Şimdi Ara

Apple earpods kulağımda durmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.5s aldım ve içinden çıkan kulaklık için kalite problemim yok fakat kulaklık kulağımda düzgün durmuyor.Araştırdığım kadarıyla da bunu tek yaşayan insan ben değilim.Bu sorunu nasıl halledebiliriz bir çözümü olan var mı? Ucuna silikon kılıf veya başka bir yol bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Aynen bende de durmuyor uyuz oluyorum bu duruma bende baska kulaklık kullanıyorum sırf bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Aynen bende de durmuyor uyuz oluyorum bu duruma bende baska kulaklık kullanıyorum sırf bu yüzden

kaliteli bir kulaklık almak en az 150 tl gibi duruyor şu an.orjinal kulaklık varken de o parayı vermek istemiyorum,çözüm arıyorum ama bulamazsam en sonunda kulaklık alacağım sanırım
  • quote:

Aynen bende de durmuyor uyuz oluyorum bu duruma bende baska kulaklık kullanıyorum sırf bu yüzden
    Böyle bir çözüm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cj77

quote:

kaliteli bir kulaklık almak en az 150 tl gibi duruyor şu an.orjinal kulaklık varken de o parayı vermek istemiyorum,çözüm arıyorum ama bulamazsam en sonunda kulaklık alacağım sanırım

Valla ben 30 liralık Philips kulak içi kullanıyorum gayet memnunum gidipte 150 lira vermem kulaklığa 😀

• quote:

quote:

quote:

Valla ben 30 liralık Philips kulak içi kullanıyorum gayet memnunum gidipte 150 lira vermem kulaklığa 😀

link alabilir miyim mümkünse,bass kalitesi falan nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: stormloader

Böyle bir çözüm var

bunu Türkiye'de nasıl bulabiliriz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cj77 C kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gönderiyorlar. Hatta iki çift alırsanız kargosu bedava oluyor sanırım.

• quote:

Türkiye'ye gönderiyorlar. Hatta iki çift alırsanız kargosu bedava oluyor sanırım.

20 dolar 55 tl falan yapıyor sanırım,iki uç için biraz fazla geldi bana o fiyat.Farklı çözümler arıyorum ama bu da aklımda,teşekkür ederim.
  • İnşallah kulağın bozuktur earpods pahalı

• stormloader S kullanıcısına yanıt
    Bunu kullandiniz mi? Amazondan alacagim da yorumlari baya iyi. Kulak ustu guzel bir sey bulamadim cok kaba duruyor ve mikrofonu falan olmuyor genelde bu tam ihtiyacim olan sey. Ben dusmesinden cok gevseyip sesin yarisini disari vermesinden sikayetciyim, buna cozum olur mu?

• Hiç kullanmadım. Bilmiyorum aradığınız ürün bu mu ama yorumları iyi gerçekten.
  • quote:

Hiç kullanmadım. Bilmiyorum aradığınız ürün bu mu ama yorumları iyi gerçekten.
    Hocam resimdeki kulaklık süngerlerinden alıp kulaklığa geçirip kaymasını engelleyebilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum.

Hatta ilginç bir bilgi daha var eğer doğruysa tabi Ekşide yazılanlara bakınız.

https://eksisozluk.com/kulaklik-sungeri--1252094

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 21 Aralık 2015; 13:57:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bunu kullandiniz mi? Amazondan alacagim da yorumlari baya iyi. Kulak ustu guzel bir sey bulamadim cok kaba duruyor ve mikrofonu falan olmuyor genelde bu tam ihtiyacim olan sey. Ben dusmesinden cok gevseyip sesin yarisini disari vermesinden sikayetciyim, buna cozum olur mu?

aslında kısmen ben de bundan şikayetçiyim,düşüyordan kastım o.çok gevşiyor ve hem ben rahatsız oluyorum hem sesi dışarı veriyor.Böyle kullanamamam.Ya bir çözüm bulacağım ya da yeni bir kulaklık alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Hocam resimdeki kulaklık süngerlerinden alıp kulaklığa geçirip kaymasını engelleyebilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum.

Hatta ilginç bir bilgi daha var eğer doğruysa tabi Ekşide yazılanlara bakınız.

https://eksisozluk.com/kulaklik-sungeri--1252094

çok teşekkür ederim,peki bunu herhangi bir telefoncuda bulabilir miyiz acaba bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cj77 -- 22 Aralık 2015; 13:35:32 >

• cj77 C kullanıcısına yanıt
    Kulaklarımız normal değil resmen, denemediğim şey kalmadı en ufak bir harekette gevşeyip müzik zevkimin içine ediyor hepsi. Bugüne kadar kullandığım en rahat kulaklık sennheiser mx 470 idi. Burada bahsi geçen süngerlerin aynısı vardı onda ve hiç düşmüyordu, sesi de fena değildi. Ama kedim kablosunu kemirip bozdu. Ev kulaklık çöplüğüne döndü varolanlar bozulsun gidip tekrar alacağım. Hala satılıyorsa bu modele bakabilirsin. Tek kötü yanı ne mikrofonu var, ne ses tuşları ne de play/pause.

• stormloader S kullanıcısına yanıt
    Eski Apple kulaklıklarıyla güzel oturduğu belli. Fakat yeni Earpods ile nasıl durur bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsbourneReynolds -- 22 Aralık 2015; 14:50:55 >
  • quote:

Kulaklarımız normal değil resmen, denemediğim şey kalmadı en ufak bir harekette gevşeyip müzik zevkimin içine ediyor hepsi. Bugüne kadar kullandığım en rahat kulaklık sennheiser mx 470 idi. Burada bahsi geçen süngerlerin aynısı vardı onda ve hiç düşmüyordu, sesi de fena değildi. Ama kedim kablosunu kemirip bozdu. Ev kulaklık çöplüğüne döndü varolanlar bozulsun gidip tekrar alacağım. Hala satılıyorsa bu modele bakabilirsin. Tek kötü yanı ne mikrofonu var, ne ses tuşları ne de play/pause.

kulakiçi kulaklıklarda hiç problem yaşamadım şimdiye kadar.yani ucunda silikon olanlardan bahsediyorum.Orjinal kulaklık varken çok yüksek bir fiyat da ödemek istemiyorum açıkçası kulaklığa ama kaliteli bir ürün için de başka bir şansım yok gibi.dediğiniz ürüne bakacağım

• quote:

quote:

kulakiçi kulaklıklarda hiç problem yaşamadım şimdiye kadar.yani ucunda silikon olanlardan bahsediyorum.Orjinal kulaklık varken çok yüksek bir fiyat da ödemek istemiyorum açıkçası kulaklığa ama kaliteli bir ürün için de başka bir şansım yok gibi.dediğiniz ürüne bakacağım

Alıntıları Göster
    Bu konudan bende şikayetçiyim.Kulak içi kulaklık varken (http://www.apple.com/tr/shop/product/ME186TU/A/uzaktan-kumandal%C4%B1-ve-mikrofonlu-apple-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k ) neden bu ürünü veriyor apple anlamış değilim.Rahatsız olanlar alsında para kazanalım politikası içinde değildir umarım.Başka kulaklığa geçiş yapmayı bende düşünüyorum ama bu seferde özelliklerini kullanamayacağım ve çok işime yarıyordu müzik geçişlerinde falan.

• Aslında kullandığım en kaliteli kulaklık ..
    Ama bazen bende de durmuyor
    İlk başta hiç alışamamıştım ama artık sorun olmuyor gayet rahat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.