Şimdi Ara

APE UZANTILI DOSYA SORUNUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar; bu .ape uzantılı dosyaların ne anlama geldiyor? yani geçende 3,5 gb lık bir arşiv indirdim ve içindeki mp3 lerin çoğu ape ve şarkıları converter ile mp3 e çevirdiğimde şarkılar ayrı ayrı değil tüm. ben bu şarkıları ayrı ayrı yapabilirmiyim bunu soracaktım? daha doğrusu yapılabilir de yani .ape uzantılı dosyaların genel özelliği bir programla birlikte mp3 halinde ayrı ayrı şarkı haline getirilebiliyomu? sorun bu... biliyorum biraz karışık oldu :))) ama bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralcicek -- 25 Ocak 2007; 21:46:33 >

• slm kardesim sana tavsiyem bosver muzik dinleme.zaten muzik ruhun gidasi falanda degil...
  • saol tavsiyen için ama ben yinede öğrensem daha iyi olur...
    saol...

quote:

Orjinalden alıntı: memo prag

slm kardesim sana tavsiyem bosver muzik dinleme.zaten muzik ruhun gidasi falanda degil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

slm kardesim sana tavsiyem bosver muzik dinleme.zaten muzik ruhun gidasi falanda degil...

Ulan sinirli sinirli araştırırken bu yorum geldi bastım kahkahayı
  • İlerde konuyu arayıp da bulanlar olursa diye APE uzantılı dosyaları winamp türü media oynatıcılar açabilirler ama büyük tek dosyalarınız varsa bunları parça parça ayırması için kullanmanız gereken program : "Medieval CUE Splitter" bununla indirilen ape ile beraber cue uzantılı dosyayı açtığınız zaman sürelere göre bölecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

İlerde konuyu arayıp da bulanlar olursa diye APE uzantılı dosyaları winamp türü media oynatıcılar açabilirler ama büyük tek dosyalarınız varsa bunları parça parça ayırması için kullanmanız gereken program : "Medieval CUE Splitter" bununla indirilen ape ile beraber cue uzantılı dosyayı açtığınız zaman sürelere göre bölecektir.

Evet..

Ama mediavel cue splitter bende hata veriyor.

Bende visual mp3 splitter ile işimi gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rar'dan dosya çıkaramıyorum
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.