Şimdi Ara

antivirüs programları hiçbir şey bulamıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 7 ultimate 32 bit sp1 kullanıcısıyım.... bilgisayarımı 3 büyük antivirüs programıyla da tarattığımda b,lgisayarım tertemiz çıkıyor...bunlar avast, avg ve avira... bilgisayarıma bir çok farklı flash bellek taktım ki bunlar en leş internet cafelerin kasalarına takılmış ve torrentten indirilmiş envayi çeşit dosya taşımış ve benim hard diske kopyalamış flash bellekler... biliyorum bu bir sorun değil ama hafiften kafamı da kurcalamıyor değil... bir bilgisayar bu kadar temiz kalabilir mi?? bir sorun var mı yok mu? yoksa bu saydığım antifirüslerin dandikliğinden mi kaynaklanıyor..
    teşekkürker

• quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

selamlar arkadaşlar...

windows 7 ultimate 32 bit sp1 kullanıcısıyım.... bilgisayarımı 3 büyük antivirüs programıyla da tarattığımda b,lgisayarım tertemiz çıkıyor...bunlar avast, avg ve avira... bilgisayarıma bir çok farklı flash bellek taktım ki bunlar en leş internet cafelerin kasalarına takılmış ve torrentten indirilmiş envayi çeşit dosya taşımış ve benim hard diske kopyalamış flash bellekler... biliyorum bu bir sorun değil ama hafiften kafamı da kurcalamıyor değil... bir bilgisayar bu kadar temiz kalabilir mi?? bir sorun var mı yok mu? yoksa bu saydığım antifirüslerin dandikliğinden mi kaynaklanıyor..
    teşekkürker

Kardeşim bir Norton 360 ( lisanslı kullanıyorum ) kullanıyorum. Norton 360 piyasada en başarılı antivirüs programlarından biridir. Fakat geçenlerde bir virüs programını denemek için Norton 360 bilgisayarımdan kaldırdım. Deneyeceğim program G-Data Total Sec. (Alman menşei olan bir virüs programı ) .Bağımsız Şirketler tarafından yapılan testlerde ilk 5 e girer. Bu virüs programı bilgisayarımda 3 virüs buldu. Dosyayı açtım. Nette araştırdım. Virüs müş. Benim övdüğüm Norrton 360 1 yıldır onu görmüyormuş. Sana G-DATA Total sec. kullanmayı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 22 Nisan 2014; 20:19:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.