam bak.

• arkadasla slmlar
    offline oynamak ıcın yıne ınternete ıhtıyac varmı?
  • adı üstünde offline mod tabikide internete ihtiyacın olmayacak anlamına geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben campaign oynuyorum. 3. chapterin 1. bölümünde takıldım. Kirliliği bir türlü -50nin altına düşünemiyorum. Bir görevden aldığım environmental upgrade'i kendi arkıma yerleştiremiyorum. Onu yerleştirebilsem meteoroloji istasyonları upgrade olup sebze yetiştirip Yanaya 1 ton sebze götürebileceğim. Oyunun versiyonu 1.01 ve reloaded. Acaba kürekle ilgili bir sıkıntı mı var, forumlarda reloaded versiyonunda arkların çalışmadığı anlatılmış.

Itemlar çalışmıyorsa arklarda nasıl geçebilirim ki bu bölümü ve sonraki bölümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 5 Şubat 2012; 13:00:31 >
  • quote:

adı üstünde offline mod tabikide internete ihtiyacın olmayacak anlamına geliyor.

offline in nedemek oldugunu bılıyorum
    fakat baglantı kurmaya calısıınca
    kafamda soru ısarıtı kalmasın dıye sordum
    (telden baglanınca boyle oluyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Merhaba arkadaşlar,

Ben campaign oynuyorum. 3. chapterin 1. bölümünde takıldım. Kirliliği bir türlü -50nin altına düşünemiyorum. Bir görevden aldığım environmental upgrade'i kendi arkıma yerleştiremiyorum. Onu yerleştirebilsem meteoroloji istasyonları upgrade olup sebze yetiştirip Yanaya 1 ton sebze götürebileceğim. Oyunun versiyonu 1.01 ve reloaded. Acaba kürekle ilgili bir sıkıntı mı var, forumlarda reloaded versiyonunda arkların çalışmadığı anlatılmış.

Itemlar çalışmıyorsa arklarda nasıl geçebilirim ki bu bölümü ve sonraki bölümleri

orjınal olmayan ürünlerde ark ları kullanamıyorsun.yeni bir carck olabılır araştır derım.kırlılıgın bulundugu bolumde bıldıgım kadarı ıle eco ark takı tilda olması lazım sana petrol temızlığı ıcın kit verecek onu commando gemısının slotuna yerlestıreceksın otomatık temızleyecek.ama en basta denızden kırlenmıs sudan ornek vereceksın o da sana sonunda temızlemen ıcın gereklı kit i verecek.BOL ŞANS

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.