Şimdi Ara

Antrenman programım nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa kendi programımı oluşturdum. Düzeltmem gereken yerler var ise söyler misiniz?
    3 gün antreman 1 gün off şeklinde ilerliyor. 1. Gün göğüs ön kol 2. gün sırt arka kol 3. gün omuz bacak

omuz
    seated overhead press 4x
    lateral raise 4x
    upright barbell row 4x
    cable rear deltoid fly 4x

bacak
    squat 4x
    leg curl 3x
    leg extension 3x
    leg press 4x
    calf makinesi 3x

biceps
    dar tutuş barbell curl 3x
    ön kol barbell curl 3x
    cable barbell curl 3x

triceps
    incline skull crusher 3x
    triceps pushdown 3x
    triceps pushdown ın kafa üstünden yapılan versiyonu 3x

göğüs
    bench press 4x
    pullover 3x
    incline barbell press 4x
    incline dumbell fly 3x

sırt

lat pulldown 4x
    machine row 4x
    reverse grip lat pulldown 4x
    seated cable row 4x
    Eğimli şekilde ipe bağlı çubuğu yukarıdan aşağıya indirme 3x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet iyi, her bölge için 3-4 hareket. Çoğunluğu Temel bilinen hareketler.

Karın için herhangi bir çalışma düşünmüyor musun? İnsanlar neden karın kaslarıni bu kadar es geçiyor. Eğer Sırta ağır yüklenmek istiyorsan ve ileride Bel sorunu çekmek istemiyorsan, bel disklerini desteklemek için sağlam karın kasları şart.

• Teşekkür ederim görüşün için yarın başlayayım o zaman programa. Bu arada karın haftada 4 gün yapıyorum buraya yazmadım.

• Benim kendi deneyimlerime göre bir kas grubunu haftada 1 çalışınca gelişim oluyor elbet ama kas grubunu hafta da 2 kez çalışınca cok cok daha etkili bir gelisim oluyor.

Tavsiyem haftada 4 güne çıkıp pull push sistemine gec

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Zaten bu programı haftada 6 gün uygulayacağım. 3 gün antrenman 1 gün off şeklinde.

• Programını 1. gün göğüs+arka kol, 2. gün sırt+ön kol şeklinde değiştirmeni öneririm. Çünkü göğüs çalışırken ağırlıkları itiyorsun ve bu ikincil kas grubu olarak arka kolu az da olsa geliştiriyor. Sırt çalışırken ise ağırlıkları kendine çektiğin için ikincil kas grubu olarak ön kolun gelişiyor. Yani senin mevcut programında az da olsa çalıştığın bölgeyi ertesi gün tekrar çalışmış oluyorsun. Benim yazdığımda ise zaten ikincil olarak çalışan kasları yine aynı gün çalışıp, ertesi gün yeni kas gruplarına odaklanmış oluyorsun.

Diğer bir konu 3 gün gidip 1 gün off yapmak. Eğer bu işin profesyoneli değilsen hiç bulaşma bence, kendini sakatlayabilirsin.
  • Bence set sayılarını yarıya düşürüp, haftada bir gün git. Bu programı 3 hafta sürdürdükten sonra, gym i bırakmak istersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    Bir buçuk yıldır bu sporu yapıyorum son 6 ay haftada 6 gün. Daha yüksek tempolu çalıştığım da oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.