< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 11 Ekim 2019; 18:35:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 11 Ekim 2019; 18:35:11 > |
Ücretsiz çevirmen, ücretli yama...Sizinki de baya kârlı işmiş
|
Para verip vermediklerini bilmiyorum yukarıda arkadaş para önemli değil referans olur gibisinden bişeyler demişti ona cevap yazmıştım ama adamlar cidden para vermiyormuş
Beyler bende bi ekip kuruyorum RDR2 için, ve projenin sonunda hesabınıza 1 tl yatırıcam, oyunda adınız geçer vede güzel bi referans da olur. 1tl az demeyin hiç den iyidir Yamayı da ücretsiz yayınlıycam, maksat herkes oynasın ;) |
Dün ücret konusunda tek bir laf etmedin, insanların sorularını yanıtsız bıraktın şimdi diyosun ki özelden cevapladım o zaman konu açma özelden yanıtlayacaksan ya da aç ve kilitle altınada not yaz pm ile detaylar verilecektir de olsun bitsin. Şu konuyu okuyunca bir şey anlamak mümkün değil ve insanlara sürekli diyosun ki sen trollsün, troll olduğun için cevap vermem, saldırıyosunuz, linç, herkes gergin... Şu konuda ne sana linç var, ne gerginlik var, ne trollük var ama sen sürekli insanları bir şeylerle suçluyosun biri sana bir şey dediğinde hemen saldırıyosun önce komiklik yaptığını zannediyosun sonra saldırıyolar, linç var diyosun sen önce insanlara neler diyosun onlara bir bak. yukarıdaki evladı fatihan arkadaşında dediği gibi size facebook, discord yeterli burada bedavaya amele bulmak zor.
|
Adamlar çevirmen arıyor, fakat başlıkta çevirmen dışında ne ararsan var. Aşk, entrika, ihanet, kırık kalp.
|
benim yukarıdaki mesajı alıntı yapıp bir şeyler yazılmıştı dün, bugün cevap veririm diye bırakmıştım ama o mesajı silmişler. onda bile 3-4 satır yazıp, ücret verilecek mi verilmeyecek mi diye yazmamıştılar.
sonra diyorlar insanlar niye çeviri yapanlara karşı önyargılı, böyle sebepler yüzünden. bu konuya başka mesaj yazmayacağım. kendinize iyi bakın. |
Merhaba, ekipten olmayan insanların ekiptenmiş gibi "gönüllü" yazmaları doğru değildir. Ben buraya soran insanlara pm yoluyla ulaşıyorum. Sevgiler.
|
Oha, millet ne diyorsunuz, çevirmenlerimize tabii ki ücret veriyoruz. Ne bu şiddet bu celal? :D
Neden herkes bu kadar gergin? En ufak bir şeyde lince bu kadar hazırlar ve linç arıyorlar? Az sakin olun lütfen. Birisi kuyuya taş atıyor, diğerleri de onun peşinden taş atıyor. @Holy Templar, açıkcası potansiyel troll yazdığınız için cevap vermenin gereksiz olduğunu düşünmüştüm. @expander_, cidden para vermiyoruz derken? Nerede yazıyor? :) @baddogan35 çok doğru söyledi. Nerede gereksiz tartışma var, hadi katılalım. Tekrar belirtiyorum, çevirmenlerimize tabii ki ücret veriyoruz. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Açıkcası ücretli yama yapan bir grubun başvurusuna ücretli çevirmen aranıyor demeye gerek bile görmedim. Anlaşılır diye düşündüm. Ama anlaşılmıyormuş... |
Ücretli çeviri mi olur diyenler çevirene ücret var mı diye sormuşlar. Çok ilginç. Zamanın da ücretli çeviri mi olur diye ortalığı ayağa kaldırıyordunuz. Bu ekibe düşmanlık öyle bir seviyeye gelmiş ki artık en ufak bir şey de açık arama peşine düşmüş insanlar. Yazılan mesajlardan artı yağmuruna tutulduğundan anlaşılıyor zaten.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Ekim 2019; 21:28:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 10 Ekim 2019; 15:21:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 10 Ekim 2019; 15:31:18 > |