Şimdi Ara

aöf bölüm, başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese iyi günler. ben 2 yıllık endüstri ürünleri tasarımı bölümü mezunuyum. bu yıl dgs girdim ve çok iyi bir puan alamadım açıkcası. Dikey geçişle aöf'te (e.ü.t. bölümü okumama rağmen) bölümümle alakalı olmayan mesela işletme gibi bir bölümde 2 yıl okuyup lisans mezunu gibi görünme şansım var mı? 2. ise dgs tercihleri başladığında tercihimi ben aöf sitesi üzerinden mi yoksa ösym üzerinden mi yapmam gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim...

• evet aöften iibf bölümlerine tamamlayabilirisn. tercihini ösymden yaparsın. kaydını okulun sitesinden.
  • aöf farklı bölümden dgs geciş yapabilirsin işletmeye dgs tercihleri ösym sitesinden yapacan kayıt zamanıda aöf sitesinden sonra bulunduğun ildeki aöf burosundan kaydını yapacan ben dgsden 205 gibi bi puanla gecmiştim 2 sene önce bu sene mezunun
  • hangi bölüm acaba
  • ozi361 O kullanıcısına yanıt
    2 yillik elektrik bolumunden gectim isletme bolumune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villenoire -- 1 Ağustos 2019; 22:4:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorluk derecesi nedir hocam işletmenin. derslerine baktığımda matematik olduğunu gördüm. zorlandığım bir ders de matematik.
  • ozi361 O kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2 yilliktan gectigim icin matematiktan muaftim dersler bana göre normal calismadan gecilmez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.