Şimdi Ara

Antalya Belediyesi Gene Kesti Suyu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kaç yılıydı? Hangi ilçe?

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da Çamlıca ve Çekmeköy'de yaşadım. su ya da elektrik neredeyse hiç kesilmiyo ama kesilecek olursa önceden sms ile bilgilendirme geliyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmaya ne gerek var ulkedeki altyapı belli her an heryerde kesinti olabilir. 3-5 tane 5lt su bidonu doldurun yedek atın balkonda dursun. Avrupa Birliği ulkesi degilki bura ortadogu , su buldugunuza sukredin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada böyle değildi ama hocam

Bizim mahallede özellikle elektirik ve su kesintisi çok oluyor

Kuzeyde büyük bir site insaati vardi o bitene kadar hele var ya kan kustuk resmen her ay gidiyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Şu anda rejim güçleri metrobusten tut çöpçü ye kadar heryerde sabotaj yapıyor o nedenle artık iç savaşa döndü olay baksana öğretmen atamalarında bile mülakata bağladılar. Sen belediyeye wsap mesaj at onlar zaten sabotaj yapanı bulurlar. Bende gece parkta basket oynuyorlar ses oluyor demistim sorun belediye değil park gorevlisinin kasıtlı olarak saat 11 de kapıyı kitlemedigi için görevini yapmadigi ortaya çıktı. Yani belediye ile alakasız tam tersi bir kişi bile görevini yapmasa durum bu

• Yav yok ben 2018de geldim akpli baskan varken de bu böyleydi

Asat bozuk bizim direkt ve duzeltilmiyor kaç sene oldu kardesim bu ne ya

• Ankara'da mı oturuyorsun Antalya'da mı bir karar ver artık trol :)

Antalya Belediyesi Gene Kesti Suyu

Normalde elektrik ve su kesintisi bildiriliyor ama işte orda görevini yapmayan kişiler olabilir onlar bildirmezse sms gelmez

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Okuma özürlü forumdasim daha ilk cumleyi okursan antalyada oturdugum ancak ankarada babama ait bahceli bir evim oldugu yaziyor heh okudun mu sen bu ssi alirken

Yoksa birisi aldi sana pasladi hemen paylas mi dedi o arada okumayi mi kaçırdın naptin

Hukukçu aktroll seni zuhahah Antalya Belediyesi Gene Kesti Suyu senin okul bitti miydi bu arada?

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Avukat hamza abi diyeceksin bana

• siyasi görüşünü beğenmedikleri insanlara troll demekten yılmadılar yeminle.

• AKP' li belediyenin yönettiği ilçede tek bir sivrisinek yoktu.

Ce Ha Pe' li belediyenin yönettiği ilçede 2 aydır sivrisinek var ilaçlama aracı yok...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu onur kırıcı davranışı, hemen klavyeye sarıldığın gibi anında cimere bildirmemen şaşırttı...

• Bizde de elektrik kesiliyor düzenli olarak ya 1-2 saniyeliğine kesilip gidiyor ya da 3-4 saat iptal. Lokasyon muratpaşa/güzelbağ

• Skylik S kullanıcısına yanıt
    2018 2021 yıllarında bizde de oluyordu bu kaç kere trafo yandı elektronik esyalarimiz bozulacak diye korktuk 2 kere bulaşık makinemiz bozuldu bunun etkisi olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.