Şimdi Ara

Antalyadaki otel 160 bin, Mısır tatili 80 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ailesiyle Antalyadaki 5 yıldızlı otelden yaz için fiyat almış. 160 bin tl demişler. Onlar da Mısır tatili ayarlamışlar. Mısırdaki otel de 5 yıldızlıymış. tüm ücretler 80 bin tl ye mal oluyormuş. ikisini de 1 hafta olarak sorup hesaplamışlar. Türkiyede tatil yapan kalmadı, herkes yurtdışına gidiyor artık. Dünyanın en pahalı ülkesi olma yolundayız

• San Francisco centrom’ da 2 yıldızlı çift kişilik yataklı 20 metrekare kahvaltılı otele 7 gece için 23.000₺ ödedim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sen genelde en az 4 yıldız hotelde konaklardın... Yıldız kayar gibi 4 den 2 yıldıza düşmen hem şaşırttı hem de "bu fakirlik nelere sebep oluyor işte" dedirtti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Şubat 2025; 14:42:41 >
  • Son bikaç senedir durum böyle. Yerli turist fiyatlar yüzünden yurtdışını tercih ediyo. Turizm sektörü durumun farkındadır ama zaten yerli değil yabancı turisti ağırlamak onların da işine geliyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 80k da çok gibi geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mısır için 80k çok.

• benim iş arkadaşım ailesiyle 4 kişi Mısır'a gitti otel tatiline. Kızıl Deniz'e bakan bi sahilde. güzelmiş aynı Antalya gibi full turist diyo. ama otel çalışanları zerre İngilizce bilmiyolarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    2024 yazında 4 kişi 1 hafta 36 bine geldi arkadaşın Mısır tatili. uçak biletleri dahil. aynı zaman diliminde Antalya'daki otel 48 bine geliyodu uçak dahil.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

2023’de 15k diyordu bi kız.

• Millet mısır ile antalya'yı kıyaslar hale gelmiş vay halimize.

• Dolandırılmadan gasp edilmeden mısırdan gelirler umarım,

• S kullanıcısına yanıt
    ReallyBoy duymasın yoksa bizi...

• William0 kullanıcısına yanıt

4 kişiler belki ondandır bilmiyorum

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

parise de böyle diyorlardı. gittiler, hiç öyle bir şey yok diyolar

• Gasp İtalya'da yaygındır,çantalara,telefonlara dikkat.

• bana mısırla kıyaslayınca normal geldi.

mısır gibi bok çukuru leş varoş bir ülkeye 80 bin vereceğime Antalya gibi Europa gözdesi kadim şehire 160 veririm.

• Vize ve bazı uzak destinasyonların uçak fiyatını düşünmezsen Türkiye'de otel tatili yapmanın hiç anlamı yok.

• TR de kalmak mantıklı gibi değil zaten. Avrupanın bazı ülkeleri de denenebilir. İsraile bile gidilir.

• Badmanner B kullanıcısına yanıt

Fransa ile mısır bir mi,

• TR'de işi bilmezseniz kütüklerler. tatil yerlerinde park yeri konusunda bilen bilir geçirirler nereye koyacağını bilmezsen. bodrum'da biz 800'e de park ettik 30 liraya da. bu bayram alanya incekum 5 yıldız ultra her şey dahil 4 kişi bir hafta 49 bin olacak dedi birader. bi emekli derneği ile annem üye anlaşması varmış yani ya işi bileceksiniz ya da birader gibi 14 bin dolar maaşınız olacak hesapsız kitapsız tatil 4 bine kahvaltı yapacaksınız 4 kişi. ben memurum karşim 45 bin maaş beni bozar pahalı yerler ondan ben dedim iyi hesaplıymış yakın da gidelim diye. 2023 ramazan'da alanya'ya gittik apart otel zaten pahalı bir de dışarıda yemek yedik dolar 19 iken bir öğüne 800 900 1000 veriyorduk o da hesapsız oldu. 5 yıldızda ne çıkarsa ye yani ünlülerin gittiği yerlere gitmek zorunda değiliz. o yüzden biraderle ben hiç benzemeyiz birbirimize. adam 12700k işlemcide hala 3070 ti kullanıyor. yav al bi 4070 ti super bari diyorum yok ama konu tatil olunca şalteri indiriyor. o yüzden 160 bine de tatil olabilir zevk meselesi ama ben diyorum ki daha ucuz alternatif bulunabilir bu açılan konu TR'de tatilin bir kıstası değil. biz bodrum'da günlüğü 530 dolar olan eve para vermedik biraderin arkadaşı olunca bir hafta ki bizden sonra bir hafta daha kaldı birader kuzenlerle. 252 bin yapıyor eylül kuruyla sadece ev yani verseydik. yedik ettik diye yarım milyona tatil yaptık diye gelse biri hiç şaşırmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.