Şimdi Ara

AÖF Geçici Mezuniyet Belgesi .. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖF bütünleme sonuçları açıklanmadı bildiğiniz üzere,bu saatten sonra açıklansada diplomayı hemen alamayacığımız için sorunlarla karşılaşıyoruz.

Kız arkadaşım işletme okuyordu ve bunun sonunda polisliğe başvuru yapacaktı..14 ekim polislik için son başvuru tarihi ancak diploma yetişmiyor görüldüğü üzere başvuru için..Tek dersi vardı onun sınavına girdi geçti yüzde 99 ancak elimizde diploma olmadığı için kalakaldık böyle..

Benim sorum şu ; sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz hemen bir açıköğretim bürosuna gidip geçici mezuniyet belgesi alabiliyormuyuz ?Diplomada 1 hafta sonra alınıyor deniliyor Eskişehire gidip 3 4 gün içinde diplomayı elden alabilme şansımız varmı ?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bilgi verebilirse çok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 5 Ekim 2010; 18:10:43 >

• belki bu sene bütler geç açıklandı diye bir istisna olabilir ama genelde aöf geçici mezuniyet belgesi vermez direk diploma verir...

eskişehire gitmeninde faydası olacağını zannetmiyorum askerlik için acele almak isteyenler olmuş vermiyoruz demişlerdi önceki yıllarda...
  • merhabalar aynı durumla uğraştığım için bilgi vermek istiyorum. Ben de Aralık celbine yetişmek için bütünleme sonuçlarını bekliyorum. Şu ana kadar hiç kimseye AÖF geçici mezuniyet belgesi verilmemiş , vermiyorlarda. Ben de çok uğraştım geçtiğimiz hafta. Kız arkadaşınla aynı durumdayım tek dersten bütünlemeye girdim ve dersi verdim, sonuç açıklanmadığı yazılı birşey olmadığı için beklemedeyiz. Eskişehir AÖF aradığım durumu anlattım askerliğe yetişebilmek için acilen diplomayı almam gerektiğini, gerekirse Eskişehir'e gelebileceğimi söyledim. Cevap olarak ise diplomaların toplu olarak bağlı bulunulan aöf bürosuna gönderileceği hiçbir şekilde diploma harici gecici mezuniyet belgesi ya da diploma verilmeeceği söylendi.

Tek yapacağımız şey sonuçlar geç açıklanacak belki diplomaların hazırlanmasını çerkene çekerler
  • bende şimdi görüştüm hem aöf il bürosuyla hemde aöf öğrenci destekle; geçici belgeleri yokmuş, diplomalar içinde haftaya pazartesiden sonra bürolara bakacakmışız yani haftaya gelmeside muamma 20 günü bulabilir. aöf den mezun olanlar pomeme nasıl başvuracak bilmiyorum. bizi çok mağdur etti aöf yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: biress

bende şimdi görüştüm hem aöf il bürosuyla hemde aöf öğrenci destekle; geçici belgeleri yokmuş, diplomalar içinde haftaya pazartesiden sonra bürolara bakacakmışız yani haftaya gelmeside muamma 20 günü bulabilir. aöf den mezun olanlar pomeme nasıl başvuracak bilmiyorum. bizi çok mağdur etti aöf yeter artık

Aynı sorun bizde de var maalesef..Bugün büroya gidip konuştum kesinlikle öyle bir belge olmadığını söylediler banada,veremiyorlarmış..Bi kıçı kırık belgeyi veremiyorlar ama bütünlemeleri geç okuyup milletin geleceğiyle oynamasını biliyorlar

Pazartesi salı günü bürolara gelebilir diyorlar diplomalar içinde çokda bir ümidim yok açıkcası benim , bütünlemeleri okumayı beceremeyen bir birim 1 haftada diploma nasıl hazırlıcak bekleyelim bakalım..

• benimde bugün başvurmadığım yer kalmadı. il bürosuna gittim dilekçe kabul etmedi bizim yetkimiz yok diye, eskişehire dilekçe yolladım ondanda ümit beklemeyin diyor.
    kesinlikle belge vermiyolarmış. diplomam yetişmezse pomem e bu yıl giremicem ve çok büyük kaybım olacak.
    Nasıl bi sistem bu ya öğrencinin hiç bir işini kolaylaştırmıyo bu aöf tam tersi zorluk çıkarıyo. Çatır çatır harç parası toplarken iyi, bi kıytırık belge istiyoz onuda vermiyolar.
    Bide aöf nin tek ders sınavı yapmamasına takmış durumdayım ben. Çok büyük haksızlık yapıyolar
  • benimde abim aynı durumda :( emniyete gidip görüştük onlarda tuzumuz kuru muhabbeti yapıyolar :( dönem mezunu 1 dersten büte kaldı ve aof çok geç açıkladı diye pomeme basvuramıyo :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 7 Ekim 2010; 1:05:01 >
  • ya bu aöf başlı başına bir sorun, bütünlemeyi geç açıklıyorlar milletin resmen gelecekleriyle oynuyorlar. Aralikta askere gitmem lazim, eğer nisan ayına uzarsa bu iş benim için çok kötü olacak. Her işleri baştan salma yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.