Millet ilaç alıp hayal dünyasına dalıyor. Sonra gerçeklerle yüzleşince antidepresan etkisi de ortadan kalkıyor ama bu seferde çok büyük kayıplar yaşanıyor. Yani antidepresan aslında çok zararlı uzun vadede . İç savaşta olan ülkemizde antidepresan çok tehlikeli kanımca |
Antidepresan ların yasaklanması gerekmez mi?
-
-
Daha önce antidepresan ilaç kullandınız mı?
-
Millet antidepresanı kafasına göre kullandığı için sonuç alamıyor. Bir iki tane içiyor bu ne lan diyip bırakıyor ya da düzensiz içiyor. Canı sıkılınca içiyor.
Akıl sağlığı önemli bir şey. Aklımız hastalanabilir. Bazıları diyor ya beyninle çözersin bu sorunu ilaca gerek yok diye. Hasta bir beyin ile hasta aklı nasıl çözeceksin ki çok ilginç.
Antidepresanlar doktor kontrolünde ve doktorun verdiği tedavi şekli ile kullanılırsa hayat kurtarır. Yoksa işte böyle adı çıkar. Zırvalaşır.
-
kullanmamız şartmı
-
hayır ben demek istiyorumkı yanı şu an yaşadığımız ülke şartları antideprasan kullanınca değişmiyor tam tersi dolandırıcılara hırsızlara yem olacak şekilde daha rahat tavırlara girebiliyoruz bu ilaçlar sebebiyle onu demek istiyorum
-
Arkadaşım doğru düzgün bir soru soruyorum, soruma soru ile cevap veriyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F9095222kullanmamız şartmı
Cevap yazacağım, bu seferde ben bu ilaçları kullandım alakası yok diye karşı tez yazmaya başlayacaksın.
Selametle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet boğaz pastilinden fazla antidepresan kullanıyor. Normalde ciddi yan etkileri olabilen, doktor kontrolünde alınması gereken ilaçlar bunlar.
Ama bu ülkede herhangi bir sebeple piyasadan kaybolursa antidepresanlar, ciddi şiddet olayları, toplumsal patlamalar olabilir.
Halkın "Üstüne ölü toprağı serpilmiş" gibi tepkisiz oluşu bu tip ilaçlar sayesinde. Neredeyse beyaz ekmeğe kattıklarından şüpheleneceğim...
-
karbeyaz büyü beni engellemiş
-
Şu yoruma kaba etimle güldüm
-
:d senin kelime dağarcığını daralttığım için kusura bakma.
-
insanların aynı uyarana ne tepki verecekleri değişir. kimi umursamaz, kimi anlar kimi ise fazlaca tepki verir ve bu o kişiyi zorlar. kişiyi orta karar tepki verebilecek duruma getirebilmek için kabaca antidepresan tarzı ilaçlar verilir. Örneğin kendimden bahsedeyim bi kaç aydır aşırı öfkeliyim. nedeni ekonomik diyeceğim ancak ülkede herkes zorda. kimisi buna alışkın ve kendini hırpalamıyor ama ben hırpalıyorum. bu artık benim her şeyimi etkilemeye başladı. farkındayım ama durduramıyorum. görebildiğim en etkili yöntem sakinleştirici almak ve sürece alışmak. insan alışınca kendini kaybedercesine tepki vermiyor.
-
DEHB'de antidepresanı yoketsinler bakalım neler oluyor. Yaşamamızı mı elimizden almak istiyosunuz hayırdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X