< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Eylül 2024; 11:0:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Ben alsam ince kırılmaz hariç almayı düşünmüyorum o da ekranda çizik oluyor o çizikler görüş kalitemi bozuyor diye 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes elinde leğen plastiği kalitesinde ve hissiyatında bir kılıf tutmak istemiyor olabilir mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastiğin iyisi kötüsü olmaz kendini kandırma iyi birşey alınır ama 5bin de sayılmaz plastik parçasına değil mi ama tabi keyif işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kılıf ve ekran koruyucuya 5k vermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.
-
zaten 1 telefona 100k vermekte kafayı yemek hocam
1 kılıf ve 1 ekran korumaya 5k vermekte kafayı yemek.
Burası donanımhaber akıllı adamın ne işi var ahhahha :D
-
15 pro serisinden geçmek isteyenler için değişiklikler tweet serisi.
x (formerly twitter)Apple Hub (@theapplehub) on Xhttps://x.com/theapplehub/status/1829647142060949818 -
bunlar muhtemelen sadece bilinen özellikler, etkinlikte daha fazla özellik tanıtılır muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka maka tanıtıma 1 hafta falan kaldı :)
Bakalım Türkiye 🇹🇷 fiyatları ne olacak...
-
çıksa da alsak
hayatımda hiçbirşey değişmeyecek olsa da
Kişi başı ön sipariş limiti 2 miydi ya Apple’da? 2 tane almam lazım
Çin malı cift fiziksel simli 16 Pro max 50kyi geçer mi? 15pro max 40k şuan
Sakin olun zevkler ve renkler meselesi sadece bir tavsiye ben sipariş geçmiştim daha önceden yakında ulaşır her seri de aldığım ürünler yarısını kullanmıyorum aklıma geldikçe zevkine takıyorum
-
kesinlikle katılıyorum 1 telefona 100k vermek en mantıklısı
-
Hocam çok teşekkür ederim ben 16 için daha üretilmemiş sanıyordum, siparişin teslimi tahminen ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı acaba ? Bu arada çok daha kaliteli olmasına rağmen Apple’ın orijinal kılıflarından daha ucuza geliyor sanırım Benks
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FearLıfe
Hocam çok teşekkür ederim ben 16 için daha üretilmemiş sanıyordum, siparişin teslimi tahminen ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı acaba ? Bu arada çok daha kaliteli olmasına rağmen Apple’ın orijinal kılıflarından daha ucuza geliyor sanırım Benksrica ederim geçen hafta sipariş vermiştim kargoya verilmiş yurtdışı olduğundan dolayı ulaşım biraz geç olabiliyor yeni vergi düzenlemesinden önce kesinlikle çok çok uyguna geliyordu şuan da ne kadara mal olacak inanın tam olarak bende bilmiyorum kalite konusun da aklınız da şüphe olmasın ürünler elime ulaştığı zaman size görsellerini ve net olarak tutarını bildirsem olur mu yanlış bilgi vermek istemiyorum.
-
Gümrük müşaviri lazım olursa haber edin. Uygun ücret karşılığında destek veririz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki 30 euro sınır vardı galiba bunlar sorunsuz teslim edilecek mi?
-
inanın bilmiyorum deneyim kazanmış olacağız :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X