Şimdi Ara

KYK yurt odalarında neler var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
4
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyon buzdolabı falan var dediler doğru mudur?

• up
  • ben de çok merak ediyorum bilen yardımcı olsun
  • Hocam bu devlet yurtlarında 6-8 kişi bir odada kalınıyo diye duydum,eğer öyleyse ben 1 sene daralırım orada yav
  • Yukarı
  • İki adet KYK yurdu türü var. Yüksek ücretli ve normal ücretli. Normal ücretlide 3 iki katlı yatak var. 6 kişi kalıyor. Bir de bu askeriyedeki gibi dolaplar var yatakların arasında falan. Herkesin bir dolabı falan oluyor. Bir tane de kıytırık masa koyuyorlar. Tuvaleti var odaların. Banyo falan da yapabiliyorsunuz.

Yüksek ücretlide bazen mini buzdolabı ve minik bir tv olabiliyormuş. Bir de genelde 3-4 kişilikmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaunist

İki adet KYK yurdu türü var. Yüksek ücretli ve normal ücretli. Normal ücretlide 3 iki katlı yatak var. 6 kişi kalıyor. Bir de bu askeriyedeki gibi dolaplar var yatakların arasında falan. Herkesin bir dolabı falan oluyor. Bir tane de kıytırık masa koyuyorlar. Tuvaleti var odaların. Banyo falan da yapabiliyorsunuz.

Yüksek ücretlide bazen mini buzdolabı ve minik bir tv olabiliyormuş. Bir de genelde 3-4 kişilikmiş.

Ücretler ne durumdadır acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

Hocam bu devlet yurtlarında 6-8 kişi bir odada kalınıyo diye duydum,eğer öyleyse ben 1 sene daralırım orada yav

Aynen
    O kadar erkek nasi kalcaz yav

Edit: tabi cikarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 6 Temmuz 2014; 23:22:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunyasr kullanıcısına yanıt
    120-200 arası gidip geliyor işte hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

quote:

Hocam bu devlet yurtlarında 6-8 kişi bir odada kalınıyo diye duydum,eğer öyleyse ben 1 sene daralırım orada yav

Aynen

Hiç deme yav yazmasak mı çaktırmadan,çıkmadı deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: cegaunist

İki adet KYK yurdu türü var. Yüksek ücretli ve normal ücretli. Normal ücretlide 3 iki katlı yatak var. 6 kişi kalıyor. Bir de bu askeriyedeki gibi dolaplar var yatakların arasında falan. Herkesin bir dolabı falan oluyor. Bir tane de kıytırık masa koyuyorlar. Tuvaleti var odaların. Banyo falan da yapabiliyorsunuz.

Hocam bu yüksek ücretli yurt her yerde olur demi? yani normal ücretlinin olduğu tüm şehirlerde yüksek ücretli de var mıdır ? sadece yüksek ücretliyi işaretlemek istiyorum da.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen

100 lira fazla veriri buzdolaplısında kalırız kank :D (fiyatları bilmiyorum çaktırma)

• quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

quote:

quote:

Aynen

100 lira fazla veriri buzdolaplısında kalırız kank :D (fiyatları bilmiyorum çaktırma)

yüksek ücretlilerde var galiba buzdolabı felan :D valla ben orayı yazmayı düşünüyorum ama bana orası da çıkmaz

• Neler var neler jakuziden tut plazma hd televizyona efendime söyliyim buzdolabı desen şahane büte müte kalırsan aç buzdolabını odayı serin tutsun bide klimayı aç o da ısıtsın o ikisinn birbirini dengelenmesiyle rahat rahat uyuyosun.

.
  • bu konuya saglam bilgili birinin cevap atmasını diliyorum .. gercekten bunu ögrenmeliyiz tam olarak
  • Birader hangi şehirde kalacağın önemli...
    Ben Konyada kaldım; odalar 6-8 kişilik.
    Tv buzdolabı falan yok.
    Sadece giysi dolapları ve yataklar...
    Bir de, çöp kutuları

Ama İstanbulda kal; onların bazılarında tv ve buzdolabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

Birader hangi şehirde kalacağın önemli...
    Ben Konyada kaldım; odalar 6-8 kişilik.
    Tv buzdolabı falan yok.
    Sadece giysi dolapları ve yataklar...
    Bir de, çöp kutuları

Ama İstanbulda kal; onların bazılarında tv ve buzdolabı var

Gaziantep ve Malatya'yı merak ediyorum
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Şaka yapmıyorum birader
    Gerçekten kaldım 6 kişilik odada, bir yıl boyunca...

Pm at, konuşalım
  • Ne kadar üşengeç adamlarsınız. Burda yazıyor hangi şehirde hangi tür yurt olduğu ve aylık ücreti. Yurdun içini merak ediyorsanız eğer googleda yurdun isminin sonuna foursquare yazıp foursquareden fotoğraflarına bakın.

https://www.kyk.gov.tr/tr/Yurt-Ucreti-ve-Depozito-Islemleri/YurtHizmetleri/15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.