Şimdi Ara

Antep fıstığı niye çok çok çok pahalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
4
Favori
16.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olsun o fırsatı yakalayacağına ja fırsatını yakalayıp 39*2 yapsaydın iki kat ürün ve benzer performans

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    İyide o görseldeki ağacı siz uzasın büyüsün diye salmadınız ki. Meyvecilikte ağacı boylandırmazlar. Salsan kendi haline mahsül toplamak çok zorlaşır.

İthal edilmesi benim gibi tüketiciler için sorun olmaz ama siz üreticilere darbe vurur. Zaten biz belki 10-15 senedir kaliteli antep fıstığı yemiyoruz. Eskiden gelenlerle şimdi satılanlar tat olarak tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

Migros'ta açık fiyatı:

Alıntıları Göster
    qapaq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün markette baktım Kaju'nun kilosu antep fıstığından ucuz, kajunun arkasını çevirdim menşei vietnam veya hindistan yazıyor, yani uzak doğu ama antep bu ülkede :)
    Sebep olanlar utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFBC3338C

Geçen gün markette baktım Kaju'nun kilosu antep fıstığından ucuz, kajunun arkasını çevirdim menşei vietnam veya hindistan yazıyor, yani uzak doğu ama antep bu ülkede :)
    Sebep olanlar utansın.
    Fiyat bir yana ithal kuru yemişden, şu virüs işi temize çıkana kadar uzak durun.

• Bu da bize Migros’un ne kadar gazcı olduğunu bir kez daha gösterdi. El insaf, İmam Çağdaş’ta bile kilosu 115 TL

https://www.imamcagdas.com/
    Tuzlu Antep Fıstığı-İmam Çağdaş
    https://www.imamcagdas.com/tuzlu-antep-fistigi

• Dünya fındık üretiminin %70 ten fazlası yapılan ülkemizde, normalde kilosu en fazla 10 lira etmesi gereken fındığa bir dünya para veriyoruz sen düşün artık. Bi de yerli arabanın 50 bin tl ye satılacağını sananlar var ülkede :D Ulan onu sana 50 bine verirler mi başta ki keneler, cahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 26 Şubat 2020; 0:34:22 >
  • Cüneyt Özdemiryoutube
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine açılan davalar hakkında ne düşünüyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=fbIniOy4Xi0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 25 Şubat 2020; 0:48:52 >
  • kuruyemiş reyonundan geçmeyeli aylar oldu. Gücüm yetse de almak istemiyorum çok kazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kola pahalı diyince içmeyin zararlı diyen salaklar var forumda. Antep fıstığının 1 kilosuna verilen parayla beğenmediğiniz 90 lı yıllarda bir çuval antep fıstığı alınıyordu.

Antep fıstığı da zararlı değil mi yemeyin ne olacak.
  • Cola ayrı bir fenomen , 1lt cola 4tl benzin 7tl şaşkınım, beteri var aşağıda

1LT BİRA EN UCUZU 20TL , 1LT BENZİN 7TL
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Su arz talep muhabbetide sıktı. Rtx 2080 tiya ülkenin % kaci talep gösteriyor?

• Ucuz sehire gitmek yerine Avrupa gibi sehirsel maas ucretlendirmesi olsa daha iyi degil mi ? Adiyamanda yasayanla istanbulda yasayan niye ayni asgari ucreti aliyor

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Şükret nankör hayin ararun 155i islam şükür dini

• badem,fındık,kaju hepsi pahalı :(((
  • Hatta ben cb olsaydım, insanlara çay atacağıma antep fıstığı atardım, %100 oyla hep iktidar olurdum.

• teramycin T kullanıcısına yanıt
    Orada ülkeye özel arz talep olmaz. Dünya' nın genelindeki arz talebe bakmak lazım. Türkiye'de oyun oynanmıyor size 500 dolar, İsviçre' de çok oynanıyor 2000 dolar diye bi muamele çekilemez. Baklava ise biraz Türkiye' ye has bi durum.
  • Tamamı çıtlamış iyi kalite antep fıstığını 150 liradan bırakırım. Bana gelişi 75 zaten taş mı yiyelim? Siz de 200 diyen yere 175'den satarsınız.
  • Memlekette kuruyemiş yemek bile lüks oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 25 Şubat 2020; 10:12:20 >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Walla sen bilirsin o zaman bekle maaşların Avp standartlarına gelmesini . Benim tavsiyem şuan için geçerli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.