|
Bildirim
Eeee yani? |
Warren Buffett 2017de aldığı devasa miktarda apple hisselerini bu sene en az 7 kat kârla sattı. Satışlarda hisse çakılmasın diye apple tarihin gördüğü en büyük geri alım programını açıkladı. Son senelerde abdde de dolar cinsinden zamlar yapıyordu, şarj aletini kulaklıgı bile kutudan çıkarıp ayrı satarak bizden aldıgı paraların hepsi 90 yaşında bir borsa simsarının cebine gitti. Türkiyede seçim yokken 4 sene vergiler köklenip halktan gelen paralarla toparlanan kasanın seçime 1 sene kala doları baskılamak için sıfırlanması gibi birşey.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iphone 15 ProMax 1TB Natural Titanium cihazı Lincoln Road Apple Store' dan 55.000 TL' ye satım aldım... |
s22 bedavaya verilse alınmayacak bir çöptür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
I watch SE 3 tanıtılacak mı ? |
Eeee yani? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zam yaparsa dahada ürünlerini almam iyicene tadını kaçırdılar görende bir şey sanacak zaten bizim ülkede bu kadar değerli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 7 Mayıs 2024; 15:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarz değildir o |
Bu politika aslında satışları da artırıyor. Telefona o kadar para verenler 2. elde satarken değerini de korumasını istiyorlar. Tek seçenek iPhone oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
dolar 33,5 - 34 civarına gelmeden zam olmaz |
Yapsın zam nasılsa millet kredi cekip yine alacak ben apple olsam zamı 2 kat vururdum |
Zam gelse de gelmese de herkes almak için can atacak |