Şimdi Ara

AÖF Derslerim ve Geçme Kalma Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, vize notlarım bu şekilde. Puanları düşük olduğu için, Metafizik ve Ortaçağ Felsefesi derslerinin finaline girmeyerek FF bıraksam, seneye tekrar aldığımda, bu dönemki not ortalamam mı yükselecek, yoksa aldığım dönemin not ortalamasını mı etkileyecek? AÖF Derslerim ve Geçme Kalma Hakkında Soru

• up
  • up, yok mudur bilen?
  • Seneye tekrar aynı dönemde o dersleri alırsın.Benim bildiğim aldıgın dönemin puanını etkiler.
    Bu arada ing2 den nasıl 100 aldın?
  • Anadolu Lisesi çıkışlı olduğum için İngilizcem iyi, halledebiliyorum sıkıntısızca. Ben Felsefe'yi iyi bir ortalama ile bitirip imkanlarımı zorlayarak yüksek lisans yapmayı hedefliyorum. O yüzden bu yılki ortalamam benim için önemli. Eğer bu dersin sınavına girmeyip, FF geldikten sonra seneye tekrar aldığımda yükselttiğimde, bu dönemki ortalamamın yükselme imkanı varsa sınava girmeyeceğim. Ama kesin bir şekilde dediğiniz gibiyse, bu iki dersi bu bir kaç günlük süre zarfında yüksek tempolu bir çalışma ile halletmek durumundayım..
  • o ders hangi döneme aitse o dönem içinde değerlendirilir ama neticede mezun olurken GNO hesaplamasında çok da bişey değişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.