Şimdi Ara

App Store Hesabımı sıfırlayamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar; ben,m sorunum Apple şifresi ile ilgili 2 g
    n önce şifremi sıfırlamak istedim gereken işlemleri yaptım ve Apple'a mailmi gönderdim sıfırlaması için,ancak bana sıfırlama maili için tekrar mail gelmesi gerekiyordu hala gelmedi deli olacağım sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yeni Apple kimliği yaratsam önceki kimlikteki satın alınanları tekrar yenisine aktarabilirmiyim??

yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suti38 -- 4 Mart 2013; 19:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suti38

Merhaba Arkadaşlar; ben,m sorunum Apple şifresi ile ilgili 2 g
    n önce şifremi sıfırlamak istedim gereken işlemleri yaptım ve Apple'a mailmi gönderdim sıfırlaması için,ancak bana sıfırlama maili için tekrar mail gelmesi gerekiyordu hala gelmedi deli olacağım sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yeni Apple kimliği yaratsam önceki kimlikteki satın alınanları tekrar yenisine aktarabilirmiyim??

yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler..

Şifreni sıfırlamak için Apple'a mail atman gerekmiyor işlemi iforgot.apple.com'dan halledebilirsin. Satın alınanları bir başka hesaba maalesef transfer edemiyorsun.

Bu arada konu başlığı neyin kafası hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum senin dediğin adresten de yapmıştım, oradan da herhangi bir mail gelmedi bana o yüzden kilitlendim kaldım çaresiz bir şekilde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: suti38

dostum senin dediğin adresten de yapmıştım, oradan da herhangi bir mail gelmedi bana o yüzden kilitlendim kaldım çaresiz bir şekilde....

App Store mesajları gecikmeli geliyor,
    Bu arada,
    Başlıktaki adresini silin,
    Bunun yerine;
    "App Store Hesabımı sıfırlayamiyorum" diye yazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu basliginda neden mail adresi yaziyor anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.