Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
33
Favori
15.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu ısınma geçiyor değil mi gerçekten? Benim cihaz bugün elime ulaştı da çok ciddi şekilde ısınıyor şuan. Birsürü uygulamayı peş peşe indirmeye falan da koymamıştım şimdilik cihazın o kadar yük altında da olmaması gerek aslında.

• 60 hz ile mutluluklar

Sız aldıkça bu herifler dewam edecek 60 hz saçmalığına
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Yazmıştım ilk kurulumda ve güncellemeler sonrası sistem arka planda optimizasyon ve dosya indeksleme yapıyor 1-2 gün ısınma normal, 4. gündeyim bende şu an herhangi bir sıkıntı yok.

• kalavar kullanıcısına yanıt

Ne yapsın peki insanlar. Günlük hayatta hiç kullanmayacakları bir sürü özelliğe sırf ekranı 120 hz diye 22-23 bin lira fazla mı ödesinler?

• Ed Vedder kullanıcısına yanıt

O trollü ciddiye almayın boş boş konuşuyor.

• o troll geçen sene ip15 konusunda da yırtık dondan çıkar gibi gelip gelip 60 hz diyordu. ekran hz i benim için çok önemli birşey değil karşılaştırmadığın sürece gündelik kullandığın hangisiyse bir süre sonra normalin o oluyor. 16’nın geri kalan herşeyi mükemmel. tasarım güzel, kaliteli kameralar, kaliteli ses sistemi, çok güçlü bir donanımı var, apple intelligence alıyor daha ne olsun? sırf ekran için o kadar fiyat farkına gerek yokmuş 15’ten 16 Pro’ya geçince deneyim olarak çok farklı hissettiren hiçbirşey olmadı
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt

Bir kaç sene almayın sabredın. Gidin samsung alın buraz akıllı olmak gerek

adamşar sız ve bız aldıktan sonra vermez ozellıklerı tabıkıde

ayrıca bana troll demekten cekılmeyen kişiye aynen ıade edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Ne yapsın peki insanlar. Günlük hayatta hiç kullanmayacakları bir sürü özelliğe sırf ekranı 120 hz diye 22-23 bin lira fazla mı ödesinler?

Bakın kamera ile ses performansı ile hatta sosyal medya ile işiniz olmayabilir, ya da az kullanıyor olabilirsiniz. Fakat ekran öyle değil, ne yaparsanız yapın o ekrana bakıyorsunuz. Bu yüzden 120 hz bir gereklilik
  • başarılı..
  • Arkadaşlar şuanda iphone 16 128gb takas kampanyası ile en uygun nereden alabiliriz?
  • Dxomark'ta testlerinde 147 puan almış. İPhone 15 ile çok benzer sonuçlar
    Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU]
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Renkli gözlüyüm ikisinin ön kameralarını karşılaştırdım ayar yapmadan 16 gözlerimin rengini daha çok öne çıkartıyordu arka kamerada fark göremedim.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

zaten bu arka kamera puanlaması. 15 ile aynı sensörü kullanıyor çok bir fark olması beklenmiyordu. ön kamera için “selfie” diye ayrı bir grup var onun testi henüz yapılmamış. bu yıl kamerada 16 serisi 15 serisinin üzerine pek bir fark koyamadı önceki serilerde önemli farklılıklar oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 22 Kasım 2024; 14:8:34 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Kamera direkt aynı zaten. Sadece geniş açıda değişim yapıp önceki birkaç Pro serisine koyulan daha gelişmiş 12mp makro destekli kamerasını kullanmışlar. Proda geniş açı 48mp olunca eskisini buna koymuşlar.

Ek olarak iPhonelerde pil ömrü ne zamandan beri bu kadar uzun cihazın pili bitmiyor ciddi ciddi. Cihazı çok kullanmıyorum şu ara ama yine de sabahtan beri 2.5 saat ekran sürem gözüküyor şarj sadece 100 den 80e düşmüş. Pil yeni diye mi bu kadar iyi acaba? Bir ara oyunda denersem S23 de oyunun ne kadar pil yediğine hakimim onunla kıyaslarım direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 22 Kasım 2024; 21:31:53 >

Aliştinmi cihaza:)

a18 çipset'in faydaları.

Ki daha bu sonuçları stabil olmayan bug dolu ios 18'de alıyoruz, şöyle 2-3 versiyon sonra stabil hale geldikten sonra daha da artabilir pil ömrü.

Ben de çok memnunum batarya ömründen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Kasım 2024; 21:36:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.