Şimdi Ara

APART VE YURT HAKKINDA BILGILENDIRME POSTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum, forumda cok aramam ragmen bilgi bulamadim bu yuzden boyle bir konu acmak istedim.

Yurt ve apart'in avantajlari dezavantajlari neler?
    Hangisi daha ekonomik?
    Sehirlere gore ne gibi farkliliklari var?

Bilgisi olan varsa yesillendirsin :)
    Sorulariniz varsa ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felucar -- 27 Ağustos 2020; 17:56:50 >

• Benim de bilgim yok ama merak ettim up
  • Up
  • araştırdığım kadarıyla apart tek odalık ev gibi düşünülebilir. Ocak,buzdolabı vs. içinde hep, yemek yok kendi çarene bakıyorsun kafana göre yaşıyorsun sadece çamaşır makinesi falan ortak alanda onuda odaya koyamazlar zaten. Ama yurtta yemek vs hepsi dahil oluyor yemekhanesi falan var, genelde odalarda sadece masa,dolap,yatak oluyor... Hangisi daha iyi diye sorarsanız kişiden kişiye değişir bende şuan kalacak yer bakıyorum gideceğim yer bilecik ve genel olarak apartlar mevcut orada o yüzden onu tercih edeceğim gibi ama pek bir farkı olmaz bence. Olmadı üniversite yemekhanesinden yersin öyle dönersin veya yemek söylersin çare çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 27 Ağustos 2020; 19:38:29 >
  • Apartların ortalama ücretleri ne kadar bilginiz var mı ?
  • Bilecik'te evler de uygun sayılır hocam eve de çıkabilirsiniz.
  • o da olabilir hocam bir açılsın da bakacağım hepsine
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    bilgim yok ama şehirden şehre değişiyor. aylık 300 tl olan da var aylık 1000 tl olan da her şehirde farklı...
  • Konum güzel zaten hızlı tren de var kışın çok soğuk sadece
  • inşallah bol bol kar yağıyordur çok severim kar
  • Yağıyor yağıyor kışı seversen güzel manzaralar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 27 Ağustos 2020; 20:12:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.