Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya yürüyüş yapan Apocular, yolda polis ve askerlere taş ve sopalarla saldırdı. hadi bakalım akapeliler. özellikle de akapeli troller. koşun hadi. pamuk şekerleri alın. |
Apocular, yolda polis ve askerlere taş ve sopalarla saldırdı..

-
-
Yazik…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vadan hayini!
sen akplilerin "ganaad ünderi" olarak adlandırdıkları şahsın bu mürdilerine nasıl "apocular" dersin, vaten hayını!
-
-
vir mehteri yeghenım!
-
ohhh yandan yandan... çalkala...
-
Son secimlerde Gilisdar gelirse Demirtas hapisten cikacak diye yaygara yapanlar, iktidar koltugunu kaybetmemek icin getirdikleri abuk subuk sistem yuzunden, Apoyu Meclise tasimaya calisiyorlar. Secimleriyse milliyetci kanadin oylariyla kazanmistilar.
Simdi ise ellerinde Turk Bayragiyla ulkesi ocin sokaga cikan gencleri Coplarlarken, pkk yandaslarinin tas yagmuruna kalkanlarini siper etmekle yetiniyorlar.
biliyorum. burada ak boylar ile kafa bulmaya geldim. tayyipistan lafına bile tetiklenmişler :)))))))) bu aralar iki üç kişi farklı hesapları , dm gurubundan yönetiyorlar. ama ne kadar çok hesapları varsa ... sonic'i göremedim henüz :)))))))))) nba2k18 yeni yeni sanırım aktif edildi... bakalım sonic hesabına ne zaman gelir...
-
Akistan cimhiriyetide diyebülüsün. Eskiden Akkoyunlular devleti varmis bildinmi?14. Yy da kurulmus Horasandan Firata ordan kafkas daglarina kadar uzanirmis. Sanirim yeniden canlaniyor.
o adamlar güdtükleri koyunlar ile meşhur olmuşlar. senin bahsettiğin durum ise biraz mecazi. yani örneğe uymuyor. onlar bugün kuzey ve güney azerbaycan bölgesini oluşturmuşlardır.
tayyipistan konusunu da kaldırtmışlar :))) kesin dm guruplarında akpli admine ağlandılar. devlete hakaret etmişimmiş :))))))))) T.C. değerlerine karşı olmayı bırak, ülkem hakkında tek bir kelime yazmadım ama işte ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetoo adamlar güdtükleri koyunlar ile meşhur olmuşlar. senin bahsettiğin durum ise biraz mecazi. yani örneğe uymuyor. onlar bugün kuzey ve güney azerbaycan bölgesini oluşturmuşlardır.
tayyipistan konusunu da kaldırtmışlar :))) kesin dm guruplarında akpli admine ağlandılar. devlete hakaret etmişimmiş :))))))))) T.C. değerlerine karşı olmayı bırak, ülkem hakkında tek bir kelime yazmadım ama işte ...
şimdi bu konuyu da şikayet ederler. biricik önderleri apoya hakaret ediliyor diye..
-
forumu bile kapattırabilirler.
-
Aradığınız akboylara ulaşılamıyor
Lütfen daha sonra da denemeyiniz.
yalandan kahvecide boşbardak emmüklüyorlar.
Güvendikleri dağlarda oyuncularla uğraşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 3 Nisan 2025; 23:35:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapsınlar. sanki kapatınca halk konuşmuyor zannediyor hepsi..
-
Öğrenciye plastik mermiyle, copla, biber gazı spreyleriyle, TOMA'ların tazyikli suylarıyla bam güm girenler kendilerini taşlayanlara karşı neden bir şey yapamamış? Güçleri kendi halinde protestosunu yapan öğrenciye ve sivillere mi yetiyormuş?
Hocam midem bulandı.
Çok garip günlerden geçiyoruz. Valla bana belki kızacaksınız ama Dem Parti iktidarla barış sürecine girilmesine rağmen tabanı tam bilmesem de yönetim açısından CHP ve İmamoğlu konusunda net davrandı. Kabul edilemez ve hukuksuzluk olarak tanımladılar kararları. Geri adım da armadılar. Sürecin tıkanmasında da İmamoğlu kararının etkili olduğunu söylüyor gazeteciler. Bugün medyascope'da yine dinledim biraz. Sokak röportajlarında halk da Erdoğan'a oy vermeyiz unutmadık diyor. Silahlar bırakılsın ve demokratik ortamda tartışılsın da isterim. Ama bu iktidardan barış gelmesi pek inanılası değil. Demokratik ortam bile hayal gibi. Gerçekçi mi emin değilim ama İmamoğlu başkan olursa daha şeffaf ve adil bir ortamda çözülse keşke. Bu memlekette rejim değişir ve demokrasi ile Kürt sorunu çözülürse Türkiye tam bir cennet gibi olur. Gerekli olan her şey var. Kültür, sanat, edebiyat, bilim insanları, doğal kaynak, coğrafya, doğa, sanayi ve tarıma el verişlilik... Say say bitmez. Gerçekten çok zenginiz sadece adil, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye'ye ulaşmamız lazım. Bence bu memleketin her bir köşesi envai çeşit zenginliklerle dolu. Her şeyimiz var huzurumuz eksik. Acaip bir ikiyüzlülük de var. Muhalefeti terörle ve PKK ile yakınlar diye suçlayıp milleti kandırdılar. Şimdi kendileri direkt Öcalan ile görüşüyor. Gerçekten insanın aklıyla alay ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 4 Nisan 2025; 3:54:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tröller her yerde. Vakti zamanında burayı da ele geçirmek için çok zorladılar. Amaçları ensonhaber gibi bir bir bataklığa çevirmekti burayı ama ülkesini seven , laik, Atatürk çü arkadaşlardan tokat yiye yiye bir hal olunca defolup gittiler. Şimdi ufak ufak sızmaya insanları manipüle etmeye çalışıyorlar ama burda yemez..
Polis akp nin yeni yol arkadaşlarına müdahale edemiyor sanırım. Muhalif gençler olsaydı biber gazı, job, toma ile gereken yapılırdı elbet.
Ortada şimdilik bir "Toplumsal Barış" süreci olmadığını, Yöneticisinden Seçmenine neredeyse her DEM Partili bilmekte.
Böyle bir süreç olabilmesi için öncelikle çatışmaların bitmesi gerekiyor.
Uygulamalarıyla yılın 365 günü faşizan zihniyetli olduklarını kanıtlayan Cumhur İttifakı (AKP, MHP, Vatan Partisi, HÜDA-PAR, BBP) ise kurnazlık peşinde. PKK silah bırakınca ortada problem kalmayacak falan filan.
Rekabetçi Otoriter sistemi bile engel görüp; seçimlerin göstermelik olduğu Tam Otoriter sisteme geçmeye çalışanlarla bir sonuç elde etme imkanı: Sıfır.
Bunu DEM Parti yöneticileri de bilmekte ve ifade etmekte.
Siyasetin cilvesi: Ne elde edersek kârdır
Kafası bu sürecin özeti gibi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Çok garip günlerden geçiyoruz. Valla bana belki kızacaksınız ama Dem Parti iktidarla barış sürecine girilmesine rağmen tabanı tam bilmesem de yönetim açısından CHP ve İmamoğlu konusunda net davrandı. Kabul edilemez ve hukuksuzluk olarak tanımladılar kararları. Geri adım da armadılar. Sürecin tıkanmasında da İmamoğlu kararının etkili olduğunu söylüyor gazeteciler. Bugün medyascope'da yine dinledim biraz. Sokak röportajlarında halk da Erdoğan'a oy vermeyiz unutmadık diyor. Silahlar bırakılsın ve demokratik ortamda tartışılsın da isterim. Ama bu iktidardan barış gelmesi pek inanılası değil. Demokratik ortam bile hayal gibi. Gerçekçi mi emin değilim ama İmamoğlu başkan olursa daha şeffaf ve adil bir ortamda çözülse keşke. Bu memlekette rejim değişir ve demokrasi ile Kürt sorunu çözülürse Türkiye tam bir cennet gibi olur. Gerekli olan her şey var. Kültür, sanat, edebiyat, bilim insanları, doğal kaynak, coğrafya, doğa, sanayi ve tarıma el verişlilik... Say say bitmez. Gerçekten çok zenginiz sadece adil, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye'ye ulaşmamız lazım. Bence bu memleketin her bir köşesi envai çeşit zenginliklerle dolu. Her şeyimiz var huzurumuz eksik. Acaip bir ikiyüzlülük de var. Muhalefeti terörle ve PKK ile yakınlar diye suçlayıp milleti kandırdılar. Şimdi kendileri direkt Öcalan ile görüşüyor. Gerçekten insanın aklıyla alay ediyorlar.
|
Tröller her yerde. Vakti zamanında burayı da ele geçirmek için çok zorladılar. Amaçları ensonhaber gibi bir bir bataklığa çevirmekti burayı ama ülkesini seven , laik, Atatürk çü arkadaşlardan tokat yiye yiye bir hal olunca defolup gittiler. Şimdi ufak ufak sızmaya insanları manipüle etmeye çalışıyorlar ama burda yemez.. |
Aradığınız akboylara ulaşılamıyor
Lütfen daha sonra da denemeyiniz. ![]() yalandan kahvecide boşbardak emmüklüyorlar. ![]() Güvendikleri dağlarda oyuncularla uğraşıyor. |
vadan hayini! sen akplilerin "ganaad ünderi" olarak adlandırdıkları şahsın bu mürdilerine nasıl "apocular" dersin, vaten hayını! |
Son secimlerde Gilisdar gelirse Demirtas hapisten cikacak diye yaygara yapanlar, iktidar koltugunu kaybetmemek icin getirdikleri abuk subuk sistem yuzunden, Apoyu Meclise tasimaya calisiyorlar. Secimleriyse milliyetci kanadin oylariyla kazanmistilar.
Simdi ise ellerinde Turk Bayragiyla ulkesi ocin sokaga cikan gencleri Coplarlarken, pkk yandaslarinin tas yagmuruna kalkanlarini siper etmekle yetiniyorlar. |
Öğrenciye plastik mermiyle, copla, biber gazı spreyleriyle, TOMA'ların tazyikli suylarıyla bam güm girenler kendilerini taşlayanlara karşı neden bir şey yapamamış? Güçleri kendi halinde protestosunu yapan öğrenciye ve sivillere mi yetiyormuş?
|
Polis akp nin yeni yol arkadaşlarına müdahale edemiyor sanırım. Muhalif gençler olsaydı biber gazı, job, toma ile gereken yapılırdı elbet.
|
Ortada şimdilik bir "Toplumsal Barış" süreci olmadığını, Yöneticisinden Seçmenine neredeyse her DEM Partili bilmekte.
Böyle bir süreç olabilmesi için öncelikle çatışmaların bitmesi gerekiyor. Uygulamalarıyla yılın 365 günü faşizan zihniyetli olduklarını kanıtlayan Cumhur İttifakı (AKP, MHP, Vatan Partisi, HÜDA-PAR, BBP) ise kurnazlık peşinde. PKK silah bırakınca ortada problem kalmayacak falan filan. Rekabetçi Otoriter sistemi bile engel görüp; seçimlerin göstermelik olduğu Tam Otoriter sisteme geçmeye çalışanlarla bir sonuç elde etme imkanı: Sıfır. Bunu DEM Parti yöneticileri de bilmekte ve ifade etmekte. Siyasetin cilvesi: Ne elde edersek kârdır Kafası bu sürecin özeti gibi... |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- bankaya yatirilan para için nereden buldun sorusu
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- türev integral kalktı mı
- gerçek atatürk kimdir
- iphone şebeke sorunu
- adıma şirket var mı sorgulama
- 112. kanal
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması
- byd seal fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X