Kendi anasını dövüyor çocuk. Anası babası kaçıyor ondan başka odaya kendilerini kilitliyorlar. Kask falan takıyorlar. Kafaya darbe indirmesin çocuk diye. Anasının saçını başını yolmuş. Anası ölsün artık bu çocuk diyormuş. Bazen sopayla kendilerini savunuyorlar. Kendi ailesi çekemiyor çocuğu. Biz niye tahammül edelim. Senin başına gelmediği için ahkam kesmesi kolay. Hala olayı saptırıyorsun. Söyle diyorum. Senin başına gelse bu olay. Komşuna ne derdin. Aksiyonun ne olurdu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apartman hayatı insanı delirtebilir (Müjde artık şikayet edebiliyoruz!!) (11. sayfa)
-
-
O inatçıysa ben daha inatçıyım. Polemik istiyorsa sonuna kadar giderim. Banlanana kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdayız :(
-
Atalarımız boşuna dememiş "ev alma,komşu al" diye.Türkiye'de insanlar şehirlerşmedi,şehirler köyleşti.Magandalık prim yaptı,efendilik dalga geçilen bir vasıf oldu.Bu ülkede demokrasi var diyen demokrasiyi "her haltı yeme özgürlüğü" olarak anladı.Oysa ki demokrasi ülkenin yönetim şeklidir,insanların hayvan gibi davranma şekli değildir.
2 kuruş para bulan kendini lüks sitelere attı.En lüks sitede oturmak ,hava atmak,köylüsünü kıskandırmak moda oldu.Adam müstakil gecekondudan lüks siteye geldi ama site kurallarına uymadı.Bunlar çoğaldıkça da site kuralları falan hikaye oldu.Kimse magandayla muhatap olmak istemedi.
3 kuruşu bulanda bu gecekonducuların doldurduğu sitelerden kaçıp arazide müstakil ev yapma derdinde.Bunlarda şimdi arazi fiyatlarını uçurdu.Şubat ayında 30 bine satılan tarlalara şimdi 200 bin lira istiyorlar.
3 . kuruşu bulan bendeniz tarla bakıyorum artık.Ya apartmanda kalıp katil olacağım ya da varımı yoğumu satıp şehir dışına kaçacağım.
-
Geçenlerde su içerken bardak elimden düştü ve saat 10 gibi büyük parçaları topladıktan sonra 15-20 saniyeliğine elektrik süpürgesi çalıştirdim ve 1 dk icinde alt katımda ki beyfendinin kapıma gelmesi bir oldu bı kac bişey söyledi durumu açıklamaya çalıştım ama kendisi dinlemedi itisme kakisma oldu Sonrası malum kırık burunla merdivenlerden yuvarlandı.
Siz şimdi buna Vandalizm diyebilirsiniz hem suçlu hem güçlü diyebilirsiniz.Ancak ben 1 ay boyunca elemanın yen doğmuş çocuğunun sesini dinledim ve onlarla birlikte geceleri kimi zaman uykusuz kaldım.Kendileri bahçe katında oturdukları için ağaçlandırma meyve sebze ekmelerine ses çıkarmadım( güzel kokuyorlar,güzel görünüyorlar ancak benim daireme camdan böcek geliyor çünkü gübreleme yapıyor)
Kısacası söyle elime güzel para geçerse küçük bı arsa üstüne prefabrik yaşayıp gideceğim
-
bizde apartman dairesinde oturuyoruz. giriş kattakiler çok ses yapıyor 4. katta oturmama rahmen rahatsız oluyorum. Hayvan gibiler adeta kadın 24 yasında kocası 50 yasında 2 cocuk sabah aksam evde tepiniyor bağırıyor. saat zaman hiç bir şey umurlarında değil. çocuklara kimse birşey demiyor. laftan da anlamıyorlar kavga da ettik. yine aynı.. karşında ki kişi insan olmadıktan sonra ne yaparsan yap bir şey değişmiyor.
-
Apartman hayatı = Balık istifi
-
Depremde de gördüğümüz gibi insanı sadece delirtmekle bırakmayıp öldürebilir de :) trajikomik
-
Bende bu sorunlar yüzünden apartmandan çıktım yukardaki komşu yeni yikadigim balkona halı silkeleyince sonumuz karakolda bitti şimdi sitede oturuyorum ne gürültü var ne hali silkeleme derdi var kafam rahat yüksek seste müzik halı silkeleme vesaire yasak :) İnsanlar gayet mütevazi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 8 Aralık 2020; 17:29:35 > -
-
-
Söyle küçük arsalar belirlemesi lazım devletin o mahallede kesinlikle apartman imarına izin verilmeyecek. Küçük metrekaresi olacak ama çok güzel tripleks, fourteks tasarımlar var. İsteyen o yörede arsasını alıp evini yapacak. İnanın emlakcilarin cakalligi işin içerisine girmez ise şimdiki daire fiyatlarından çok fazla olmaz. Sadece en falza yarım saat şehir dışı olabilir. -
Önemli olan komşu olabilmek
quote:
Orijinalden alıntı: mcankaO zaman neden apartman yöneticisi olmuyorsunuz? Bence direkt söyleyin, kesinlikle size görevi devredecektir.
Alıntıları GösterYöneticilikten bıkmış bir yönetici misiniz acaba? Öyle hissettim.
Lanet olsun apartman yaşamına. Hele benim gibi 7 yıldır beyinsiz bir üst komşun varsa, yalıtım yapmayan müteahhitin de kulaklarına osurayım
Buda benim konum
https://forum.donanimhaber.com/allah-ust-komsunun-belasini-versin--139919465
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 8 Aralık 2020; 18:54:12 >
Allah gönlünüze göre versin hocam. Ses yalıtımını geçtim adamlar perakende satış fiyatı 250-300₺ olan cam yünü bile sermemiş 2 sene önce aldığımız eve, çatı da çok dar içeri girilmiyor komple sökülmesi lazım. Adam 100-200₺den kaçmak için koymamış bunu sonuç donuyoruz evde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorsan inşaat endüstrisinde en iyi ülkeyiz ama bı depremlik canımız var. Rant yüzünden gidecek canlara üzülüyorum ahlak olsa bı çözüm bulurlar tirilyon dolar çaldılar 20 senede ama bi çivi cakmadilar halk için bu kadar aç gözlü olunmazki.
Gönül ister herkes müstakil evde otursun, kendine ait bahçesi olsun ama maalesef imkanlar der susarım.
Üst kat komşuların gazabından Allah herkesi korusun. Bunun için özel açılmış ve bela okudukları bir konu da vardı :) Apartman demek kumar demek, ya zehir zindan olur ya da şansınıza sakin yaşarsınız. İkincisinin olma olasılığı Allah'ın sevgili kulu olma derecenize doğrudan bağlıdır :)
İnşaat dekorasyon işi yapan kişilerle temas kurun fiyat verirler hocam ses yalıtımı için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X