Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.599
Cevap
156
Favori
235.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    apple dünyasına hoş geldin kardeş.....ama bu zamanda bu yorumda biraz garip..bunları bilmeden aldıysan daha garip....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Beyler uzun zamandır android kullanıcısıyım ve yeni air alıp kullanıyorum ama boğuluyorum resmen kısıtlamalardan . Helevideo oynatma daki flash destegi olmaması bitirdi beni pufffinde berbat androiddeki boat browser gibi tarayıcı şart

Öncelikle hayırlı olsun. Forumdaki Apple kullanıcılarının çoğu jb ile i cihazın tadına varır. Jb çıktıktan sonra fazlasını da bulacaksın. Sadece şuanlık temeli almaya bak.

Jb çıkınca bu sorunlarına sen bile güleceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sercanfx Ben wacom bamboo kullanıyorum. Çok kaliteli ve yazı yazarken de genel kullanımda da çok rahat. Tavsiye ederim.

@The Last Beerbender Jailbreak şimdilik yok. Uygulama indirmek içinse bana pm den ulaşabilirsin.

@CoMMaNDeRCX Almadan önce bunları bilmen gerekirdi, ancak emin ol android tabletler iyi değil. Jailbreak çıktığı zaman yaşadığın sorunlar ortadan kalkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onesk

Benıde ekleyin air16gb 4g silver kullanıyorum

Ekledim
  • Bende, 32 veya 64 gb'lık 4g'li almayı düşünüyorum.Ama ilk defa bir apple ürünü ve ipad kullanacağım.Samsung Note 10.1 (2014 versiyon) ile ipad air arasında kararsız kaldım.Yapacağım şey,nete girmek,store uygulamalarını kullanmak,fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum.Ve sık sık yeni cihaz almayacağım için sorunsuz uzun süre beni götürecek bir alet olsun istiyorum.Objektif olarak sizde hangisini tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Bende, 32 veya 64 gb'lık 4g'li almayı düşünüyorum.Ama ilk defa bir apple ürünü ve ipad kullanacağım.Samsung Note 10.1 (2014 versiyon) ile ipad air arasında kararsız kaldım.Yapacağım şey,nete girmek,store uygulamalarını kullanmak,fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum.Ve sık sık yeni cihaz almayacağım için sorunsuz uzun süre beni götürecek bir alet olsun istiyorum.Objektif olarak sizde hangisini tercih etmeliyim?

Not almayı düşünmüyorsanız iPad. Daha uzun süre gidecektir.
  • Başlığa ipad fiyatlarıyla ilgili bir kısım ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

@sercanfx Ben wacom bamboo kullanıyorum. Çok kaliteli ve yazı yazarken de genel kullanımda da çok rahat. Tavsiye ederim.

@The Last Beerbender Jailbreak şimdilik yok. Uygulama indirmek içinse bana pm den ulaşabilirsin.

@CoMMaNDeRCX Almadan önce bunları bilmen gerekirdi, ancak emin ol android tabletler iyi değil. Jailbreak çıktığı zaman yaşadığın sorunlar ortadan kalkacak.

Merhaba,
    Wacom bamboo kalemi ile menu ve ikonlara dokunma yani ekran hassasiyeti nasıl? Ben yazı yapmayacağım.sadece parmakla dokunmak yerine kalemle dokunma istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

@sercanfx Ben wacom bamboo kullanıyorum. Çok kaliteli ve yazı yazarken de genel kullanımda da çok rahat. Tavsiye ederim.

Merhaba,
    Wacom bamboo kalemi ile menu ve ikonlara dokunma yani ekran hassasiyeti nasıl? Ben yazı yapmayacağım.sadece parmakla dokunmak yerine kalemle dokunma istiyorum

Ben çok rahat ediyorum o konuda da.

• Cevap için teşekkürler. Peki bu Wacom bamboo bir modeli Vs var mıdır? Yanlıs bir kalem almayayım

• Arkadaslar selamlar teknosadan dün itibariyle iPad 16gb air wi-fi elime geçti. Cihaz çok şık olmuş ancak bazı sorunlar mevcut. Safari de + tuşuna basınca programdan çıkıyor ve sekme açılmıyor. Sizlerde de varmı. Crome yüklemek zorunda kaldım. iPad de crome olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umre de ipad air fiyatını öğrenebilirmiyiz acaba ocak sonu oradan alma imkanım var değer mi değmez mi merak ediyorum. teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkı38

Arkadaslar selamlar teknosadan dün itibariyle iPad 16gb air wi-fi elime geçti. Cihaz çok şık olmuş ancak bazı sorunlar mevcut. Safari de + tuşuna basınca programdan çıkıyor ve sekme açılmıyor. Sizlerde de varmı. Crome yüklemek zorunda kaldım. iPad de crome olmuyor.

cumadan beri kullanıyorum bende ama safaride sorunlar var 7.1 e kadar boyle gıtcek heralde. 2sayfa acıyorsun bır tane daha acıca bazen cokuyor yada dıgerlerını hemen kapatıyor. 2 gunde 10 kere falan coktu safari. ıpad 2 ımde ıse sorun yok. 64bit sorunları heralde guncelleme gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

Cevap için teşekkürler. Peki bu Wacom bamboo bir modeli Vs var mıdır? Yanlıs bir kalem almayayım

Yok marka wacom model bamboo

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

umre de ipad air fiyatını öğrenebilirmiyiz acaba ocak sonu oradan alma imkanım var değer mi değmez mi merak ediyorum. teşekkurler

1349 tl. Türkiye de daha ucuz 1249TL hiç gerek yok ordan almanıza.

• Arkadaşlar parmak izi sıkıntısını en iyi çözen ekran filmleri hangisi? İnanılmaz kötü görünüyor ekran ve görüntüyüde etkiliyor, eskiden sadece kötü görünürdü, air da ne yapmışlarsa artık ekranıda etkiliyor
  • Beni de ekleyebilirsin, 32gb Wifi Space Grey
  • 16 gb wifi beyaz +1
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

Herkesi ekledim.
    Bu arada 41fb4141, 41. Üyesin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.