x (formerly twitter) Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X https://x.com/bosunatiklama/status/1821914282537177556Antalya'da Kazakistan uyruklu 11 yaşındaki çocuğun taş attığı öğrenilen Kangal cinsi köpek, zincirini kırarak çocuğa saldırdı. Çocuğun köpeğe taş atması, köpeğin çocuğa saldırması ve çocuğun kurtarılma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, salı günü saat 18.30 sıralarında Mahmutlar Mahallesi Sarıhasanlı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazakistan uyruklu Aisultan Berdibayev (11), yaşadığı sitenin karşı tarafındaki müstakil evin bahçesinde zincirle bağlı halde olan Kangal cinsi köpeğe taş attı. Bunun üzerine köpek bağlı bulunduğu zinciri kırarak Berdibayev'e saldırdı. Köpeğin sahibi Onur Alaoğlu ve çevredekiler tarafından güçlükle köpeğin dişlerinden kurtarılan Berdibayev sol bacak, sağ el ve yüzünden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzeri olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi olmayan Berdibayev, tedavisinin ardından taburcu olarak eve getirildi. Olay kameralara yansıdı Yaşanan olay ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Berdibayev'in köpeğe taş atması, köpeğin saldırısı ve çocuğun kurtarılma anı yer aldı. "Korktum ve yerden taş alarak köpeğe fırlattım" Yaşanan olayı anlatan Aisultan Berdibayev, yoldan geçerken köpeğin havlaması üzerine korkarak taş attığını söyledi. Berdibayev, “Yoldan geçerken köpek havladı, ben de çok korktum. Bunun üzerine yerden taş alarak köpeğe fırlattım. Daha sonra köpek zincirini kırarak üzerine koştu ve beni ısırdı” dedi. "Çocuğum korktuğundan dolayı köpeğe taş atmış" Anne Akmaral Zholdasbekova ise oğlunun korkup kendi üzerine gelmemesi için taş attığını belirterek, “Çocuğum korktuğundan dolayı köpeğe taş atmış. Köpek oğluma saldırdı. Yüzü çok kötü oldu ve iz kaldı. Vücudunun birçok yerinde yara var. Oğlum kendini korumak için eliyle müdahale edince köpek elini de ısırmış” diye konuştu. "Çocuğumun psikolojisi bozuldu" Kendisinin pazarda olduğu sırada oğlunun köpek saldırısına uğradığı haberini alan Zholdasbekova, “Oğlum köpeğim olduğu yerden geçerken, köpeğin havlamasından korktuğu için yerden taş alıp köpeğe atmış. Daha sonra köpek zincirini koparıp oğluma saldırarak ısırmış. Yaşanan olayın ardından geceleri çocuğum uyumakta zorluk çekiyor. Gece saat 2-3 gibi ‘anne, anne' diyerek bağırarak uyanıyor. Çocuğumun psikolojisi bozuldu. Kendisi yemek bile yiyemiyor, tek başına tuvalete gidemiyor” ifadelerini kullandı. "Köpeğimin de psikolojisi bozuk şu anda" Köpeğin sahibi Onur Alaoğlu, yaklaşık 2 aydır burada farklı çocuklar tarafından taş atıldığını iddia etti. Yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Uyarılara rağmen çocuklar taş atmaya devam etmiş. O gün ben işten geldim. Köpek havlıyordu, sesi kesilince dışarı koştum. Köpeğin çocuğa saldırdığını gördüm. Hemen müdahale edip köpeği tutup aracımıza bindirdim. O an biz evde olmasak Allah göstermesin çocuk ölebilirdi. Elimden geleni yaptım. Tuttum boynundan bırakmadım hiç, bir daha saldırabilir diye. Köpeğimiz uysal bir köpek, saldırgan değil. Zaten olay anında da zincirle bağlıydı. Ancak bir köpeği de çok zorlarsanız, zinciri kıracak, derecede o da saldırmış. Aşıları tam, kimliği var. Güvenlik önlemlerini aldık. Kafesin içerisine koyduk. Köpeğimin de psikolojisi bozuk, şu anda kafeste olduğu için. Özgürlüğünü biraz kısıtladık." İHA |
Antalya'da Kazakistan uyruklu 11 yaşındaki çocuk taş attığı kangal tarafından saldırıya uğradı
-
-
o çocuk biraz aranmış gibi bir hava var yavrum oyuncak değil o, hayvana saldırırsan saldırır neyse ucuz kurtulmuş.
-
A haber de her zaman olduğu gibi yine şaşırtmadı. Çocuğun taş attığı kısmı kesip sadece köpeğin saldırma anını koymuşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ağustos 2024; 11:9:52 > -
Aslan gibi köpeğiniz varsa kaçmaması için önlem almak zorundasınız. Bu çocuk ölse kim hesap verecek? Tabii ki hiç kimse.
-
Köpek sahibi burada haklı,çocuklar oradaki köpeklere taş atmayı alışkanlık haline getirmişler köpekte ilk fırsatta saldırmış.Bu ülkede çocuk yetiştirmeyi bilen yok,adam akıllı yetişen bir çocuk bağlı köpeğe havladı diye taş atmaz,demek ki çocuğun aile de sıkıntılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öncelikle bu olay başıboş köpek saldırısı olayı değil. ayrıca önce çocuğun taş atmış olması da önemli değil.
bu olay sahipli bir köpeğin sahibinin, köpeğinin başkalarına zarar vermemesi için yeterince önlem almadığını gösteren bir olay. 11 yaşındaki çocuk yaptığı hareketin yanlış olduğunun farkında olmayabilir. o çocuk 5 yaşında başka bir çocuk da olabilirdi. önemli olan sahipli köpekler için sahiplerinin gerekli tüm önlemleri almış olmasıdır. zincirine iyi bağlaması veya daha sağlam bir zincir kullanmış olması gerekirdi.
bu olayda çocuk taş atmış ama başka bir zaman oradan geçen kişiyi beğenmeyip aynı şekilde saldırıp başkalarına zarar verebilirdi. sonuçta bu köpeğin oldukça saldırgan ve güçlü, kuvvetli bir köpek olduğu belli oluyor. burada asli kusurlu köpeğin sahibidir. bu olay avrupa veya amerika'da olmuş olsaydı ilk taşı çocuk attığı halde köpeğin sahibi sağlam bir tazminat öderdi, belki de hapis cezası alırdı.
Zaten köpeğin sahibi köpeğinin psikolojisinin bozuk olduğunu da itiraf etmiş. Pslkolojik sorunları olan ve çok fazla havlayan köpeğini yeterince sağlam bir zincere bağlamamış. Asli kusurlu köpek sahibi. umarım sağlam bir ceza alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 10 Ağustos 2024; 12:14:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çocuğuna öğretecek o zaman başkasının mülküne taş atmamayı kendi cocuğun başkasına tatlı gelmez.
-
Burada çocuk suçlu. Yaşının küçük olması başka canlılara eziyet etme hakkına sahip olduğunu göstermez. Bağlı bir köpeğe veya canlılara sıkıntı vermemesi gerektiğini zor yoldan öğrenmiş.
Ne çocuğa acıdım nede köpeğe kızdım. Tam tersi olması gereken olay olmuş.
Bizim kizdigimiz olayla sahibi olmayan hayvanların suruleserek durduk yere yaptıkları saldırılar sonucu ortaya çıkan olaylar. Bunun ilgisi yok.
Bu olay sokak hayvanlarını savunmak amacıyla kullanılamaz çünkü olayın sokak hayvanı ile ilgisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde düzgün çocuk yetistiren yoktu bir de orta asyadan ithal etmisiz
11 yaşında cocuk ya ergendir yada ergenlige 1 2 senesi vardır pekala kopege tas atmamasi gerektiğini bilmeli bilmiyorsa vay onun ana babasina onlari köpeğe yem etmek lazim asil siz 11 senedir bu cocuga ne verdiniz diye? Memleket gereksiz bos beyinli insan kayniyordu artik ithal de ediyoruz akilli insanimizi da ihraç ediyoruz yakinda akilsiz/akilli orani yuzde 95in üstüne çıkacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahipli aşılı zincire bağlı olan köpeğe taş atan velet burada haksızdır bunu tartışmak bile abes. Beyinsiz ahaber işverenine yaranacak diye abes bir haber yapmış. Vallahi gram akıl yok bunlarda. Kazak veledi zincire bağlı hayvana eziyet olsun diye taş atmış hayvan da zincirini kırıp saldırmış. Olan. budur. tipik 3. dünya vatandaşı işte. Ne insan eğitimini bilirler ne hayvan sevgisini.
-
Burada köpek az bile yapmış bu çocuk müsveddesi çöpe.. Ne diye taş atıyorsun hayvana durduk yere birde zincirli hayvan.
-
bunların TC de oturma veya çalışma izinleri
varmıymış?
İttaparlar : Çocuk suçlu. Taş atmış. Ölse yeridir.
-
Stalin bunları zamanında az aglatmadi. Demek ki ne yaparsan yap akıllanamıyorlar....
-
Malum algı tayfa bunu "başıboş köpek durup dururken saldırdı" şeklinde paylaşmaya başlarken videonun öncesi çıkınca sustular. Ama çıkmasaydı bu forumda bile ne konular açılacaktı biliyoruz. Bu konuda bir tanesi hala aynı kafada.
Ek, bir tanesi daha hayvan ve hayvan sever düşmanlığı ile yazmış gene. Muhtemelen kendileri de hala hayvanlara durup dururken taş atan, sopayla vuran (en basit haliyle söylüyorum) tipler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Ağustos 2024; 16:53:16 > -
İtin sahibinin de aynı yerlerinden ısırtacaksın, taş attı diye canavarmı salmak lazım (tedbir almamakta aynısıdır). Ebeveynlerine şikayet edersin onuda yapmak istemiyorsan polise şikayet edersin ebeynleri onlar uyarır.
11 yaşında çocuk, adı üstünde çocuk adam değil bu, velevki ite değilde arabana taş attı, ezecekmisin, bir sürü yasal yolu var.
İte bir şey demem, bu it sahipli, burada iti savunanlar sahibini savunuyor aslında.
Bu it taparlar bence dünyanın en vahşi insanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 10 Ağustos 2024; 16:44:46 > -
Her harfin boş
Burdaki veletler de aynısını aşılı,kısır,zararsız kedi köpeklere yapıyor.Anne baba döllemiş salmış sokağa yani o hayvanlardan farkı yok.Şimdikiler aşırı şımarık,anne baba da bi şey demeyince arşa değiyor götleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 11 Ağustos 2024; 0:2:23 >
Çocuğuna öğretecek o zaman başkasının mülküne taş atmamayı kendi cocuğun başkasına tatlı gelmez. |
Köpek sahibi burada haklı,çocuklar oradaki köpeklere taş atmayı alışkanlık haline getirmişler köpekte ilk fırsatta saldırmış.Bu ülkede çocuk yetiştirmeyi bilen yok,adam akıllı yetişen bir çocuk bağlı köpeğe havladı diye taş atmaz,demek ki çocuğun aile de sıkıntılı.
|
Malum algı tayfa bunu "başıboş köpek durup dururken saldırdı" şeklinde paylaşmaya başlarken videonun öncesi çıkınca sustular. Ama çıkmasaydı bu forumda bile ne konular açılacaktı biliyoruz. Bu konuda bir tanesi hala aynı kafada. Ek, bir tanesi daha hayvan ve hayvan sever düşmanlığı ile yazmış gene. Muhtemelen kendileri de hala hayvanlara durup dururken taş atan, sopayla vuran (en basit haliyle söylüyorum) tipler. |
Her harfin boş |
A haber de her zaman olduğu gibi yine şaşırtmadı. Çocuğun taş attığı kısmı kesip sadece köpeğin saldırma anını koymuşlar |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- 25 yaşında hakim olunur mu
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- c40 beton
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefon iade edilir mi
- reeder nerede üretiliyor
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X