merhaba bir kurumsal firmada çağrı merkezi personeli olarak çalışmaya hak kazandım birçok mülakatı geçip belli bir bütçe teklif edildi yaşanılabilir miktarda. öğrenciydim okulu bitirdim samsunda yaşıyorum iş yok güç yok evde sıkılmaktan başka bir şey yapamıyorum çnkü iş yok var olan işlerde kölelik isteniyor. antalyaya bu iş için gitmek mantıklı olur mu kiralık ev tutsam yaşayamaz mıyım? sizlere öncelikli sorum bu mantıklı bir fikir olur mu, kiralık ev nereden tutmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim, antalya hakkında kısa bilgiler verirseniz de memnun kalırım. değerli fikirleriniz benim için önemli teşekkürler... |
Antalyada Çalışılınır mı?
-
-
Aynı iş uzaktan çalışma ile evden de yapılıyor. Kendi ilinde de bulursun bu tarz bir iş. Tercih senin.
-
Çağrı merkezinde verecekleri para asgari ücret. Antalya'da asgari ücretle nasıl geçineceksin? Normalde çağrı merkezlerini ucuz şehirlerde doğu illerinde açıyorlar. Antalya niye çağrı merkezi olsun. Ancak turistlere hitap eden bir iş olabilir. Dolandırıcı olmasın bunlar, senden para istediler mi?
-
Ben iş güvenliği uzmanıyım. Gerçi sektörde hiç çalışmadım ama genellikle iş ilanlarında kalacak yer veriyorlar. Mesela kendi şehrim dışında bir yere gidecek olsam kalacak yer varsa giderim yoksa gitmem.
Yıllarca memurluğu bile şehir dışında istemedim. Çünkü gidip düzen kurmak, kirası, eşyalar derken kazandığım para bunlara gider. Şehir dışında üniversite okudum yabancı bir yerin zorluğunu iyi bilirim.
-
merhaba ücret 22k brüt 27.500 veriyolar neti hesapladım 22k denk geliyor yeterli olmaz mı 1+0 studiyo evde 7k kira verip yaşanmaz mı hocam?
-
yok hocam kendi şehrimde iş falan yok bulamadım
-
Burada bir iline bak hocam. Ayrıca evden çalışma imkanı veren çağrı merkezi firmaları var onlara bakabilirsin eğer ille çağrı merkezi işi yapacağım diyorsan.
-
Yaşanır fakat 7k kirayı ancak Yozgat'ın Çekerek ilçesinde bulursun.
-
hocam 1+0 stüdyo 7-12k arası bulunuyor kiralık daire yozgatta da bulamayız bence 7kya :D
-
Hayat kalitesi anlamında bir beklentin yoksa tek başına zor da olsa yaşayabilirsin o paraya. Genelde tek vasıta işini görüyor ulaşım konusunda. Faturalar falan yazın bir tık fazla oluyor klima full açık olduğu için. Kışın fazla soğuk olmuyor belki birkaç hafta rahatsız eder sonra hep ılık geçer. Zaten market, giyim vs. hep aynı artık nerde yaşadığının bir önemi yok. Ama benim takıldığım konu o paraya bulduğun ev kötü bölgelerde olabilir. O bölgelerin sanki Antalya ile hiçbir alakası yok. Çok fazla değişik ırktan insan olabiliyor. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin.
-
Hocam Antalya merkez düşünüyorsan ortalama en düşük bütçeli evler 12-15 bandında seyrediyor.İlk etapta aylık apartlara yerleşmeni tavsiye ederim.Direk ev tutmak hem maliyetli hemde yeni bir şehir ve iş için çok riskli olabilir.Hostel mantığı ile çalışan apartlar aylık 5.000 tl fiyat aralığında.(üniversite bölgesi).Talebine göre fiyat artacaktır.Biraz ortam yaparım dersen ev arkadaşı olarak araştırabilirsin onlarda vardır ama maliyet cokta fark etmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X