Bildirim
Apple'in yeni ev oyun konsolu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mac oyun platformu yapıcak olsa adı x box mı olurdu -
Bence de ismi taklit isim gibi olmuş :) -
Fake -
steve jobs twitterda yokki hocam. fake hesap onlar...
ama çok düşündüm ya ben bu işi. apple oyun konsolu çıkarsa nasıl bişey olur diye...
keşke çıkarsa... -
apple oyun konsolu piyasasına girmez sanırım daha öncede birkaç kere girmeye çalıştı olmadı
bu saatten sonra da o piyasaya bu devlerin arasına girmek çok zor
çok yatırım, çok uğraşı lazım
adamların şimdiden binlerce oyunları var en basidi
apple da iyi yapamayacağını düşündüğü işe girmediği için
girmez sanırım, intahara meyilli olur
ama iphone ve ipad le zaten ucundan küçük çaplı girmiş sayılmaz m(: -
ya bence öyle bir girerki...
neden diyeceksiniz?
çünkü eğer büyük yatırım yapmaktan korksaydı bi kere cep telefonu gibi aşırı rekabet ortamı olan bi piyasaya hayatta girmezdi. üstüne ipadi hayatta çıkarmazdı.
ticarette korkan adam büyüyemez derler. çok doğru bi laf bana göre. apple, steve jobs döndükten sonra o kadar kötü durumda iken bile korkmayıp büyük yatırımlar yapmış ve ürünlerin başarısı sayesinde iflasın eşiğinden dönüp yıllar sonra şu anda dünyanın en büyük bilişim firması olup, vadinin bir numarasına yerleşmiştir. her geçen gün dahada büyüyor ve her geçen sene büyümesine ivme kazandırıyor yeni ürünler, yeni piyasalarla. oyun konsolu gibi büyük bir piyasadan appleda nasibini almak isteyecektir bana göre...
cep telefonu olsun, ipad olsun çok riskli işlerdi. oyun konsolu piyasasında rekabet yok mu? tabiki var ama cep telefonu piyasasına göre bence o kadarda zor bi piyasa değil.
apple yapsa itunes store'u içine gömer oyunlari, filmleri, müzikleri nasıl maclerimizda iphonelarımızda alıyorsak. aynı mantığı bu aletinede gömer. üstüne ipod özelliği ve safariyi ekler. tadından yenmez bi cihaz olur ve nasıl iphone telefon piyasasının altını üste getirdiyse bu cihazda oyun piyasasını mahveder :).
bana göre olmayacak şey değil. steve amcamıza allah uzun ömür verirse bence kesinlikle kafasında olağanüstü bi fikri vardır bu piyasa ile ilgili ve kesin gerçekleştirecektir. ne zaman olur? kim bilir...
tabi bunlari tamamen önsezilerimi kullanarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın. inşallah apple'ın oyun konsolu çıkardığı günü de görürüz :).
ismi nolur dersenizde iGame ya da iFun gibi bişe olabilir ama kesinlikle 'Mac Os X Box' olmaz her iddasına girerim :). başka firmalardan bişeler çalma apple'ın değil microsoft'un alışkanlığıdır :D...
-
fake -
iConsole olur ne olacak adi :)
Haber ve Tweet hesabi fake o ayri konu ama Apple , Oyun konsollari piyasasina CCCOOOOOKKK rahat girer... Rekabet buyuk dediginiz piyasada kac tane takip var??? Oyun konsolu piyasasinda 2 hadi diyelim 3 rakip var, Tasinabilir konsol desen orada da hadi 3-4 olsun maksimum...
Adamlar Cep telefonu piyasasini domine ettiler... kac oyuncu var... 10 larca ...
Bilgisayar sektorunde de en onde gelenlerden biriler... Bu kadar guclu bir firma oyun konsolu da yapar, ve En yukari oynayacak bisey de yapar yani... Tutar oyle ilginc bir fikir le gelirki , rakiplerin asla dusunmedigi biseyi cikarir, herkes te gider alir.. :))) sasirmam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- pt.com güvenilir mi
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook klavye ışığı açma
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- ios 18 duvar kağıdı
- yazılım için laptop önerisi 2024
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X