Şimdi Ara

AÖF 2.taksit Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben AÖF işletme 1.sınıfa af kapsamında kayıt yaptırmıştım ve haliyle ilk taksitimi yatırmıştım şimdi devam etmekden ve sınavlara girmekten vazgeçtim ve 2.taksiti yatırmak istemiyorum,merak ettiğim 2.taksiti yatırmazsam ne olur?
    -Kaydım zamanla silinir mi
    -yada er yada geç o parayı ödemek zorundamıyım?
    Büroyu aradığımda yatırmazsanız ertesi sene kayıt yenileyemezsiniz diyor bayan ama oda kendinden pek emin değildi.aklıma çok takıldı yatırmayıpda yarın öbür gün faiziyle evime kağıt gelmesinden çekiniyorum

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi bana?

Şimdiden hepinize teşekkürler

• Hiç bir fikri olan yokmu arkadaşlar ?
  • Günü geçtikten sonra ufak bir faiz biniyor ama er ya da geç yatırmak zorundasın.
  • Yani okumakdan vazgeçtim sınavlarada girmeyeceğim ama yinede o miktarı ödemek zorundayım öyle mi
  • Yoo o zaman mecbur değilsin diye biliyorum
  • hmm peki teşekkürler arkadaşım ilgine umarım diğer arkadaşlardanda bir fikir gelirde tam olarak aydınlanırız dediğim gibi bayan eğer ertesi yıl kayıt yenilemek istersen ilk once o miktarı yatırmalısın diyor ama benim kayıt yenilemiyeceğim için ve okulu bırakmak istediğim için umarım öyle bir şart yoktur.tekrardan teşekkürler....
  • Rica ederim.Keşke daha kesin konuşabilseydim.
  • ?
  • ARKADAŞLAR KİMSENİN BİR FİKRİ YOKMU :(
    Burolar saçma sapan farklı farklı cevaplar veriyor hangisine inanayım anlıyamadım. :(((
  • bende aynı durumdaydım.bi gün vakıfbanka herhangi bir borcum varmı diye sormaya gittim 228 tl borcunuz var dedisanırım 2.taksdi ödemeden olmuyor.öde sonra aöf büroyu ara kaydını sildir yada devam tercih senin:D ama günlük faiz işliyor az bir miktarda olsa
  • 2. taksiti ödemeden kaydın 3 yıl silinmiyor. 3 yıldan önce sildirmek istersen 2. tasiti ödemen lazım. ödemezsende evine haciz gelmiyor korkma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

2. taksiti ödemeden kaydın 3 yıl silinmiyor. 3 yıldan önce sildirmek istersen 2. tasiti ödemen lazım. ödemezsende evine haciz gelmiyor korkma :)

Ben şu şekilde biliyorum,
    1. sınıfın 2. taksidini ödemezsen 3. sınıfın ilk taksidini yatırmaya gittiğinde kaydının silinmiş olduğunu görüyorsun. Yani üzerinden 3 dönem geçmesi gerekiyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.