Şimdi Ara

Anormal Sesler!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ses 001.3ga — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/TCEi4KUOW41JzA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkteki ses kaydında ufoloji olarak tabir edilemeyecek vasat bir teknoloji inşası var.

Bunu tasarlayanların hedefe yönelik bir şekilde cihazı kullandığını biliyorum.

Ses kaydında mümkün olduğunca ifade etmeye çalıştım.

Siz de bu simsarların varlığından eminseniz, yazın ki ifşa olsunlar. Ülkeyi ali babanın çiftliği sanmasınlar ve suskun kalanlara da emsal olsun.

• Dinledim hicbirsey anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duymadımcılık yapıyorsan zaten bu konuya eleştirel bir açıdan yaklaşasın diyedir. Sese parazit filtrelemesi lazım.

• Zaten bu abes olsa buraya yazamam. Vurdumduymazlar derin devlet şövalyelerine mi destek verdiklerini sanıyorlar acaba(!)? Yasa belli kanun belli.

Up up

• Up

• Yaklaşık 10 seneden fazladır var olan bu sesten haberdar iseniz, açıklamamakta iseniz namussuzsunuz. Bu entel kesimin bir işi fakat hangi tarafın olduğu bilinmiyor.

Çınlama yayma, tiz ses çıkarma özellikleri de bulunmaktadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Titreme ve hafif uğultu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen kafayı mı yedin ne anlatmaya çalıştığın bile tam olarak anlaşılmıyor :)

• Günlük hayatınıza müdahale etmeye çalışıyor ve bu dediğim gibi ufoloji silahı değil. Bu elektronik harp silahlarını kullanan da kullanma yetkisi veren de teröristtir. Tekrar söylüyorum: açıklamayan namussuzdur.

• Benden başka cevap verende olmamaş

• Sen sadece karşıdaki kişinin düşman olduğunu sanaraktan onun bu yazışlarını feryat olarak algılayıp kendini buraya kakalayan ve bundan zevk alan misyoner bir maymunsun.

Senin AKP seviciliğin azınlıklara geniş davranma yetkisi vermiş anlaşılan. Sen susarak sadece düşmanlık körüklemenin peşindesin ve bana bir şey olmaz edasında takılansın. Sen bu adilerin 18 yaş altı çocuklara silah kullanmasından zevk alıyorsun anlaşılan.

Bu davranışların parti düşmanlığını sadece körüklüyor. Körükledikçe terörist diyecek birilerini arıyorsunuz sadece. Faşistlerin, hükümet destekli terörist olmadığını söylemem bile. Sen de faşistsin.

Al git bu yazı ile hangi merciye şikayet edersen et. Yanlız zaman madrabaz hakimlerin zamanı değil bunu unutma tribüne oynayan beyefendi.

• Up

• sabah bakayım neymiş merak ettim

• sağdaki konu sahibi

Anormal Sesler!?

• arkadaş hazır.

bunu yollayın, bunu. olmuş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 31 Mart 2020; 8:9:29 >
  • bana ömrümden üç dakika elli dört saniye borçlusun.
  • Artık her ne şeyse titreşimi azaltılmış insan sesi bile üretebilip halisülasyon ile gerçeği ayırt etmenizi engelliyorlar. Toplumun ruh sağlığı ile oynuyorlar.

Ses gerçek olsa kaynağı dışarıdandır. Biz de o kadar yaşlanmadık ki halisülasyona gerçek diyelim. Titreşimi azaltılmış dedim bak: sen gerçek ile sahteyi ayırt edemeyesin diye. Bu şekilde zaman kazanıyorlar.

O seslerin kaynağı kulaklarınıza gelir.

• anormal gelmedi bana.
  • Hah! Mesele de orada. Dumanla haberleşiyorsun tabii ki o yüzden fantezilerini süsleyen şeyler var. Sen de misyonerlik yaparak bu silahların kullanımına destek oluyorsun sadece. Elektronik harpin bir üstü nükleer harptir. Bugün ya da yarın, covid-19 durdurulduğu için uyuz olduğundan dolayı linç kampanyasına destek olacak çok aktroll var dassadassaa.

Düşünsene bir hele bu virüs bir biyolojik silah, ve ciddi manada çatışmaların durması gerekiyor. Ya da durmasın... İnsan türünü kim koruyacak?

Caydırıcılık çok büyük bir savaş alanıdır. Diğer anlamıyla "BÜYÜK Geri vites" ettiren kazanır. Hükümetin salgın politikası nedeniyle hastalık her yeri çevrelediğinde böyle konuşabilecek misin bakalım? Misyoner seviciliğiniz kendi metodolojiniz ile kursağınızda kalıyor mu gör.

Bugün bir başlık açacağım onu oku.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.