Şimdi Ara

AÖF Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar mühendisiyim.Bugün aöf'yi araştırdım lisans mezunları için sınavsız bazı bölümlere kayıt olma imkanımız varmış 31 Ağustos-9 Eylül arasında. AÖF den bir diploma aldığımda kpss a-b için aynı şekilde geçerli oluyor mu acaba? bilgim çok yok aöf ile ilgili malesef.
    Birde tavsiye edeceğiniz bir bölüm var mı benim bölümüme uygun? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :)

• Evet geçerli oluyor. Kpss başvuruları sırasında AÖF'den aldığın diplomayı da sisteme işletip 2 bölümden de tercih yapabilirsin. Bilgisayar mühendisliğine yakın olan lisans bölümü Yönetim Bilişim Sistemleri var fakat ders içeriklerinde İşletme, İktisat gibi dersler de ağırlıklı olarak yer alıyor. Atamaları nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuss

Evet geçerli oluyor. Kpss başvuruları sırasında AÖF'den aldığın diplomayı da sisteme işletip 2 bölümden de tercih yapabilirsin. Bilgisayar mühendisliğine yakın olan lisans bölümü Yönetim Bilişim Sistemleri var fakat ders içeriklerinde İşletme, İktisat gibi dersler de ağırlıklı olarak yer alıyor. Atamaları nasıldır bilmiyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) evet o bölüm benim alanım ile benzer yönler içeriyor. Bilgiyasar müh kadroları malesef çok olmuyor, yeni yeni çoğalıyor. Bu bölümünde daha zamanı var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.