Şimdi Ara

Apple dan gelen mail

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba simkilitli 4S im icin mail atmistim soyle bi mail atmislar ;

Thank you for contacting Apple. 

For information about unlocking iPhones please review: iPhone: About unlocking.

If you still need assistance performing these steps please Contact Apple Support.

Regards, 

Apple Support

Ne demek istemis burda bisi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Attığın mail'i göremediğimden bir şey diyemem aranızda geçen konu hakkında ama adamların dediği şu

Apple ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz
    Telefonun kilidini kaldırmak için iPhone bölümündeki > "Kilit kaldırma(unlocking) hakkında"'dan bilgi öğrenebilirsiniz
    Eğer hala yardıma ihtiyacınız varsa Apple Destek bölümüyle bağlantıya geçin
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Attığın mail'i göremediğimden bir şey diyemem aranızda geçen konu hakkında ama adamların dediği şu

Apple ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz
    Telefonun kilidini kaldırmak için iPhone bölümündeki > "Kilit kaldırma(unlocking) hakkında"'dan bilgi öğrenebilirsiniz
    Eğer hala yardıma ihtiyacınız varsa Apple Destek bölümüyle bağlantıya geçin
    Saygılar

Mesajda arkadaşın dediğini iletmişler fakat, bence sen yanlış bir mesaj atmışsın, çünkü adamlar sadece, avrupadaki kontratlı cihazlarla ilgili, kotratlı iphone aldığında nasıl aktive edilir şeklinde bir cevap vermişler gibi geldi bana.

Senin attığın mesajda tr ' de kullanmak istediğim sim kilitli telefon hakkında mail atmış isen hatalı olmuş sanırım, kaldıki öyle bir durumda apple ilgilenmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.