Şimdi Ara

Anti-Virus önemli...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler artik cogunuz benim actigim topice bakmis ve iyi kotu biseyley yazmissiniz artik o topicle ilgilenmemizsiniz bende bu topici acmaya karar verdim...
    Simdi sorunumu biliyonuz bilmiyenler Network Uzmanlari yardim topicne bakabilirler...neyse ben direk sonuca geliim...Artik tum seyleri denedim dun telekomdan hattimi kontrol etmeye geldiler hatta biisey yok dediler swtichde bisey yok.kablolamada bisey yok..bi bakmadik modem kaldi o da bugun gelicek denicez...neyse ben ilk once su virus olayina bayagi bi kafayi taktim tum makinelerde norton var hepsinde full system scan diyorum hepsi en az 20-30 arasi virus buluyo ama silemiyo simdi ben hepsine teker teker format atcam ama attiktan sonra bu viruslerin tekrar girmemesi icin ne kullanmaliyim zonealarm demeyin igrenc bi program cunku bisey solerseniz cok yardimci olursunuz...?

• evet ama ispatlanmış iyi bir program da yok ki
  • Bence kaspersky kullan, hepsini denedim,en etkili anti-virüs programı o ..

Bende nortondan gerisi hikaye gözü ile bakıyordum maalesef, ama deneyince ve testler yapınca, kaspersky en iyi antivirüs programıdır, saygılar ..
  • evet kaspersky
    şu an için en iyisi o
  • merhaba,

bir cok makineye format atmaktansa temiz bir isletim sisstemi kur, antivirusunu kur ve updatini yap. daha sonra viruslu bilgisayarlarin disklerini bu bilgisayara 2. disk olarka bagla ve viruslerini temizle. xp ve me kullaniyor ise bilgisayarlarin disklerini sokmeden (yeri yukleme )restore seceneklerini mutlaka kapat. İsletim sistemini kurtarmak icin gelistirilen bu sistem malesef virus yazan insanlarin ekmegine bal surdu.

ortalama 1 saat te bir diski tarar temizlersin ve windows yuklemek ile ugrasmazsın.

viruslu bilgisayarlari temizlenmeden networke sokmazsan, işletim sistemi patchlerini yuklersen ve paylasim yetkilerinide duzenlersen tekrar virus bulasma ihtimalin %0,5 in altina duser.

Kolay gelsin.
  • Kur bir antivir workstation
  • İlk iş microsoft firewall ları aç makinelerde. Sonra sygate gibi free bi firewall daha kur. Avg yi çek hazırla şimdiden. Onuda internete bağlanmadan kur. İnternete bağlanır bağlanmazda windowsları update et. Ha bide dua et bişey olmasın diye
    Umarım temiz iş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsit -- 27 Ağustos 2004, 21:49:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: caco2

İlk iş microsoft firewall ları aç makinelerde. Sonra sygate gibi free bi firewall daha kur. Avg yi çek hazırla şimdiden. Onuda internete bağlanmadan kur. İnternete bağlanır bağlanmazda windowsları update et. Ha bide dua et bişey olmasın diye
    Umarım temiz iş olur

abi ben seyi anlamadim su firewall lari aciyorum guvenlik duvarini yani sonra bilgisayarim networkde gozukuyor ama networkdekiler benim bilgisayarima giremiyorum onun icin ne yapmaliyim??

Bu arada norton kurdum live uptadei yaptikdan sonra cidden cok iyi zone alarm kadar kotu bir program gormedim sakin denemeyin gerizekali bisey o ....

• Virusler bulaştıktan sonra hiçbir antivirus temizleme konusunda yüzde yüz başarılı değildir. Norton bu konuda biraz daha zayıf. Ben kendimi bildim bileli hep Norton kullanırım ve daha virusler ile tanışmadım. Çünkü auto protect özelliği sürekli açıktır. Bence bulaşan virüsü temizlemeye uğraşmaktansa bulaşmasını engellemek daha iyi.

Bu forumda bir arkadaşın yaptığı, şu anasayfamızı DH yapan virüsü bile yükletmedi bana Norton. Sonuçta hangi antivirüsü kullanırsanız kullanın auto protect özelliğini 3 kuruş kasıyor diye devredışı bırakırsanız, o virüs programı sadece bilgisayarınızda yer kaplamış olur. İşin büyüğünü yapan zaten bu auto protect özelliği oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Virusler bulaştıktan sonra hiçbir antivirus temizleme konusunda yüzde yüz başarılı değildir. Norton bu konuda biraz daha zayıf. Ben kendimi bildim bileli hep Norton kullanırım ve daha virusler ile tanışmadım. Çünkü auto protect özelliği sürekli açıktır. Bence bulaşan virüsü temizlemeye uğraşmaktansa bulaşmasını engellemek daha iyi.

Bu forumda bir arkadaşın yaptığı, şu anasayfamızı DH yapan virüsü bile yükletmedi bana Norton. Sonuçta hangi antivirüsü kullanırsanız kullanın auto protect özelliğini 3 kuruş kasıyor diye devredışı bırakırsanız, o virüs programı sadece bilgisayarınızda yer kaplamış olur. İşin büyüğünü yapan zaten bu auto protect özelliği oluyor.

+1 Bende bilerek bi virus yukleyeyim dedim bakalim bulup silecekmi diye ama nafile,ne yaptiysam yukleyemedim bi turlu,girdikten sonra silinmesi mi,girmemesimi?iste butun mesele bu

• anladığım kadarıyla çoğunuz kaspersky programını tavsiye ediyor, hangi adresten indirebiliriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leon_tr

quote:

Orjinalden alıntı: caco2

İlk iş microsoft firewall ları aç makinelerde. Sonra sygate gibi free bi firewall daha kur. Avg yi çek hazırla şimdiden. Onuda internete bağlanmadan kur. İnternete bağlanır bağlanmazda windowsları update et. Ha bide dua et bişey olmasın diye
    Umarım temiz iş olur

abi ben seyi anlamadim su firewall lari aciyorum guvenlik duvarini yani sonra bilgisayarim networkde gozukuyor ama networkdekiler benim bilgisayarima giremiyorum onun icin ne yapmaliyim??

Bu arada norton kurdum live uptadei yaptikdan sonra cidden cok iyi zone alarm kadar kotu bir program gormedim sakin denemeyin gerizekali bisey o ....

İşletim sistemini ağda tanıttıktan sonra service pack yükle ondan sonra aç yoksa XP sistemleri ağda görürsün ama bağlantı yapamazsın... Service pack yükledikten sonra ğaylaştırmayı denersen mümkün değil yapamazsın. Ben yapamadım bilen varsa minnettar kalırım...

:)

• Arkadaşlar Trend Micro Internet Security yükleyin kurtulun virüs trojan falan filan bakın bize bulaşıyomu hiç :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.