Şimdi Ara

AntiVir 2008'in en iyi antivirüsü seçildi........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avira AntiVir , AV-Comparatives'in testlerine göre en iyi performans veren antivirüs seçildi.

Avusturya'daki AV-Comparatives uluslararası test merkezinde yapılan testlerde Avira AntiVir ''Yılın en iyi anti virüs programı'' seçildi.

Merkezde yapılan testlerde anti virüs programları ortalama tespit oranını geçerek kendilerini ispatlamak durumundalar. Testler sırasında antivirüs çözümlerinin hemen hemen hiç yanlış alarm verilmemesi ve taramanın da bilgisayarların performansını etkilememesi gerekiyor. Çalışmama, sistemi durdurma ve diğer yazılım hataları da AV-Comparatives'in nakavt kriterleri arasında sayılıyor ve programlar hemen eleniyor. Tüm bu testleri iyi bir puanla tamamlayan Avira AntiVir ''2008'in en iyi ürünü'' ödülünü aldı.

AV-Comparatives'in başkan yardımcısı Peter Stelzhammer yapılan testler ve Avira hakkında yaptığı açıklamada " Avira tüm global antivirüs programları içinde, yıl boyunca tüm testtlerde en iyi tespit oranını göstermiştir. Ayrıca çok iyi proaktif tespit performansı ve talebe bağlı tarama hızında da çok iyi puanlar almıştır. Avira ayrıca yanlış alarm sayısını da düşürmeyi başarmıştır." dedi.

Ayrıca Bende Anti Vir kullanıyorum uzun zamandır Cidden hem kasmıyor pcyi hemde çok iyi

• Kim seçiyor bunu antivir çalışanlarımı ?

Kastırmayabilir ama bu onu en iyi antivirüs yapmaz. Bitdefender Karspesky Norton Panda gibi üst seviye antivirüsler varken antivir başa oynayamaz. Avast'ta hiç kasmıyor ama görüyoruz kendi kendini virüs zannedip siliyor.
  • Kaynak burası

http://www.chip.com.tr/konu/AntiVir-2008-in-en-iyi-antivirusu-secildi_10046.html

seçmişler testler sonucunda ben 2 senedir kullanıyom hiç bi sorun olmadı
  • Bana kimse birşey sormadı ?

En iyi virüs programı pc yi kasmayan program değildir.. En iyi pcde en güzel şekilde virüs temizleyen dir..

K.I.S 2009..
  • bizim bi ark.ta avira kuruluydu sonsuz tane virüs buldu , işe yaramaz bir program avira
  • kis 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Bana kimse birşey sormadı ?

En iyi virüs programı pc yi kasmayan program değildir.. En iyi pcde en güzel şekilde virüs temizleyen dir..

K.I.S 2009..

AYnen katılıyorum+AVG Antispyware ile beraber süper koruma sağlıyor.Toreentde ve virüslü sitelerde çok gezmeme rağmen bu ikisi sayesinde pc ayakda iyi kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 17 Aralık 2008; 0:44:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Bana kimse birşey sormadı ?

K.I.S 2009..

bedava bişey yok arkaşlar öyle makinam kasılmasın virüs girmesin harddisk genişlesin ekran büyüsün yok öyle bedava köfte..

kis2009 tektir bu alemde. fanıyız maalesef

ayrıca internet security olduğu içinde antivirin yapamadıklarını yapar. firewall torrent spam trojen truva vb solucan yılan bırakmaz ortalıkta. reg dosyalarınızı dahi korur uyarır..
  • evet
  • Doğrudur
  • Bizim arkadaşlar Premium kullanıcılar için "Battal Gazi" Home kullanıcılar içinse "Malkoçoğlu" antivirüs programı üzerinde çalışıyor.
    Bekleyin...
  • Spyware Doctor un ustune tanımam
  • kaspersiki en iyisi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Spyware Doctor un ustune tanımam

bu virüs programımı
  • zaten en iyi perfonmans olarak seçilmiş.yani kasmaması olarak sanırım.avira kullananlar birde kis 2009 kurup bi taratsınlar sistemlerini bakalım halen en iyisi olacakmı avira.
  • Kıs 2009 1. olmama sebebi yanlış uyarı verebiliyor riskli diyor sürekli fakat pcne virüsün v sini sokmuyor Kaspersky tek kayıbı yanlış alarm olayı yoksa kaspersky 1. olur
  • Avira kadar aptalca bir program görmedim ben yaa. Nasıl seçmişler bunu anlamadım ki

Bana göre en iyisi ama en çok PC yi kasanı KasperSky
    En iyi koruma sağlayıp PC yi hiç kasmayanı da Eset NOD32
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Spyware Doctor un ustune tanımam

bu virüs programımı

Nihat'ın Sayesinde Tanıştım Avira'yla :D

O Gün Bugündür Kafamda Rahat Pcmde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.