Şimdi Ara

Apple’ın eski iPhone'ları yavaşlatması TBMM gündeminde (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
9.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x2yk

Ben zamanın işlemcisini telefonunu zamanına göre anlattım. Bugüne bakarsakta huawei ve xiaomi açıklama yaptı biz işlemci hızı düşürmüyoruz diye ki haklılarda 2 ay öncesine kadar huawei ascend p6 ile 2,5 3 yıl zaman geçirdim. Şuan da xiaomi ile zaman geçiriyorum canavar gibi 151 k puan alan telefon. 2 sene arkama bakmam en az hem de 600 tl ye aldım ikinci el. Ama bana kimse apple 'in yaptığını insanlık gibi göstermeye çalışmasın.
    iyi de simdiki telefonlarin islem gucu bilgisayarlarla yarisiyor, eskiden oyle degildi ki. Eskinin pil teknolojisi telefonlar kadar hizli gelismedi ki. Apple pili cok eskiyen telefonlari mi yavaslatiyor, o onemli. Yavaslatmadan once uyari vermesinden yanayim ben de ama pili eskiyen telefonun pilini degistirmek gerekir, bu da yadirganacak bir davranis degil bence.

• Ne koparırsak kardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oley be sonunda güncel konularda da tavır almaya başladılar.

Ama VW için yaptıkları (daha doğrusu yapmadıkları) aklıma gelince pek de önemli değil gibi.

Tim Cook gelir veya Tıramp 2 ayar çeker Twitter'dan düzeliriz.

Umarım yanılırım (paraya ihtiyaçları var).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csh kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy s4 telefonumu bu yil değiştirdim 2013 yilinda almistim ve hic batartasini değiştirmeden kullandım. ne bir yavaşlama, ne bir pil sorunu baş gösterdi. siz güdülmeyi seviyorsunuz. aynı zamanda anneme iphone 5s aldım kullanımı androide göre daha kolay olduğu için. ona bakıyorum telefonun ilk aldığım zamanla şuan alakası yok. telefonun içinden tır geçmiş, neden böyle? çünkü firma müşterisini sağılacak inek olarak görüyor sizde hisseniz var gibi savunuyorsunuz. bak diyorum ki, aynisini samsung yapsa onuda eleştiririz ama yapmiyor, yapmadığı icin mi elestirelim? huwei yapmiyor mesela onuda mi elestirelim? mesela hicbir telefonun kamerası iphone kadar iyi değil. bak övülecek seylerde var ama akilli ve mantikli dusununce adamlar sizi sağıyor. yok işlemcisi acımış, yok uf olmuş geçin bunları. biz beyaza beyaz, siyaha siyah diyoruz ama siz diyemiyorsunuz. yanlisiniz, sahip olduğunuz için eksik bulmaya korkuyorsunuz. sadece pil ile çalışan telefonlar applenin ürettiği telefonlar mi? buna kendiniz cevap verin.

ve mühendislik dalgası ile uydurmasyon, atmasyon bilgilerle bana gelmeyin. siz bozmadığınız sürece o telefonun islemciside, ramida bozulmaz. 50 yil kullanirsin ama bak yine ekliyorum sen bozmadıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Mart 2019; 4:17:56 >

• HalilŞen2001 H kullanıcısına yanıt
    onlar öyle laftan anlamazlar. muhalefet olcaklar ya gökyüzü mavi diye soyle hayir ya ne alakasi var koyunsun iste diye ağlarlar. ne bilimden, ne sanattan, ne siyasetten anlarlar. öyle boş boş 80 yıl gürültü yapip, tüketip, icip, sıçıp giderler.

• hadi bakalım görelim neler olacak
  • kasa boş,devlete paza lazım..zira apple bizim memleketten daha zengin e ne duruyoruz öyleyse...

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    aman dikkat t cimere filan şikayt ederler...
  • emmare kullanıcısına yanıt
    kasa boş mu? polisin, milletvekillerinin, öğretmenin, doktorun, hemşirenin, emeklinin, onun, bunun parasi nasıl ödeniyor? öğrencilerin her yil kitaplari nasil ücretsiz sağlanıyor? benim bildiğim boş yokluktur. boşuna insanlara algı operasyonu yapmayın maaşlar takır takır ödeniyor. evinde oturup YIA BIBAAĞ RTX 2080 alalım diyen gamer çocuklar ekonomi cok kötü diye ağlıyor. vasifsiz, niteliksiz olursan ekonomi cok kötü katiliyorum. asgari ücret alıp 6 çocuk yaparsan tabi zor olur. 2019 yılında matematikden ve bilgisayar anliyorsan para sayma makinesine ihtiyacın olur bir süre sonra. kimse sosyoloji bitirip niye issiz kaldim ben demesin. sosyoloji ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Mart 2019; 4:28:26 >
  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    Asıl sen algı yaratma adam boş demekle tamtakır demedi, lafı saptırma, rtx2080 almış kimde var o dediğin kart? 3 kişi 5 kişi, herife bak reisini savunacak diye sosyoloji ne diyor utanmadan. Bide kalkmış asgari ücretle 6 çocuk yaparsan diyor kaç ailede var 6 çocuk? biz suriyeli miyiz? onu sormadan önce neden asgari ücret açlık sınırının altında? Neden 2008'den beri dolar bazında asgari ücrette bir artış olmadı? Bunları sorgulayacaksın sonra derdin RTX olsun iphone olsun.

• Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    adam tam takır dedi. alamıyorlar işte o rtx 2080i çünkü evlerinde 1060 ile oyun oynuyorlar, neden çünkü oyun oynamayi calismaya/eğitime üstün görüyorlar. paşam lise mezunu zar zor bitirmiş ya ben garsonluk yapmam deyip eve gidiyor. zor geliyormuş oldu ya verin hemen çocuğa koçun ceoluğunu.
    6 yoksa 3 var. tek asgari ücret ile aile geçindirmeye çalışıyorsunuz ASGARI bu kelimenin anlamini biliyor musun? karin ve sen çalış asgari al hic sikintin olmaz. tabi beylerimiz, düşeslerimiz bmwden aşağı arabaya burun kivirir. evlenirken 150 bin lira harcar prenssiniz ya anasini satayim. asgari ucrete zam yapilmaya ihtiyaç yok gayet makûl durumda.

bana açlık sınırı ile dem vuracaksan git almanyanin, fransanın, amerikanın, ingilterenin asgari ücretine bak, sonra git açlık sınırı ne alemdeymiş ona bak. anladin? öyle konuşmak ile olmuyor bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Mart 2019; 4:59:5 >
    Vallaha dayım hollanda da arkadaşım ingiltere de paşa gibi yaşıyorlar, asgari ücret geçen sene 1538 euro'ydu bu sene bilmiyorum dayım 2500 euro maaş alıyor. 1 maaşına 2.el mercedes alabiliyor 2500 euro'ya, biz burada 1 maaşa bisiklet alamıyoruz, lütfen boş yapmayalım. Eleştireceksek her yönden eleştirelim öyle a haberin yaptığı gibi bakın diğer ülkelerde benzin 1,30 euro kurla çarptığımızda bizden daha yüksek mantığı ile gitmeyelim,

ha bide diyorsunuz ya avrupada şöyle, avrupada böyle. avrupadaki insanlarin tamami bilgili, birikimli orada C bilmek, exel bilmek, ingilizce bilmek, matematik bilmek para etmiyor herkes biliyor çünkü. oradaki insanlar o kadar zorluğun içerisinde hayatta kalip, rekabetin icerisinde parasini kazaniyorlar.
    sen eğitim ortalamasi daha geri olan ülkede daha ağlanıp sızlanıyorsun, orayla kendini ne kıyaslıyorsun? gitseniz oraya homeless olursunuz. ömründe kaç tane makale okudun desek makale ne diyecek milyon tane insan var. kazanan kazaniyor kardeş, sorun sizde. bu ulkede bu kadar eğitimsiz arasında sivrilemiyorsan sorun kesinlikle sende.

sende şahin falan alabilirsin ithal arac alirsan pahali. amerikada da alman araclari pahali, mesela git almanyaya amerikadan gelen ford modelleri pahali. amerikada mustang şahin herkes aliyor tam apaçi arabası, anladin? sen üretmezsen, halktan birileri girişim yapmazsa böyle kalirsin. DÖVLOT NOYO URETMEYOR deme sakin orada da devlet üretmiyor. bak bizim ulke de vestel telefonlar ucuz ama almazsin, turk malı ya o tabi alma sonra Niyi gilismiyiriz yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Mart 2019; 5:11:19 >
    ((Bu ulkede bu kadar eğitimsiz arasında sivrilemiyorsan sorun kesinlikle sende.))

Bu konuda haklısın çünkü bizim hırsız dayımız olmadı liyakat sistemini delmedik, eğer bir ülkede senin değin gibi eğitimsizler sivrilip bir yerlere gelebiliyorsa o ülkeden hayır bekleme. Diyecek başka sözümde yok ne desek boş.

amcam yok, dayim yok. matematik dersi veriyorum sinava hazirlanan insanlara, ayni zamanda öğrenciyim. aylik 2k ile 3.5k arasında para kazanıyorum. öğrenciyken daha üniversitede bak demek ki oluyormuş. ne biliyorsunda rahat hayat istiyorsun?

Ya okuduğundan anlamıyorsun yada boş yapmak hoşuna gidiyor,
    1 dedim ki 1 maaşına normal maaş öyle ceo maaşı falan değil bildiğin amale işçi maaşı yani asgari ücretin 1 tık üstü anladın mı? şimdi burada asgari ücretin 1 tık üstü alan insanlar 2500TL veya 3000TL yine alamadı niye? çünkü yürüyebilen eli yüzü düzgün şahinler 15 bini buldu geçti. piyasadan haberin yok herhalde. Ayrıca yok o yok bu diye bana kimseyi savunma, elbette kapitalist sistem dünyayı sarmış durumda, ama sen ekonomini bozarsan halkın alım gücü düşer, dövlet araba üretmez ama dövlet teşvik verir hani 2008 yılından beri yerili uçağımızın gökten inmediği gibi. yada elektirikli arabamızı üretiyoruz ya hesapta, ama daha tarımı yapamaz hale geldik, kısaca boş boş yapmam kardeş, kal sağlıcakla.

• Apple yiyeceği ceza'nın acısını son kullanıcıdan fazlası ile çıkartır emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 12 Mart 2019; 7:57:53 >
  • Gelir umarım cezanın en ağırı. Ulan 4 sene önce aldığım Iphone 6 64GB telefonumda geçen yıldan beri ortaya çıkanları sıralayayım;

Leş gibi foto çekmeye başladı, çok buğulu ve kumlu çekebiliyor güneş ışığı haricinde.
    Ön kamera mikrofonu cızırtı yapmaya başladı (bir çok şey denedim olmuyor, bozulmuş)
    Telefon ciddi anlamda ağırlaşmaya başladı son aylarda

ciddi ciddi yavaşlatıyorlar yenisini satmak için, ben stabilite için her haltı kısıtlayan ayfon kullanıyorum. SADECE STABİLİTE.. onu da ortadan kaldıracaksan aptal mıyım iphone'a para vereyim? Gider android alırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.