Şimdi Ara

AÖF Lisans Tamamlama / Askerlik Tecil Belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üniversiteyi 2 yıllık bölümden 9 Eylül tarihinde mezun oldum. Aöf'den lisans tamamlama yapacam aof kayıtlarında askerlık tecıl belgesı ıstıyorlar ben askerlıgımı hıc tecıl ettırmedım 3. Sınıftan devam edecem askerligi tecil ettirmeden bu belgeyí nasıl alabilirim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı şeyi merak ediyorum bilen varsa aydınlandırsın bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Ben de aynı şeyi merak ediyorum bilen varsa aydınlandırsın bizi.

Bugun askerlık subesıne gıttım askerlık durum belgesını ıstedım verdıler erteleme bıtıs tarıhı 30.12.2017 tarıhı yazıyor kagıtta sızde gıdıp alın sorun olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

quote:

Bugun askerlık subesıne gıttım askerlık durum belgesını ıstedım verdıler erteleme bıtıs tarıhı 30.12.2017 tarıhı yazıyor kagıtta sızde gıdıp alın sorun olmuyor

Belgeyi nasıl aldınız hocam? diploma veya geçici mezuniyet belgesi istiyorlar mı yoksa direk gidip isteyince veriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

quote:

Belgeyi nasıl aldınız hocam? diploma veya geçici mezuniyet belgesi istiyorlar mı yoksa direk gidip isteyince veriyorlar mı?

Kimliginizi götürmeniz yeterli herhangi bí belge istemiyorlar. Askerlık durum belgesi íste gòrevliden yardımcı olurlar

• hocam bende aynı durumdayım. kütük başka yerde. herhangi bir askerlik şubesinden alabilir miyiz durum belgesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

hocam bende aynı durumdayım. kütük başka yerde. herhangi bir askerlik şubesinden alabilir miyiz durum belgesini

Benımkı de farklı yerde ıstedım verdıler sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

hocam bende aynı durumdayım. kütük başka yerde. herhangi bir askerlik şubesinden alabilir miyiz durum belgesini

Benımkı de farklı yerde ıstedım verdıler sorun olmaz

eyvallah hocam sorun olmadı halletim bugün bende
  • beyler s.a şimdi yarın bende gidicem'de aöf için, şubeye gidince direk askerlik durum belgesi mi demek lazım yoksa tecil ettirmek istiyorum mu bu konu kafama takıldıda sanırım 2 si aynı kapıya çıkıyor gibi ama bi aydınlatabilirseniz
  • Ben durum belgesi aldim subat 2016 ya kadar sakincasi yoktur diyor kagitta. Aof ye verdim kayit olurken geri vermediler kagidi. Tecil islemini ne zaman yapar aof? Kamu yonetimine kayit oldum 3. Siniftan basliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronik33 kullanıcısına yanıt
    aöf için askerlik durum belgesi istiyorum demen yeterli hocam. onlar gerekli işlemi yapıyor
  • şubat mart gibi aöf bürodan öğrenci belgesi alıp askerlik şubesine götürmemiz lazım. bende aynı durumdayım hocam. şubedekiler öyle söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.