Şimdi Ara

Apk Programla için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben mobilden 2yıldır falan web site ile uğraşıyorum. Web sitelerde işimi yurutemedim ve apkler geliştirmeye başlamak istiyorum . bunun için java ve xml dillerini öneriyorlar ancak ben bu dilleri öğrenmeden once sizden bilgi almak istedim . apk geliştirmede online oyun yapmam için ders veren siteye ihtiyacim var . Ancak sitede şu bilgiler kesinlikle olsun istiyorum;

-Oyun veri işlemleri nasıl oluyor?
    -oyun yönetim paneli nasıl yapılacak?
    -mesela 1ucak =40asker (yani 1 uçakla saldırı olursa 40 asker onu keser gibi x-y=savaş sonucu)
    -asker üretimi/kaynak üretimi gibi üretim bilgileri

Vb.
    Hakkinda bize dersler veren site varmi acaba?
    Inşallah vardır sevgiler saygılar...(lütfen yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan.acun -- 19 Ekim 2017; 20:52:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim siteleri ve tutorial'larda bir insanın tam istediği şeyler bulunmayabilir.

apk geliştirme yerine android geliştirme denilirse daha iyi olur, apk dediğin bir dosya formatı ve android'e özel derlenmiş JVM byte kodunun aynen .zip veya .jar gibi sıkıştırılıp paketlenmiş hali ki o sayede Google Play Store'den app indirirken hızlı indirilmesini sağlıyor.

admin panel nasıl yapılır, veri işlemleri nasıl olur gibi android programlamaya giriş soruları için duckduckgo'da biraz arama yapmalısın, örneğin android'te bir butona tıkladıktan sonra yeni sayfa nasıl açılır sorusu için:https://duckduckgo.com/?q=android+app+navigate+pages&ia=qa

android geliştirme için Java şart. XML dediğin şeyse konfigürasyon dosyaları düzenleme için kullanılan formatın adı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş siteye baktım istediğim şeyler mevcut ancak site ingilizce olduğu için tam anlayamıyorum bu sitenin türkçe çeviri hali yokmu veya başka bir site ama türkçe olan lütfen reis senden başka yardım eden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.