|
Bildirim
Her zamanki gibi husran , 120hz destegi yok , BT5.4 yok , Wifi7 yok , batarya desen ayri bir husran , fiyatta cabasi...
|
%99 ekran 60 hz piyasadaki telefonların ve tabletlerin çoğunda 120 HZ var telefonda 120 HZ olduğu için benim ipad mini 6 vardı gözlerime takılıyor gibi geliyordu sürekli mecbur büyük de olsa 11inc m 4 ipad'e geçtim 60 hz resmen çöp |
35 bin tlye 60 hz ekranlı ipad air iş görmez samsung tab s10 plus alabilirsin 34 bine eger 256 gb hafıza yetmezse değişim kampanyasiyla eski tabletini verip 512 gb hafıza alabilirsin
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
%99 ekran 60 hz piyasadaki telefonların ve tabletlerin çoğunda 120 HZ var telefonda 120 HZ olduğu için benim ipad mini 6 vardı gözlerime takılıyor gibi geliyordu sürekli mecbur büyük de olsa 11inc m 4 ipad'e geçtim 60 hz resmen çöp |
Base 16 da bile A18 diye bir şey çıkartıp A17 Proyu saldıkları için ben o işlemciyi daha bir yerde kullanmazlar diyordum ama depoda artan A17 Proları değerlendiriyorlar sanırım 😀 Ek olarak özelliklerde 5 GPU Core diyor, benim bildiğim A17 Pro ve A18 Proda 6 çekirdek vardı base A18 de 5 çekirdek yapmışlardı. Adına Pro demişler ama bu da bir nevi base A17 gibi bir şey çıkabilir. Edit: Büyük ihtimalle USB 3 desteği vermek için de bu işlemciyi koydular. M serisi çiplerde Thunderbolt desteği bile var onlarda rahatlar ama A18in Pro olmayanı hala USB 2 kontrolcüye sahip 😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ekim 2024; 17:55:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A15 de 4 ve 5 çekirdekli versiyon var. M1/M2 gibi işlemcilerin hepsinde bu durum var ama isimler aynı onlarda, sadece A18 için normal ve Pro isimlendirmesi yapıldı. A17 düz bir işlemci yapmışlar demiyorım zaten ama bunda da eski seriler gibi GPU kırpmışlar büyük ihtimalle. 5 çekirdekli olduğu bilgisi Apple sitesinde cihaz tanıtımında açık olarak yazıyor bu arada, o bilgi yanlış olamaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ekim 2024; 18:11:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlar A18 Pronun tam olmamışlarını (6 çekirdeğin 5i sağlam olanlarını) A18 diye satıyor. A17 Pronun tam olmamışlarını başka cihazla satamayınca ellerinde kalmış herhalde ki iPad Minide 5 çekirdekli A17 Pro kullanmışlar 😀 Yine de cihaz ucuz ve A15 modeline göre iyi gelişme var. Asıl iPad 10. Nesile ne olacak acaba adamlar hala A14 işlemcili "güncel" tablet satıyor ciddi ciddi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
normal A18 de oldukça sağlam bir işlemci hocam olmamış bir tarafı yok A18’li bir cihaz alan birisi 10 sene rahatça kullanır. Yalnızca performans olarak değil aynı zamanda güç tüketimi ve ısınma konusunda da başarılı bir performans veriyor Dame Techyoutube Device Information and test overview (0:00)
Warzone Mobile peak graphics configuration (0:15)
Warzone Mobile FPS test (0:40)
Genshin Impact max graphics configuration (6:19)
Genshin FPS testing (6:38)
Peak Temperature check (12:55)
WZM FPS average discussion (13:17)
Genshin FPS average discussion (14:01) https://www.youtube.com/watch?si=5Pu9iRkpZsct4-3X&v=1b__axzUTpI&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 16 Ekim 2024; 11:21:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |