Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.599
Cevap
144
Favori
232.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    kocaeli kanımıza ıslemıs saol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 1 haftalık özetim tablette sartsız surtsuz bır numara.yegenımde ıpad 4 retına var ve cok cok hafıf ve zarıf.oyunlarda ıse daha akıcı ve en onemlısı app store dan uygulamayı daha hızlı ındırıyor ve dıgerı ıse daha hızlı sarj oluyor...1129 ıpad 4 retına ıdı ben bımeksten 1222 tl aldım..16 gb aldım cunku foto vıdeo sevmem oyun fazla oynamam ancak 3-4 tane..wifi aldım evımde sınırsız net var ve bugun her yerde kablosuz net var sehır merkezındeyım ve en onemlısı akıllı telefonumda net var en kotu ıhtımal paylaşırım yanı bu mantıklı 600-700 tl boşu boluna vermedım tabı tercıh meselesı...yalnız tek eksıgı ram az gelıyor ve bırden fazla sayfa acınca eskı sayfaya donunce yenılıyor kendını sımdılık bu kadar

• 16 gb space gray :)

• 64 gb WiFi uzay grisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Aynen birçok incelemeye baktım performans olarak aralarında fark yok gibi ama ekran boyutu olarak henüz karar verebilmiş değilim.

Air daha iyi gözlemlerime göre

Evet azda olsa air önde gibi, benim kafamı kurcalayan tek konu ekran boyutları şu anda, ama daha çok evde kullanacak olmamdan dolayı air daha ağır basmaya başladı. Bakalım aceleci de davranmak istemiyorum şu anda. Gözlemlerim devam edecek bu arada da kampanya felan yakalarsam çokta iyi olur :)

• iPad Air için Kılıf ve Ekran Koruyucu tavsiyesi olan var mı ?

Şöyle stand olabilen güzel , kullanışlı bir kılıf lazım..
  • Merhaba arkadaslar bende bugün 32gb wifi uzay grisi aldım.sarjını tamamen bitirip 8saat şarj etmeliyim diye okumuştum.siz nasıl yaptınız

• Ekle benide hocam. Cihaz daha elimize geçmedi gerce ama olsun :)) AOS'tan süpriz bekliyoruz :))

İpad Air 16 Gb Wi-Fi Gümüş ile aranızdayım...
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Hocam belkı cozumu vardır dıe suraya yansıtayım dedım.benım bı sıkıntım var bagzen 3-4 sayfa acınca eskı sayfaya gerı dondugumde sayfayı hemen yenılıor bunun bır ayarı var mıdır? Varsa nasıl kapatılır

• arkadaşlar ipadlere xcode desteği gelecek diye bır söylentiler vardı geldi mi acaba ?
  • iPad Air hakkında bilmeniz gereken 10 şey

1. İsmi yenilendi. Apple’ın nesil değişikliğinde isim değiştirmeme ilkesinden pek hoşlanmıyorum. Adını hafifliğinden alan iPad Air hem akılda kalıcı hem de özgün bir isim.
    2. Çerçevesi küçüldü. Ekranın etrafını kaplayan çerçeve çoğumuza göre gereksiz. iPad Air’de ekran boyutu aynı ama çerçeve %43 küçülmüş, dolayısıyla cihazın toplam boyutu da küçülüyor. Onun dışında tasarım tamamen aynı.
    3. Zayıfladı. Pil ve işlemci teknolojilerinde gelişmeler bu bileşenlerin küçülmesini sağladı, dolayısıyla iPad Air’in kalınlığı 7,5 mm’ye düştü.
    4. A7 işlemci içeriyor. iPhone 5S’te de kullanılan, üstün hızı ve verimli pil tüketimiyle dikkat çeken bu 64 bit işlemci, özellikle oyunlarda performansı artıracak. 64 bit sayesinde, örneğin GarageBand’de eskiden 16 kanal kullanılabilirken artık 32 kanalda müzik üretilebiliyor.
    5. M7 hareket işlemcisi var. Yine iPhone 5S’ten gelen bu yardımcı işlemci; jiroskop, GPS gibi donanımsal algılayıcılardan gelen verileri daha doğru ve hızlı şekilde işleyebiliyor. M7; uygulamalara o anda yürüdüğünüzü, koştuğunuzu, oturduğunuzu veya araba sürdüğünüzü söyleyebiliyor. İlginç uygulamalarla karşılaşacağımızdan eminim.
    6. Performansı etkileyici. Apple, iPad Air’in hesaplama ve grafik performansının önceki neslin iki katı olduğunu iddia ediyor ki önceki nesil bile gayet etkileyiciydi. Dolayısıyla harika grafiklere sahip ve çok kısa sürede yüklenen yeni oyunları bekleyebiliriz. Air’in işlemci performansı üç yıl önceki ilk iPad’in 8 katı ve grafik performansı 72 katı.
    7. Daha iyi Wi-Fi vadediyor. 802.11ac teknolojisi henüz yok ama 802.11n’e MIMO eklenmiş. Daha fazla anten kullanılarak kablosuz performansı artırılmış. Henüz Türkiye’de zaten olmasa da LTE (4G) desteği geliştirilmiş.
    8. Touch ID yok. Apple’ın yeni parmak izi tanıma teknolojisine iPad’de yer vermeyişine biraz şaşırdım. Apple’ın bunun sebebini açıklamayacağından ve Touch ID’yi önümüzdeki yıl büyük bir yenilikmiş gibi iPad’e ekleyeceğinden neredeyse eminim.
    9. Bazı şeyler fazla değişmemiş. Arkadaki 5 MP iSight kamera ve ön yüzdeki FaceTime kamera aynı. Pil ömrü hâlâ 10 saat. Tek mikrofon yerine artık iki mikrofon var, böylece ses kaydında ve Siri’de performans artıyor. Renk seçenekleri artık gümüş, uzay grisi ve siyah.
    10. Eskileri çöpe attırmıyor. İlginç bir şekilde Apple, iPad 2’yi satmaya devam ediyor. Üstelik yaşlanan A5 işlemcisi ve Retina olmayan ekranıyla bence alınmaya değmeyecek bir fiyat istiyor. Bence bundan sonra Retina ekranlı olmayan bir iPad veya iPad mini almak çok anlamlı değil.

• Teknosa,Bimeks vs. mağazalara ne zaman gelir acaba?Tek tük yerde var! Daha apple'ın kendi sitesinden yapılan satışlar teslim edilmediğine göre uzun sürecek mağazalara gelmesi herhalde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 9 Aralık 2013; 14:24:00 >
  • 64GB Gümüş Wifi ile aranıza katıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendo P kullanıcısına yanıt
    Bimeksde 128 gb wifi 3299 küsür suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

Herkesi ekledim.
    Bu arada 41fb4141, 41. Üyesin

Hacı beni eklememişsin??

quote:

Kulüp üyeliği için kime müracaar ediyoruz? Ekle benide. İpad air wifi 32 gb kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

Herkesi ekledim.
    Bu arada 41fb4141, 41. Üyesin

Hacı beni eklememişsin??

quote:

Kulüp üyeliği için kime müracaar ediyoruz? Ekle benide. İpad air wifi 32 gb kullanıyorum.

Akşam eklerim.

• 16gb space gray

• dayanamadım sipariş verdim 32 gb wifi gümüş rengi apple storeden eklermisin sabırsızlanıyorum

ipad mini'yi napcaz şimdi

edit:32 biraz fazlamı oldu yav 16 yeterdi sanki ama olsun fazla alan göz çıkarmaz

edit 2:hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi Guy -- 11 Aralık 2013; 19:02:46 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 9 Aralık 2013; 21:53:19 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 9 Aralık 2013; 21:53:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.