bende apartta kalırken yan komşumun gürültüsü yüzünden uyuyamıyordum kendisi sabaha karşı 6'da yatıp 12-13 civarı kalkan bir değişik kişiydi. nasıl işkenceler çektim hayal bile edemezsiniz. Bir de sürekli 3-4 arkadaşını getirirdi. |
Apartmanda Gürültü Sorunu / Türkiye'nin Özeti Üst K*mşum (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SISUHocam kız arkadaşım da Ataşehirde oturuyor. öve öve göklere çıkartıyor orayı. çok medeni yer diye.
Alıntıları Gösterben libadiye tarafındayım, batı ataşehir daha medeni olabilir ama yukarıda da yazmışlar milyonluk dairede de otursan bir öküze denk gelme olasılığın çok yüksek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Benderben libadiye tarafındayım, batı ataşehir daha medeni olabilir ama yukarıda da yazmışlar milyonluk dairede de otursan bir öküze denk gelme olasılığın çok yüksek.
Alıntıları GösterDoğrudur hocam ama kız arkadaşımın oturduğu site harbiden medeni. ses yok apartmanda. çardak var dışarıda. ama herkes gürültü yapmadan oturuyor. imrenmiştim o siteye. yalan yok şimdi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonMerak ettim madem apartmanın yarısını alacak gücünüz var neden daha iyi bir semtte elit bir sitede oturmuyorsunuz anlamadım .
Alıntıları Gösterdaha iyi sitede elit olanların daha kötü olacağının garantisi yok çünkü. iş yerimdeki oda arkadaşım gayet elit bir sitede oturuyor ancak bana anlattıkları daha da beter. havuzlu, hamamlı bir site.. insanların yaptıkları saygısızlıkları duyunca aman otur oturduğun yerde yine sen diyorum. ayrıca üstümdekiler gayet aklı başında ve okumuş insanlar halbuki. çok şükür 1-2 aydır sesleri çıkmıyor aman nazar değmesin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevilHangi kanunmuş o, yazın da bakalım.
Alıntıları GösterOrman kanunları. Bunun gibi insanlarla anladığı dilden konuşmak gerek de insan kendi hayatını yakmak istemiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X