Şimdi Ara

aöf ikinci üni kapsamında soru(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar örgün lisans okuyorum. 2. üniversite kapsamında kamu yönetimi okumak istiyorum. olur da örgünden kaydımı sildirirsem veya bitiremezsem aöf kamu yönetimi beni öğrenci olarak gösterir mi?(askerlik tecil,kısa dönem vs.) acil yardım lütfen ona göre lys'ye gircem

@the_wind222 hocam bi konuda gördüm bilgili birisin sanırım aöf hakkında yardımcı olur musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 17 Nisan 2017; 16:0:1 >

• Merhaba,

Askerlik gibi kritik bir durumla ilgili sizi yanlış yönlendirmek istemem. Anadolu üniversitesinin açıklamasını ve linkini aşağıya ekliyorum. Yine de iyi araştırın. Sadece bu bilgiyle yetinmeyin. Hatta bir AÖF bürosuna uğrayıp kesin bilgi alın derim;

6. Örgün yükseköğretimde kayıtlıyım, aynı zamanda fakültenize de İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırdım. Örgün fakültemden kaydımı sildirdiğimde askerlik işlemlerim nasıl ve nereden yürütülecek?

Cevap: Örgün yükseköğretim yapan fakültenizden alacağınız kayıt silme yazısı ve askerlik şubenizden alacağınız askerlik tecil durumunuzu gösteren bir belge ile AÖF bürolarına başvurmanız gerekmektedir. Daha sonraki askerlik işlemlerinizi fakültemiz yürütecektir.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr (6.madde)

• quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

Merhaba,

Askerlik gibi kritik bir durumla ilgili sizi yanlış yönlendirmek istemem. Anadolu üniversitesinin açıklamasını ve linkini aşağıya ekliyorum. Yine de iyi araştırın. Sadece bu bilgiyle yetinmeyin. Hatta bir AÖF bürosuna uğrayıp kesin bilgi alın derim;

6. Örgün yükseköğretimde kayıtlıyım, aynı zamanda fakültenize de İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırdım. Örgün fakültemden kaydımı sildirdiğimde askerlik işlemlerim nasıl ve nereden yürütülecek?

Cevap: Örgün yükseköğretim yapan fakültenizden alacağınız kayıt silme yazısı ve askerlik şubenizden alacağınız askerlik tecil durumunuzu gösteren bir belge ile AÖF bürolarına başvurmanız gerekmektedir. Daha sonraki askerlik işlemlerinizi fakültemiz yürütecektir.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr (6.madde)

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.