|
Antalya'da Five Eyes'ın çekimlerini yapan usta yönetmen Guy Ritchie, Türkiye'de daha fazla film çekmek istediğini söyledi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
zaytung basligi gibi olmus
-
ucuz memleketi buldu tabi film çekmek ister, sonuçta elindeki para buraya gelince 7 katına çıkıyor.
-
Türkiye gerçekten cennet. Doğası, insanı, iklimi, tarihi, her şeyi ile. Ama yabancılar için. Sefasını onlar sürüyor, vergisini biz ödüyoruz.
-
İstedikleri kadar film çeksinler yeter ki James Bond filmindeki gibi Ortadoğu'daki 4.dünya ülkesi gibi göstermesinler
-
o zaman bu senin çocuksu mantığınla bu adamların tüm filmlerini afrika da çekmesi lazım :d ağzı olan konuşuyor ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 18 Mart 2021; 15:0:50 >
-
bende dolar euro kazansam bende türkiye'de çalışmak, yaşamak, vakit geçirmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 18 Mart 2021; 15:53:38 > -
Kim bilir yine hangi çöl ülkesi gibi gösterdiler ülkeyi -
bende bu ülkeden gitmek istiyorum ama hiç bir gazteci bana sormadı.
-
Ucuz ulke . Turkiye den saglam ortadogu filmleri de cikar ...
-
Kültür ve Sanat bakanlığının programı var maddi olarak destek veriliyor büyük bütçeli filmlere Türkiye tanıtımı amaçlı büyük faydası oluyor çok süper bir proje. -
Adam beğenmiş bizimkiler beğenmemiş normal. -
Ne yalan söyleyim , bende bir yönetmen olsam hindistan ,çin , türkmenistan gibi iş gücü ucuz ülkeleri tercih ederdim.
-
taibikde yapıcaksın filmini
-
Türkiye mantıklı hem doğası çok güzel hem ucuzlukta bizimle aynı olan ülkeler arasında en güvenlisi hem devlet sinema çekimleri için destek de veriyor kolaylık sağlanıyor. Açıkçası niye gelmeyesin ki hem film daha ucuza mal olur hem de cennet gibi bir doğası olan yerdesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
James bond o kadar da kötü göstermedi. Ben beğendim bizim buradaki çekimleri. -
Beyler bizde harbi eziklik kompleksi var birkez daha farkettim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her haberde yazım hatası var.
-
Kültür ve Sanat Bakanlığının bu filmlere maddî destek vermesi saçmalık. Adamlarda eşşek yüküyle para var zaten. En fazla mekânlarda, izinlerde kolaylık sağlarsın, bürokrasiyi kaldırırsın. Ayranımız yok içmeye... Türkiye'yi de çok güzel tanıtıyorlar aynen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Mart 2021; 2:20:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam beğenmiş bizimkiler beğenmemiş normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ucuz memleketi buldu tabi film çekmek ister, sonuçta elindeki para buraya gelince 7 katına çıkıyor.
|
Türkiye gerçekten cennet. Doğası, insanı, iklimi, tarihi, her şeyi ile. Ama yabancılar için. Sefasını onlar sürüyor, vergisini biz ödüyoruz.
|
bende dolar euro kazansam bende türkiye'de çalışmak, yaşamak, vakit geçirmek isterim. |
İstedikleri kadar film çeksinler yeter ki James Bond filmindeki gibi Ortadoğu'daki 4.dünya ülkesi gibi göstermesinler
|
Kültür ve Sanat Bakanlığının bu filmlere maddî destek vermesi saçmalık. Adamlarda eşşek yüküyle para var zaten. En fazla mekânlarda, izinlerde kolaylık sağlarsın, bürokrasiyi kaldırırsın. Ayranımız yok içmeye... Türkiye'yi de çok güzel tanıtıyorlar aynen. |
Kim bilir yine hangi çöl ülkesi gibi gösterdiler ülkeyi
|
o zaman bu senin çocuksu mantığınla bu adamların tüm filmlerini afrika da çekmesi lazım :d ağzı olan konuşuyor ya
|
bende bu ülkeden gitmek istiyorum ama hiç bir gazteci bana sormadı.
|
Benzer içerikler
- telefonu webcam olarak kullanma
- en iyi vpn ücretsiz
- play protect nedir
- fotoğraf boyutu küçültme
- youtube mp3 dönüştürücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X