Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (18. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
17.482
Cevap
521
Favori
790.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız şöyle bir sorun var ilk sipariş verdin telefon geldi ekranda sıkıntı var ya da kasa da çizik stok olmadığı için hemen swap cihaz öneriyorlar bir daha kutulu olarak almak istesen uzun süre bekleniyor en mantıklısı alırken zam gelmeden siparişi geçip beklemek hem birinci partinin sorunlu cihazlarından kurtuluyorsun hemde uğraşmak zorunda kalmıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Ozaman apple den almak gerekli ki bu tür sorunlar yaşandimi iade gercekleşsin,diger firmalar sorun cikartiyor

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Aynen Hocam Apple’dan yalnız gece yarısı ilk çıkar çıkmaz almak bu tür sorunlara yol açıyor Apple’dan alınsa bile aceleniz yoksa bekleyin siparişi 2 gün sonra verin

• hocam onu bunu bırakın da elin gavru iphone üretiyor 1200usd ye satıyor biraz önce bir haberde istiklal de mi ne bi dükkan 450bin kiradan 800bin kiraya çıkmış mal sahibi senelik 11milyon peşin istemiş diye dükkanı kapatmış aga bu bi tane dükkan bu nasıl kira bu nasıl bir mal bu parayla napıyorlar bu dükkan sahibi ne satıyor ki bunu ödüyor derken vallahi herşey gözüme ucuz gözüktü şu paranın yanında :S konuyla alakasız ama cidden yüksek teknolojik ürünler 16 pro max in 5 de birini ypsak ülkede böyle şeyler kalmaz ya :D

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

peki apple com tr ön sipariş verdim cihaz geldi ama 3-5 gün sonra iade istedim beğenmedim ya da vazgeçtim diye ? kutunun açılmış ya da açılmamış olması gibi durum nasıl oluyor *?

• crashris kullanıcısına yanıt

Sorgusuz suhalsiz 14 gün içerisindr geri aliyolar yani acik olmasi önemli değil,darbe cizik vs olmadiği sürece sorun yok

• ciho. kullanıcısına yanıt
    12 pro ile bile farkı yok. araya koyulan paraya yazık. Hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek.

13 pro kullanıcısı olarak bozulduğu noktada gerçekten android tarafında şansımı kullanacağım çünkü aşırı sıkıcı ve heyecan uyandırmayan bir apple var karşımızda…..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sorgusuz sualsiz değişiyorlar zaten onda sıkıntı yok sıkıntı olan taraf yeni çıkacak olan İphone 16 yı ilk aldığınız zaman sorun olursa elimizde stok yok diyip swap cihaza yönlendiriyorlar gelen stokta ise çok bekliyorsunuz aynısını İphone 15 pm de yaşadı millet

• yıllar önce android ile apple cihazlar arasında yazılım ve kalite olarak farklar çok fazlaydı artık günümüzde farklar minimuma indi.

Tabiki bazı noktalarda apple daha önde olacak çünkü yazılımda cihazda tek elden çıkıyor.

bu yazdıklarımı amiral gemisi apple ve android kullananlar farkeder zaten ama elinde masasına koymak için apple abi ya yazan tipler kabullenemez.

gold renk hoşuma gitti bakalım gerçekte nasıl çıkacak.

• Sızıntılar genelde yapay zekâya yönelik sanırım. Renk konusu bence hala muamma. Geçen yıl sızan titan gray ile etkinlikte tanıtılan natural titanium arasında bariz ton farkı var. Bronz için de aynı senaryo yaşanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Sızıntılar genelde yapay zekâya yönelik sanırım. Renk konusu bence hala muamma. Geçen yıl sızan titan gray ile etkinlikte tanıtılan natural titanium arasında bariz ton farkı var. Bronz için de aynı senaryo yaşanabilir

renk konusun da ben de kararsızım sanırım bu sefer lansman rengi olanı değil siyah yada beyaz olanı tercih edeceğim

• stalker kullanıcısına yanıt

Beyaz ve siyah en iyisi bence hocam.Her türlü kılıf ile güzel uyum sağlıyorlar özellikle beyaz tercih ediyorum ben her seride.

• Önceden hayal eder sonra da alırdık. Şimdi sadece hayal ediyoruz. Kızmayın bize biz doların 1.34 lira olduğu dönemlerde gençtik :)

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum hocam güvenli olan renkler siyah beyaz klasik modası geçmeyen her yıl düzenli olarak çıkan renkler özellikle beyaz çizilme boya atması vs dertleri olmuyor istediğiniz kılıfa takın hepsiyle uyumlu

• Ön sipariş ile alacak olanlar acaba hangi kılıfı tercih edecek ? Tavsiyeniz var mı ?

• FearLıfe kullanıcısına yanıt

yav daha kılıflar tanıtılmadı ki ne bu acele:) nerden bilelim daha çıkmadan

Her zamanki kılıflar işte. Yıllardır sanki başka kılıf ya da temperli cam var. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benks Glass warrior sapphire ekran koruyucu Benks Armor air kevler kılıf kaliteli ve ince görünüm olarak bunları tavsiye edebilirim

• stalker kullanıcısına yanıt
    Şu 2 zımbırtıya 5bin vermek için kafayı yemiş olmak lazım cidden. Hayır araba gibi değil ki baya koruma ve en iyi lastiği alasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

Forumda telefonun fiyatının çeyreğini kılıflara veren adamlar var. Ben telefonu alırken 1 tane silikon kılıf aldım hala onu kullanıyorum.Sırf çizilmesin vs diye 20k civarında kılıfa para veren adamlar var şaşırıyorum bazen.Şu eşyalara bu kadar tapmayın yahu kullanın gitsin bazen yorumları okuyunca kafayı yiyorum resmen.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.