Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.597
Cevap
145
Favori
232.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz AssiveTouch kullanıyor musunuz? Ben pek kullanmak istemiyorum ama fiziksel tuşların ömrü için kullanmam gerekiyor mu sizce?
  • ipad almayıdüşünüyorum ama hangi modeli alsam diye karar veremiyorum. 16 gb alsam hafızası az gelir mi? 32 gb ile arasında 200-300 lira fark var?

sadece wifi li modele bu kadar para vermek mantıklı mı? yoksa wifi+4g olan eski bir model mi alayım,ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

ipad almayıdüşünüyorum ama hangi modeli alsam diye karar veremiyorum. 16 gb alsam hafızası az gelir mi? 32 gb ile arasında 200-300 lira fark var?

sadece wifi li modele bu kadar para vermek mantıklı mı? yoksa wifi+4g olan eski bir model mi alayım,ne tavsiye edersiniz?

16 gb alırsanız video çekme konusu sıkıntılı biraz ve kullanımınıza bağlı olarak yetmeyebilir bir süre sonra.Bence 32Gb almalısınız.
    3g yi gelecekte kullanır mısınız önce bu soruyu kendinize sorun. Aynı zamanda yeni ipad ler çok daha iyi, bundan eminim. Hem tasarım hem de donanım açısından fark var ve minimum bir sene daha fazla destek görecek ve/veya ileriki ios larda daha rahat edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 7 Aralık 2013; 15:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

ipad almayıdüşünüyorum ama hangi modeli alsam diye karar veremiyorum. 16 gb alsam hafızası az gelir mi? 32 gb ile arasında 200-300 lira fark var?

16 gb alırsanız video çekmeyi unutun.
    başta yeterli gelecek fakat bir süre sonra dolacak ve siniriniz bozulacak. bence 32Gb almalısınız.
    3g yi gelecekte kullanır mısınız önce bu soruyu kendinize sorun. Aynı zamanda yeni ipad ler çok daha iyi, bundan eminim. Hem tasarım hem de donanım açısından fark var ve minimum bir sene daha fazla destek görecek ve/veya ileriki ios larda daha rahat edeceksiniz.

video zaten çekeceğimi zannetmiyorum. canon pro. makine var 4g yi sadece dışarda kullanacağım. evde zaten wifi kullanırım. ayda yılda dışarı çıkardığım zamanda telefondan veririm interneti 4g li modelle aradaki 350 liralık farka da cepten internet almak daha mantıklı değil mi?

• Herkesi ekledim.

@Ma di Tau Çoklu Görev Hareketlerini de kullanabilirsiniz. alışınca rahat oluyor. Ama ses kısma, güç tuşu gibi kısımlardan bahsediyorsanız, kullanılabilir. Ben şahsen kullanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

16 gb alırsanız video çekmeyi unutun.
    başta yeterli gelecek fakat bir süre sonra dolacak ve siniriniz bozulacak. bence 32Gb almalısınız.

video zaten çekeceğimi zannetmiyorum. canon pro. makine var 4g yi sadece dışarda kullanacağım. evde zaten wifi kullanırım. ayda yılda dışarı çıkardığım zamanda telefondan veririm interneti 4g li modelle aradaki 350 liralık farka da cepten internet almak daha mantıklı değil mi?

Tabi mantıklı. Eğer dışarıda az kullanacaksanız gerek yok. Benim dışarıda çok işim var deseydiniz, 4G önemli olurdu.
    16GB yeterli olabiliyor eğer video çekmezseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Hayırlı olsun, bende mini retina ile air arasında kaldım karar veremedim daha :)

sagolun hocam. Bende ikisi arasında kalmıştım, magazada ikisini de elime alınca tercihimi airden yana kullandım. gazete, dergi okumak için air daha uygun. Ayrıca çizim,garageband, fotograf duzenleme vb. gibi programlarda daha rahat oluyor. Mininin güzel yanı ise oyunlarda daha rahat bir deneyim sunması. Airi oyun oynarken elde kavraması miniye oranla daha zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun, bende mini retina ile air arasında kaldım karar veremedim daha :)

İncelemesi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_84884972/tm.htm

Buyrun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ma di Tau

Arkadaşlar siz AssiveTouch kullanıyor musunuz? Ben pek kullanmak istemiyorum ama fiziksel tuşların ömrü için kullanmam gerekiyor mu sizce?

Ben ipad air de kullanıyorum. İpadın home tuşu bana iphonedaki gibi güven vermiyor. Zamanla yumuşar mı bilmiyorum ama şuan için biraz kullansam arızalanacak gibi hissediyorum. 9.7 inçlik ekranda assistivetouch'ın varlığı rahatsız etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksahin -- 7 Aralık 2013; 18:56:22 >
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Assive touch mu kullanmıyorsunuz, fiziksel tuşları mı kullanmıyorsunuz? Anlayamadım. :)
  • Aynen birçok incelemeye baktım performans olarak aralarında fark yok gibi ama ekran boyutu olarak henüz karar verebilmiş değilim.
  • quote:

Aynen birçok incelemeye baktım performans olarak aralarında fark yok gibi ama ekran boyutu olarak henüz karar verebilmiş değilim.

Air daha iyi gözlemlerime göre
  • Kulüp üyeliği için kime müracaar ediyoruz? Ekle benide. İpad air wifi 32 gb kullanıyorum.

• buraksahin kullanıcısına yanıt
    Hocam bende daha çok internette gezmek, dizi vs izlemek, bazı ofis uygulamalarını kullanmak için almayı düşünüyorum. Tabiki oyunda oynarım illa :) Baktığın zaman tek amaçla kullanmayacağım gibi duruyor sonuna kadar sömürürüm kısaca :) Ekran boyu olarak kafam karışık zaten diğer özellikleri hemen hemen aynı zaten.
  • iPad Air 16GB Wifi cihazım yolda arkadaşlar.

Daha önce iPad kullanmadım. Halihazırda iPhone 5 kullanıyorum. iPad'de olmazsa olmaz program ve oyunlar hakkında tavsiye bekliyorum. Gelir gelmez kurmam gerekenler söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ma di Tau

Assive touch mu kullanmıyorsunuz, fiziksel tuşları mı kullanmıyorsunuz? Anlayamadım. :)

4 parmakla yapılan hareketleri diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    İpad air ile remote desktop programlarını kullanarak Windows bilgisayara ulaşmayı planlıyorum. Dokunmatik ekran ipad air için tavsiye edebileceğiniz çok iyi kalem var mı? amacım yazı yazmak.değil,parmak yerine kalem/Stylus ile hızlı işlem yapmak..
    Yardım için şimdiden tesekkur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar apple ve ipad'e uzak kaldım biraz. şimdi son nesil cihazlara JB yapılabiliyor mu? hayırsa uygulama indirmek için başka yol var mıdır?
  • Benıde ekleyin air16gb 4g silver kullanıyorum

• Beyler uzun zamandır android kullanıcısıyım ve yeni air alıp kullanıyorum ama boğuluyorum resmen kısıtlamalardan . Helevideo oynatma daki flash destegi olmaması bitirdi beni pufffinde berbat androiddeki boat browser gibi tarayıcı şart
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.