Şimdi Ara

Apartman aidatları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

apartmanda 1.5 yıldır kiracı olarak oturuyorum ve ayda 20tl aidat toplanıyor. ancak apartmanda temizlik, asansör, çöp toplama gibi hiçbir faaliyet yok. apartmanın içi aylardır leş gibi duruyor. Muhtemelen para biriktirip gelecekte tadilat vs. durumlarında kullanmak istiyorlar. benim merak ettiğim, bu paralar apartmanın günlük giderleri haricinde kullanılıyor ise benim bu aidatı vermemem bana sorun yaratır mı ? Lütfen bilginiz varsa cevaplayın

• Vermek zorundasın kardeşim. Apartmanın lambasını dahi kullanıyorsan vermek zorundasın. Yöneticiye "Burada hiç hizmet olmuyor" dersen de o da sana muhtemelen "Yönetici sen ol?" diyecektir.

Yönetici olduğumdan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

Vermek zorundasın kardeşim. Apartmanın lambasını dahi kullanıyorsan vermek zorundasın. Yöneticiye "Burada hiç hizmet olmuyor" dersen de o da sana muhtemelen "Yönetici sen ol?" diyecektir.

Yönetici olduğumdan biliyorum.

Anladım, muhtemelen böyle diyecektir biliyorum. ancak benim sorunum bu paranın ilgisiz yerlerde kullanılması ile ilgili. Sonuçta apartmanın çatısı yapıldığında parasını ben değil ev sahibi veriyor. Ben geçmiş aidatların nerelerde kullanıldığına dair belge isteyeceğim, eğer apartman tadilatı gibi drumlarda kullanıldıysa artık vermeyi düşünmüyorum. Bu arkadaşlarda beni muhtemelen mahkemeye verecekler. Sizce bu durumda ben haksız mı çıkarım? Mahkemede "ödediğim aidatlar yerinde kullanılmadığı için vermedim" deme şansım yokmu? yada yönetimi verdiğim aidatlar yerinde kullanılmıyor diye mahkemeye verebilirmiyim?

• 20 tl icin deger mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

20 tl icin deger mi ?

İşin hukuki boyutunu pek bilmeme ama pek hak iddia edemezsin gibime geliyor. Katılıyorum arkadaşa da. Hem yöneticiyi hizmet verilmiyor diye dava edersen mutlaka bir şeyler bulup hizmet verdiğini belgeleyecektir.

Böyle devam etmeni öneririm. Eğer biraz da yönetim isteğin var ise (ki ben sırf apartmana birşeyler yapmak için yönetici oldum) yönetici ol. Biraz uğraştırıyor ama yine de hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

20 tl icin deger mi ?

Bu durum için haklı olabilirsin, uğraşmaya değmez ancak bu başka bir yerde 100 tl de olabilir. Sonuçta ben daha uzun yıllar kiracı olarak kalacağımı sanıyorum.
  • arkadaşlar yasal olarak apartman yönetimi nasıl kurulur bana bunu pratik bir şekilde yapmanın yolunu anlatabilecek varmı,apartman yönetimi aidat ödemeyenlere ne yapabilir,teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartman Aidat Takip Programı.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.Vermek zorundasınız.
    2.Tadilat gibi işlemlerde ayrıca para toplarlar büyük ihtimalle.
    3.İsterseniz konuşun yönetici ile ama yine büyük ihtimalle adam kavga çıkarır sonra da "sen yönetici ol kardeşim" der.

Not:Babam yönetici oradan biliyorum.Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.